14 mayısta spinal sezeryan oldum yani belden tek iğne ve tamamen hissizleşiyorsun.doğuma yakın(1hafta kadar öncesi yani) o kadar korku sarmıştıki doktorum ısrarla spinal olmamı öneriyordu ben adamı dinlemiyordum bile.kesinlikle yapamam filan diyordum çooook korkuyordum çünkü neyse doğumun olacağı sabah öyle bir sakinlik geldiki bana anlatamam.canım oğluma kavuşacaktım ve benden önce kimsenin görmesini hazmedemeyeceğimi anladım.yolda giderken spinal olmaya karar verdim:))))) ve hayatımın en doğrıu kararlarından birini vermişim. Doktoruma çok güveniyordum ve hastaneye gidince tamam sizin dediğiniz olsun dedim.eşimde ameliyata girdi.herşey mükemmeldi. Güle güle doğuma girdim ve öylede çıktım.bence bir annenin imkanı varsa yaşaması gereken bir duygu.bende senin gibi buraya benzer bi konu açmıştım doğumdan önce ve yazılanlarında etkisiyle doğumum bu şekilde gerçekleşti.hiiiç korkma derim sakin ol sadece stres ve fazla heyecan olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.kendini şimdiden hazırla.allah ne kısmet ettiyse o yaşanır sonuçta.hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ama fazlasıyla tavsiye ederim....