• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epd.sezeryan yapan arkasşlar yardımmmm!!

kıyamam sana korkma kız.aglama ne olur.bu kadar korkunç bi şe deilki bu.sakinliştiriciye gerek yok.doktorun iiiii biriyse emin ol gerek yok.bnde epidural anestezi ile dogum yaptım.konuşarak sohbetle kızımı dünyaya getirdim.onu kucagına aldıgın anı hayal et gir amelyathaneye.hiç korku kalmicaktır emin ol.hayırlı olsun şimdiden.

canım merhaba.ben epiduralle sezeryan oldum.ameliyathaneye girerken sakinleştirici vermiyorlar ama epidural yapıldığında zaten ilaçların etkisiyle sakinleşmede sağlanıyor.zaten ameliyathanede seninle sohbet eden birileri mutlaka bulunuyor.bence kendini şartlandırma çünkü inan bebeğine kavuşma isteğiyle emin ol aslanlar gibi gideceksin ameliyathaneye.ve hiçbirşey korktuğun gibi olmayacak.bu anılar inan ömür boyu hatırlanacak güzel anılar.oğlum 19 aylık ama tekrar yaşamak istediğim tek an ameliyathanede onun sesini duyduğum andır.hayatımda bu anı hiçbir ana değişmem inan bana

arkadaşlar bugn dr a gttm:) dr ma dedm ki biz sizinle doğm konsnda konşmadk ben direk sezeryan dedim . sizce normal yapabilirmym dedm dr m da yok sen asla yapamazdn dedi biliodm zaten herkes yani beni tanıyanlar bole dio dr mda beni çok ii tanıo tabii artk 8 aydr ona gidiom ve 3 haftada bir bazen daha sık... bgn korkularımı biraz açtm dr a ya korkma dio bize güven yetr dio olmsz düşünme diooo ma ben nerdeeeeeeeeeeeee:)

Back