- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Zaten bu kk yle ugrasan erkekleri anlamiyorum sanki ne varsaEvet ben çoğu şeyi okuyorum eşimeoda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil
Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşimeoda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil
Samire valla kendi kendini hasta ediyorsun yaşın kaçtı?Ya ne bileyim istemiyorum iste hersey yolunda gidincede de kotu olurum ben
Bilgeceyi ozledim diyooomNe diyon gı
Ya ne bileyim istemiyorum iste hersey yolunda gidincede de kotu olurum ben
23Samire valla kendi kendini hasta ediyorsun yaşın kaçtı?
4 gün sonra evli bir bayan oliciğimmkociş diye gezerim ortalıkta
Bakdı canım öle boş boşEe ne dedi??
Oo hayırlı olsun o zaman. Heyecan var mı? Ne güzel taze gelin.
Oo kociş lafı önemli o olmadan olmaz vurucan dötüne kırbacı4 gün sonra evli bir bayan oliciğimmkociş diye gezerim ortalıkta
Ahh ahh kıymetini bilsen bi keşke o yaşların 34 yaşındayım zaman öylr akıp geçiyorki bir bakmışsın yaşlanmışsın hayatın keyfini çıkaramadan ölmüş gitmişsin yapma bunu kendine
Bakdı canım öle boş boşeve iş getirmiş çalışıyor
Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsunTeşekkür ederim. Düğün şu an olmayacağı için pek heyecan yok onun stresi çok başka olur. Ama tabi soyadım değişeceği için bi garip haller var
Ay kolay gelsin o zaman.) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)
Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun
Oo kociş lafı önemli o olmadan olmaz vurucan dötüne kırbacı
Ahh ahh kıymetini bilsen bi keşke o yaşların 34 yaşındayım zaman öylr akıp geçiyorki bir bakmışsın yaşlanmışsın hayatın keyfini çıkaramadan ölmüş gitmişsin yapma bunu kendine
İzinmi o ne canım yeniyormuAy kolay gelsin o zaman.) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)
İzinsizmi çalışıyor ya yazıkAy kolay gelsin o zaman.) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)
Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun
İkisindende olsun bol bolDüğün ilkbaharda nasipse
Adam diyor zaten kırbaç püsküllü mü olsun yoksa tek parça deri mi diye
Sen neden artık hep erkenden çıkıyosunNeyse kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum
Off ya çok zor 7 gün çalışmakİzinmi o ne canım yeniyormu
Bi insan 7 gün çalışırmı ya
İkisindende olsun bol bol
Sen neden artık hep erkenden çıkıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?