epd.sezeryan yapan arkasşlar yardımmmm!!

41 kere maşallah çok tatlı valla... inşallah ALLAH m bana ve bebiş bekleyen hekese bu duyguyu yaşamayı nasip eder...

allah bağışlasn canm bebişini... sende benm gibi hem korkak hem sürekli olumsz da düşünüomdn peki... ama inşallah bizde o güsell günleri göreceğiz ALLAHmn izniyle...

14 mayısta spinal sezeryan oldum yani belden tek iğne ve tamamen hissizleşiyorsun.doğuma yakın(1hafta kadar öncesi yani) o kadar korku sarmıştıki doktorum ısrarla spinal olmamı öneriyordu ben adamı dinlemiyordum bile.kesinlikle yapamam filan diyordum çooook korkuyordum çünkü neyse doğumun olacağı sabah öyle bir sakinlik geldiki bana anlatamam.canım oğluma kavuşacaktım ve benden önce kimsenin görmesini hazmedemeyeceğimi anladım.yolda giderken spinal olmaya karar verdim:))))) ve hayatımın en doğrıu kararlarından birini vermişim. doktoruma çok güveniyordum ve hastaneye gidince tamam sizin dediğiniz olsun dedim.eşimde ameliyata girdi.herşey mükemmeldi. güle güle doğuma girdim ve öylede çıktım.bence bir annenin imkanı varsa yaşaması gereken bir duygu.bende senin gibi buraya benzer bi konu açmıştım doğumdan önce ve yazılanlarında etkisiyle doğumum bu şekilde gerçekleşti.hiiiç korkma derim sakin ol sadece stres ve fazla heyecan olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.kendini şimdiden hazırla.Allah ne kısmet ettiyse o yaşanır sonuçta.hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ama fazlasıyla tavsiye ederim....

yazin için saol canm. Allah anali babali bytmeyi nasip eder insallah.. Stres ve heyecen ne gibi olmszlklara ndn olabilio?
Inşallah allahm iznyle bende grcem o gnleri ama hakim olamiom ki korkularima

stres ve aşırı heyecan tansiyonla ilgili bir sıkıntı yaşatabilir.ve o kadar hazırlandıktan sonra seni genel olarak bayıltabilirler dayanamayacağın düşüncesiyle ama dediğim gibi hiiiç korkma zaten anestezi uzmanıda yanında oluyor.sakinleştirici yapıyor dayanamadığını görence biraz fazla sakinleştiriyorlar:)))) bence bir kadının en özel anlarından birri.kendini farklı ve özel hissettiğin için o anı doya doya yaşa derim..başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım..

Kızlar ben de 4 haftaya kadar dogum yapıcam ve ben dayanamamaktan korkmuyorum..Ne yazık ki internette meraklı olmamdan dolayı epidural anestezi nasıl yapılıor onu seyrettim..Seyretmeseydim keske..İgne olmadan once oraya kucuk bir lokal aneztesi ignesi yapıolarmıs galiba ardından buyuk igneyi yapıolarmıs ve kesinlikle hareket etmemek gerekiomus..Acı hissettiniz mi?? Ya da o anda cok korktunuz mu? Beni normal igne hic korkutmaz ama boylesine onemli bir igne olucak olmak sanırım biraz korkutuyor..

epidural değil ama ben spinal ooldum yani tek iğne ile his kaybı oluyor. hiçbirşekilde acı yok. onun iğnesi o kadar inceydiki serum iğnesi çok daha fazla canımı acıttı( bence kesinlikle korkmayın. tadını çıkarın dicem çünkü geri gelmeyecek çok anlamlı ve güzel bir an.

Canım,ben nisanda epiduralli sezeryan oldum..Gerçekten de o iğne yapılırken acı hissetmiyorsun.ben baskı hissettim o kadar..ilk ameliyathaneye girdiğimde elime serum için iğne yaptılar..inanki o acıttı,epidural iğne acıtmadı...hiç kendine stres yapma..bebeğinle kavuşacağın anın tadını çıkart...

Ah kızlar ne guzel moral veriyosunuz..Ben sabit duramam diye korkuyorum sadece..Ama söledikleriniz cok rahatlattı beni..Dedigim gibi iğneden filan korkmam cunku....Sadece daha once olmadıgım bi igne oldugu icin merak ettim..Tesekkur ederimm...

heşeyin bi ilki var canm çok korkuoz ama ole yada bole olacak kendi kendime başka çaren yok ki diom ve bebişimi artk grmek istiormmmm... yanıtlarnz için çok saolnn ...

benim kadar korkma canım sezeryandan bende normal doğum diye tutturanlardandım ama epidural oldum çok da memnun kaldım amadoğum anı korkulşacak bişey yok sonradan çekiyosun acıyı tuvalet falan işkence oluyor dikişler çok ağrıyor

arkadaşım bende sezeryanla dogum yaptım ama tamamen uyudum korkma bol bol dua et Allaha bişey merak ettim sezeryanı senmi tercih ettin

arkadaşım bende sezeryanla dogum yaptım ama tamamen uyudum korkma bol bol dua et Allaha bişey merak ettim sezeryanı senmi tercih ettin

ewet sezeryan benm tercihim ama normal hayatta olamm die düşünyrm ben normal desemde emnm son anda sezeryana allar beni.. ben panikatağm zaten kaldramam o kadar şeyii(

ben normal doğumu çok istemiştim ama günüm geçtigi için olmadı sezeryandan sonra biraz zorlandım bir hafta oturup kalkarken dikişyerlerim ağrıdı önce normal doğumu deneyebilsen olmazsa zaten sezeryan olursun ama tabi sen bilirsin

keşke o kadar cesr olabilsem ama nerdeee:) ya biraz daha dikkatli olrsm doğmdn sonrada çok sıkıntı çekmem herhalde...

önce normali denemeyin ben öyle yaptım bbeğimin başı çok uzun doğd doğum kanalında fazla kaldı miyom varmış bende bilmiyorduk bende normal doğum diye ısrar ettim ama bebeğimin kalp atışları düştü acil alındım yani anlayacağınız böylesi daha kötü bebeğime bişey olacak diye korkudan titremeye başladım tansiyon düştü oksijen verdiler çok fenaydı hatırlayınca daha fena oldum nefesim kilitlendi amaaaaaaannnnnnnnn doğumu çileye döndermeyin doğum çok güzel bişeymiş tatmadan bilinmiyor evladınızı ilk siz görmek istiyorsanız epidural tavsiyemdir ben göbek bağına kadar gördüm izledim çok da mutluyum sağlıklı sıhhatli ikimizde kurtardık darısı sizlere inşallah

amnn canmm inşallah... ALLAH m güsel şeyler yazsn.. ya çok haklısın bence heyecana hiç ama hiç gerek yokk .... sonçta normal doğmda da dikiş olayı oluo çoğu zamn ve oturamıo bile bazı anneler ... çok zorrr.. hayrlısıyla inşallah hepimiz sağlıklı olacağz ve atlatacağz bu günleeride..

ben yine epidurali tercih ederim ama doktorum tayin gitmeden ikinciyi doğururum inşallah süperrrrrrrrrrrr benim doktorummmmmmmmmm şehirde kaç doktor varsa hepsine bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…