Epidural Sezeryan Olan hanımlar Lütfen Deneyimleriniz Paylaşırmısnız..

günaydın pamik napıyon nasıl gidiyo hamişlik:1hug:

günaydımm canımmmm ya sorma sedefcim bu aralar yoğun akıntım var neden olduğunu anlamıyorum çok rahatsız edici bir durum fakat ne rengi nede kokusu yok o yüzden doktorumu aramaktanta çekiniyorum çünki doktıorum renkli ve kokulu olursa görüşelim demişti her seferinde bu konuyu sorupta doktoruda bunaltmak istemiyorum ama günde 2 üç kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum e malum namaz kılan biri içinde çamaşır temizliği önemli bi durum bide karnımda hafif haifi sertleşme oluyor bazen sedef onun haricinde bomba gibiyim kaydirigubbakcemile3 daha ne kaldıki diyomuşsun hepsini saydın :roflol: sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik

pamik_prenses senin ne kadar kaldı senin içinde zaman geçmek bilmez:hulya: inan ki doğum oluyo o çocuğu sana,kucağına veriyolar ya gerçekten bu benim mi diyosun duygu seline kapılıyo insan:asigim:

canım şu anda 28 + 2 yim ŞAFAK 82 GÜN kaldı doğumuma sorma zamann hiç geçmek bilmiyor yengemde yeni doğum yaptı oda şimdi bişey değil hele o son ay hiç geçmek bilmiyor diyor içimdeki özlem artık inanılmaz büyüdü. ama kimileride bu ğünlerin çok arıcaksın keyfini çıkar bebek doğduktan sonra ne uyku ne düzen hiç bişey kalmıyor diyor ya bana mantıksız bi konuşma geliyor bi kaç kişiden duydum :1shok: böle kaldımm sonuçta hep benimle olucak onu kucağıma alıcam kokluyacağım onu hissediceğim ne demek karnımda karnımdayken daha rahattım böle bir cümle olabilirmi yaa tabiki zor günler bizi bekliyor kolay değil ilk anne olan biri için ama olsun bebeğimi o gül yüzü içinm herşeye değer anne olmak kolaymı anne olmayı evcilik oynamak sanıyor bunu söleyenler heralde yedircen içirçen uyutçan çocuğu öle annelikmi olur evet olur belkide öle annelik yapanların çoxuklarınıda görüyoruz ilgisiz sevgisiz büyüyen çoxuklar hep şiddete yöneliyorlar ayyy dolmuşum be sedefçim ne anlattım sen anlat birazda olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sağol pamik cim şey beni accuk yanlış anlamışsın ama önemli değil ben hamile değilim:asigim:7 aylık maviş gözlü kızım var kucağımda yani,eğer akıntın beyaz ve kokusuz ise önemli değil bende de öyle olmuştu valla ben doktora pek gitmiyordum sadece çağırdığında gidiyordum zaten doktorun söylemiş renkli kokulu olursa görüşelim demiş bi mahzuru olmaz herhalde sen yinede sor bebeğini düşün daha ne kadarın var ki bi de doktorun sana sezeryanı neden önerdi:eek::uhm:

ya fark etmedim pamik_prenses cim geçenlerde yazmışsın valla ben namazı son haftalarda oturarak kılmaya başlamıştım ayakta zorlanıyodum çünkü kızım 3.850 doğmuştu ohaoldumsmilebiraz çoook kilo almıştım o zamanlar emzire emzire tığ gibi oldum 6 ay sadece emzirdim:roflol:

sedeff benimkise tosuncuk olucak galiba 26.haftada gittiğimde 1 kilo 100gram olmuştu hesapladık bu şekilde giderse nerdeyse 3.buçuk kiloyu bulucak doğuma kadar :nazar:
acaba şimdi ne kadar oldu kilosu meleğimin çok merak ediyorumyaaaa

sen boşver o lafları o bebeği kucağına aldığında insan dünyayı unutuyo nice çocuğu olmayıp tedavi gören insanlar var öyle olmayı nasip etmesin hem çocuktan çocuğa değişiyo ya memeleket nere a.s

sağol pamik cim şey beni accuk yanlış anlamışsın ama önemli değil ben hamile değilim:asigim:7 aylık maviş gözlü kızım var kucağımda yani,eğer akıntın beyaz ve kokusuz ise önemli değil bende de öyle olmuştu valla ben doktora pek gitmiyordum sadece çağırdığında gidiyordum zaten doktorun söylemiş renkli kokulu olursa görüşelim demiş bi mahzuru olmaz herhalde sen yinede sor bebeğini düşün daha ne kadarın var ki bi de doktorun sana sezeryanı neden önerdi:eek::uhm:

yaa canımmm çok pardonnn ya ben ikinciye hamilesin diye yazdığını hatırlıyorumm yanlış hatırlıyorum galiba kaydirigubbakcemile3 ay özür dilerim çok utandım yaa :eek: :eek: :eek:

sen boşver o lafları o bebeği kucağına aldığında insan dünyayı unutuyo nice çocuğu olmayıp tedavi gören insanlar var öyle olmayı nasip etmesin hem çocuktan çocuğa değişiyo ya memeleket nere a.s

Memleket bursa canım doğma büyüme bursalıyız yerlisiyiz yani sen nerelisin aslen boshayallersmile

sana tavsiyem bol bol banyo yap yırtık pek oluşmaz yırtık varsada kaşımamaya çalış bol bol meyve ve süt iç yürüyüş yap :icecream:

olsun ya boşver niye utancan ya bende tokatlıyım ama doğma büyüme istanbulluyum şimdi balıkesirde oturuyorum eşimin tayini yüzünden komşuyuz haa bursanın neresinden:sm_cool:

sana tavsiyem bol bol banyo yap yırtık pek oluşmaz yırtık varsada kaşımamaya çalış bol bol meyve ve süt iç yürüyüş yap :icecream:

ay artık banyoya girmeye korkuyorum canım dengemi sağlayamıyorum öne doğru eğilince altımda oturak pırtt diye kayıyor geçen düştüm öle dengemei kaybedip kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dengemi sağlayamıyorum artık şaka bi yana giriyorum banyo çok rahatlatıyor yanlız pek yürüyüş yapamıyorum artık hemen kasıklarıma ağrı giriyor karnım sertleşiyor sanki yürüyüş iyi gelmiyor bana yani zaten bütün gün 3 katlı binanın içinde bi anneme bi yengeme devamlı merdiven çıkıyorum o yetiyor bana evde büyük bi temizlik yapmaya kalksam akşamı buljuyor akannehir süt içiyorum ama meyve yiyemiyorum nekadar kendimi zorlasamda alıştıramadım kendimi meyve yemeye nedense yaa canım bu arada eşim geldi ona bişeyler hazırlamyım öğlen yemeğine gelmiş yine devam ederiz akşama doğru inşallah denk gelirriz kendine iyi bak vereliniortak

Canım busanın osmangazi tarafındanım ben eski garaj varya oraya yakın ayy hakketten komşuymuşuz sedefçimya aynı zmanda eşimlede tokat lı bu kadar olur yani ama onlarda yıllardır istanbulda kalmışlar o yüzden eşim istanbulda doğmuş fakat baba tarafı tokatlı bunuda yazimde öle çıkım dedim ben eşime bişeyler hazırlayım devam ederiz canım kendine iyi bak

burdayım da birazdan kalkıcam kızımın uykusu geldi,iyiki şu makinalar var yoksa hiiiiç kendime vakit ayıramıycam bulaşıkları at çamaşırları at zaten gerisi kolay tokatın neresindeler yani eşina.s

denk gelemedik bi türlü kaydirigubbakcemile3 neyse gelince okursun uyuyt kuzunuda

eşimin ailesi tokat niksarlılar sen daha iyi biilrsin oralıysan ama dediğim gibi devamlı istanbulda kaldıkları için pek eşimde bilmiyor oraları anca babası bilir

bulaşık makinası rahatlık valla ben almadığıma pin pişmanım hele şimdi hamilelikte o bulaşıkları yıkamadık işkence gibi geliyor belim kopuyor mafoldumben ayakta durmaktan bende bi an önce alıcam ama bi türlü ona fırsat kalmıyor

bende dünden beri kk giremiyorum açılmıyodu neyse ki bugün açıldı niksarı biliyorumda hiç gitmedim bende reşadiyeliyim zaten bende topu topu 3 ya da 4 defa gittim kız şimdi akraba çıkıyomuşuzkaydirigubbakcemile3

ama ben doğma büyüme istanbulluyum + tokatlıyım yanlış hatırlamıyosam annemim amcasının oğlu niksarda öğretmenlik yapıyo yinede bi sorayım:1rolleyes:

bende dünden beri kk giremiyorum açılmıyodu neyse ki bugün açıldı niksarı biliyorumda hiç gitmedim bende reşadiyeliyim zaten bende topu topu 3 ya da 4 defa gittim kız şimdi akraba çıkıyomuşuzkaydirigubbakcemile3

bende giremiyorum daha yeni girdim anca .CADIARZU
akraba çıkarsakta şaşırmam artık kaydirigubbakcemile3 okadar çok ortak yön varki

X