Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşime oda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil
Zaten bu kk yle ugrasan erkekleri anlamiyorum sanki ne varsa

Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşime oda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil

Aynen bizim de öyle. Şifrelerimız de hep aynıdır. Ya onun telefonundan açık kalınca açık sayfayi bence okuyordur benimki sonra kapatiyordur . Ama başka şeyleri kurcalamaz bakmaz hayatta

4 gün sonra evli bir bayan oliciğimm kociş diye gezerim ortalıkta
Oo kociş lafı önemli o olmadan olmaz vurucan dötüne kırbacı

Ahh ahh kıymetini bilsen bi keşke o yaşların 34 yaşındayım zaman öylr akıp geçiyorki bir bakmışsın yaşlanmışsın hayatın keyfini çıkaramadan ölmüş gitmişsin yapma bunu kendine

Bakdı canım öle boş boş eve iş getirmiş çalışıyor

Ay kolay gelsin o zaman. ) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)

Teşekkür ederim. Düğün şu an olmayacağı için pek heyecan yok onun stresi çok başka olur. Ama tabi soyadım değişeceği için bi garip haller var
Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun

Ay kolay gelsin o zaman. ) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)

Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun

Düğün ilkbaharda nasipse

Adam diyor zaten kırbaç püsküllü mü olsun yoksa tek parça deri mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…