- Konu Sahibi kardelenn35
-
ben korkaklikta sana fark atan biri olarak o kapidan girdim bir sakinlik coktu ustume muzikler neseli doktorlar nasil iyi geldi bana sampanya kadehimiz eksikti gobek ata ata dogurdum:sm_cool::dance:: esimde basimdaydi 20dk isim bitti vallahi daha izin verseler yatardim nasil bir rahatlik ama bebegimi gordum un helvasina bulanmis uzun kirpikli merakli bakisli bir bocek bana bakti doktora dedim bosver dikmeyi bir ara gelirim dikersin odaya cikiyim kizimla basbasa kalayim dr tabi bagirsaklarini tutarsan koridora dokulmezler dedi ay bak o gunu ozledim simdi 2.ye kadar bekliycem mecburen:çok üzgünüm:AMELİYATA GİRERKEN SAKİNLEŞTİRİCİ FALAN VERİOLAR MI ARKADAŞLAR? VERMİOSALAR MÜMKÜN DEĞİL BENİ SOKMAZLAR O AMELİYATHANEYE ORTALIK İNLER VALLA.. BEN ÇOK HASSAS ÇOK DYGSL Bİ İNSANM NORMALDE BOLEDM Bİ DE HAMİLELİKTE DÜŞÜNN.. ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDMCI OLRSANZ ÇOK SEWİNİRİM GERÇEKTEN.. BİRDE BEN 32+2GÜNLÜK HAMİLEYM..VE HERŞEYEAĞLIYORM YAA:teselli:
ben korkaklikta sana fark atan biri olarak o kapidan girdim bir sakinlik coktu ustume muzikler neseli doktorlar nasil iyi geldi bana sampanya kadehimiz eksikti gobek ata ata dogurdum:sm_cool::dance:: esimde basimdaydi 20dk isim bitti vallahi daha izin verseler yatardim nasil bir rahatlik ama bebegimi gordum un helvasina bulanmis uzun kirpikli merakli bakisli bir bocek bana bakti doktora dedim bosver dikmeyi bir ara gelirim dikersin odaya cikiyim kizimla basbasa kalayim dr tabi bagirsaklarini tutarsan koridora dokulmezler dedi ay bak o gunu ozledim simdi 2.ye kadar bekliycem mecburen:çok üzgünüm:
ayyy süpersn valla ya güldrdn beni :) ALLAH razı olsn .. inşallah bende bu kadar korkunun üstüne senn dediğin gibi diyebilirim:)
merak etme hic oyle bekledigin gibi urkutucu degil inan bak kac kisi olduk herkez memnun ben 3saat sonra hastanede geziyordum dus aldim ayni gun bandajimi bile cikardim gaz desen aksam uzeri coktan cikmisti dort gozle 2.yi doguracam diyorum anla yani vallahi keyfini cikar anacim o epiduralin hapi varsa ver bana dedim doktora nasil bir rahatlik kus gibisin kus hayirli dogumlar arkadasim a.s.
canım bende sezeryan yaptım acaip korkak birisiyim ama ameliyata girerken çok sakindimm hiç korku yoktu benden sana tavsiye geneli tercih et sonra korkup beni uyutun deme:) genel daha rahat hiç bişi duymuyosun diğerinde belki keserlerken falan panik yaparsın çünkü acı değil ama hissediyomuşsun hareketlerini sen bilirsin canım allah yardımcın olsun ama korkulacak bişiy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?