epidural normal doğum

derin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
11
2
hanımlar nasipse eylülde doğum yapacağım.epidural normal doğum yapmayı istiyorum.yapanlara bi sorum olacak dikiş atılırken ve kesilirken duyuyormusunuz acıyormu? tam uyuşturmuyolarmış die duydum ıkınma hissi kaybolmasın die.korkuyorummmm...

Bende eylülde doğum. Duydukların doğru. O acıyı yaşiyacaz.

bu gidişle ve bu korkuyla sanırım sezeryana yatıcamm offff
Sezaryen daha kötü canım bende çok araştırdım. Sezaryen olursan çok zahmetini çekersin sonradan. Öksürürken derin nefes alırken bile dikişlerin acır. Normal doğumda hopp ayaktasın anlık bir acı çekicez onada katlancaz. Ben bile normal doğum istiyorum. O kadar korkak olduğum halde. Hayatımda hiç ameliyat olmadım aşı olurken bile kaçan ağlayan ben normal doğum istiyorum düşün artık

hayırlısı olsun bizim ve bizim gibi olan tüm hamileler içinbugun kontrolum vardi doktoruma bu soruyu sordum epidural spinalde kesinlikle duymazsin olurmu oyle seyy ta ayaklarindan uyusmaya basluyorsun zaten kesinlikle duymazsin dedi biraz rahatladim ama genede korku var

Anlık bi acı çekçez. Uzun sürmüyecek . Bebişimizi kucağımıza almak için değer bence :) bende çok korkuyorum ama kendi kendime teselli veriyorum. Belkide eylüle çok var diye rahatım. Rabbim bize kolay ve sağlikli doğum nasip etsin.

Şimdiden bunları düşünüp de hem kendinizi hem bebişinizi endişeye sokmayın. Ben 40+4 e kadar normal doğum demişti doktorum o gün bebeğim yer değiştirdi ve açılmam da olmadığı için 40 +5 de sipinal Sezeryanla doğum yaptım. Yani herşey nasip kısmet. Ameliyata girmeden 5 dk önceye kadar vaktiniz var Epidural iğnesi olmaya karar vermek için. O zamana kadar düşünmeniz gereken çok daha önemli tonla konunuz olacak

Allahım hepımıze saglıklı dogumlar nadıp etsın ıns.. Bı avazda kurtarsın bende epıdural ıstıyorum ıstanbul avrupa yakasında beyoglu tarafında oturuyorum bana hem yakın hemde fıyatı ucuk olmayan ozel hastahane lazım...

Canım bend3 senın gıbı cok korkuyordum allahın ıznıyle sımdı daha ıyıyım rahatladım bıraz epıdural de gercekten duymuyormussun bende 25 haftalık hamıleyım hepımızı allah kurtarsın ne dıyım. Ama ınsanlar evde bıle dogurabılmısse bız ozel hastahanede bı de epıduralle dogururuz allahın ıznıyle..

OOO YİNE KARŞILAŞTIK
NASILSIN TATLI ANNE
KORKMA, MELEĞİNİ DÜŞÜN

Merhaba ben de eylül 2014 de epidural normal doğum yaptım
Hemde doktorum bebeğin kilolu zorlanırsın dediği halde ,hayır dedim normal doğurucam ben ,inat ettim diyebilirim
4cm açıklıktan sonra suni sancıyı taktılar bununla birlikte epiduralide taktılAr(sakın fazla kilo almayın bazı anestezi doktorları ödem ve kilodan tam yerini bulamadıklArından , sezeryana dönüyor doğum şekli ,herşey normAl giderken)
Doğum hanedeydık nasıl ıkınmam gerektiğini anlattılar , dediklerinin fazlasınj yaptım , doğum sonrası tebrik bile ettiler ,öyle azimliydim :)
Bebeğim 4.100 kg doğdu,doktor iğne yapıcam dedi, biraz hissediceksin dedi ve inanın sinek ısırığı gibiydi , zaten o an bebeğine hemşireler ne yapıyor diye bakıyorsunuz, dikiş attıklarını bile görmüyor insan
Tek kötü yanı 2 adet basur oluştu
3 dikiş atıldı ve 32 gün sonra kendi kendi düşmüştü, fark etmedim bile
Doğum yapıcak arkadaslara hayırlı doğumlar diliyorum bir avaZda kurtulun inşallah

Merhaba spinal sezeryan da ayaklar uyuşuyor
Epidural normal doğumda sadece ağrı eşiğini hissetmiyorsun ,onun dışında yürüyp doğumunu komsulıaşyırabılırsın
Doğum öncesıde bol bol gece serinliğinde yürümeni tavsıye ederim
Sıcaklarda cok zor oluyor , allah yardımcınız olsun

Kızlarrrr bugun ılk defa bu kadar sancım oldu normalmıdır acaba 28 haftalık oldum bobreklerımın ordan karnımın ortasına dogru ıgne batırıyolar sankı normalmıdır bu lutfen acıl cvp

Kızlarrrr bugun ılk defa bu kadar sancım oldu normalmıdır acaba 28 haftalık oldum bobreklerımın ordan karnımın ortasına dogru ıgne batırıyolar sankı normalmıdır bu lutfen acıl cvp
Gün içinde yoruluncada bu durum olur ama yarın doktoruna danış canım , ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…