- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
Ooo erotik shop diyosunOlsun tabi geleyim haftaya izmir'e herifin yanına da gezeyim azıcık kırbaç mağazalarını
Selam canım neden bakıp çıkıyosun hemen yasakmı kkherkese selam hiç giremedim kk ye bugün 5 dk bakıp çıkayım bari
çok yoruldum bugün dışardaydım öğleden beri çocukta mızmızSelam canım neden bakıp çıkıyosun hemen yasakmı kk
hoşbuldum canm.. Topik nası bugun , durgun sanki
Anladım canımçok yoruldum bugün dışardaydım öğleden beri çocukta mızmız
Bi kaç zamandır durgun buralar canım nedensehoşbuldum canm.. Topik nası bugun , durgun sanki
Kız bizim de öyle. Hele ilk 1 sene 7 24 çalışıyordu. Sabah 10da gidiyordu gece 2 lerde 3lerde geliyordu. Kendi işimiz ya ondan. Şimdi Allahtan haftada 1 izin kullanabiliyor artık. . Çok şükür. Düşün biz nisnaliyken 3 4 ayda bir görüşürdukİzinmi o ne canım yeniyormu
Bi insan 7 gün çalışırmı ya
Ohh ne güzel valla tatil yapmaya Hasretim. Keşke bizim de öyle bi 10 günlük İznimız olsa. 5 güne bile razıyım. Kendi işimiz bibi restorant var o yüzden maalesef bunlar bizim.için hayal gibi bir şey. Ama olsun sağlık olsun inşallah. 2 yila her şey tam oturmuş olacak ondan sonra gezicez tozucaz inşallah Allah nasip ederseİzinsizmi çalışıyor ya yazıkbenimki muhasebeci ondan cumartesi pazar izinli hep hatta bu cuma 10 günlük izne çıkıyor
Ya bu aralar benimki erken geliyo onunla ilgileniyorum ondan. Ama yine dayanamayıp giriyorumİkisindende olsun bol bol
Sen neden artık hep erkenden çıkıyosun
şu banlar hiç yaramadı bize. Toplu kıyımdan sonra fena olduBi kaç zamandır durgun buralar canım nedense
İnş. Canım işleriniz iyi olsunda gezip tozarsınız bizde gezen bir çift değiliz zaten kredimiz bitsin rahatlicaz genelde hep evdeyiz ama ben pek şikayetçi dilim zaten evimi seviyorumKız bizim de öyle. Hele ilk 1 sene 7 24 çalışıyordu. Sabah 10da gidiyordu gece 2 lerde 3lerde geliyordu. Kendi işimiz ya ondan. Şimdi Allahtan haftada 1 izin kullanabiliyor artık. . Çok şükür. Düşün biz nisnaliyken 3 4 ayda bir görüşürduk
Ohh ne güzel valla tatil yapmaya Hasretim. Keşke bizim de öyle bi 10 günlük İznimız olsa. 5 güne bile razıyım. Kendi işimiz bibi restorant var o yüzden maalesef bunlar bizim.için hayal gibi bir şey. Ama olsun sağlık olsun inşallah. 2 yila her şey tam oturmuş olacak ondan sonra gezicez tozucaz inşallah Allah nasip ederse
Ya bu aralar benimki erken geliyo onunla ilgileniyorum ondan. Ama yine dayanamayıp giriyorum
Aynenşu banlar hiç yaramadı bize. Toplu kıyımdan sonra fena oldu
Ben gelene kadar 10 sayfa yürümüşsünüz ama napalım saat 12 yi yeni geçti vampirlik işteNerelerdesiniz kızlar
themis1990 @2KediAnnesi @Eses07 @Dark_Paradise @Surrender @Bilgece @ellanazz kitapzede @NAZ__24
@DonukPudra
Hadi gelin muhabbet edek az
İnş. Canım işleriniz iyi olsunda gezip tozarsınız bizde gezen bir çift değiliz zaten kredimiz bitsin rahatlicaz genelde hep evdeyiz ama ben pek şikayetçi dilim zaten evimi seviyorumtabi şöle bikaç gün otelde tatile hayır demezdim
Aynen
Ben gelene kadar 10 sayfa yürümüşsünüz ama napalım saat 12 yi yeni geçti vampirlik işteNapıyosunuzzz :)
İnş. Canım seneye bitiyor şükürAmaan saglik olsun da gerisi hic onemli degil cidden. Ben de evimi cok seviyorum ama herkesten uzagim ya biraz sıkılıyorum sadece arada. Insallah siz de kredinizi hayirlisiyla bitirirsiniz
Napalım öyle ufak ufak yazışıyoruz
İnş. Canım seneye bitiyor şükür
Aynen ufak olmus yoksa 42 - 68 sayfa falan yazışma olurduNapalım öyle ufak ufak yazışıyoruz
İnş. Canım seneye bitiyor şükür
Ah haa tanışmalı sorular çok severimOh iyi hadi hayirlisi insallah. Sen calisiyor musun bibi? Bi de esinle.nerde tanistiniz??
Ah haa tanışmalı sorular çok severimSelam bilge hatun :)
Yok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdiOh iyi hadi hayirlisi insallah. Sen calisiyor musun bibi? Bi de esinle.nerde tanistiniz??
Sana torpil geçiyorum seni ısırmayacağımAynen ben de bayilirim. Selam vampir hatun , ne haber?bu arada ben kansizim yaa haberin olsun
Enee benimkine az benziyoYok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdianam görmemle vurulmam bir oldu yanlız şöyle bi sorun vardı ben başkasıyla görüşüyordum ve kocişimin uzaktan akrabasıydı pek zor zamanlar yaşadık ama aşk kazandı işte olmaz falan filan dedik ama kader naparsın iyikide olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?