Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İzinmi o ne canım yeniyormu
Bi insan 7 gün çalışırmı ya
Kız bizim de öyle. Hele ilk 1 sene 7 24 çalışıyordu. Sabah 10da gidiyordu gece 2 lerde 3lerde geliyordu. Kendi işimiz ya ondan. Şimdi Allahtan haftada 1 izin kullanabiliyor artık. . Çok şükür. Düşün biz nisnaliyken 3 4 ayda bir görüşürduk

İzinsizmi çalışıyor ya yazık benimki muhasebeci ondan cumartesi pazar izinli hep hatta bu cuma 10 günlük izne çıkıyor
Ohh ne güzel valla tatil yapmaya Hasretim. Keşke bizim de öyle bi 10 günlük İznimız olsa. 5 güne bile razıyım. Kendi işimiz bibi restorant var o yüzden maalesef bunlar bizim.için hayal gibi bir şey. Ama olsun sağlık olsun inşallah. 2 yila her şey tam oturmuş olacak ondan sonra gezicez tozucaz inşallah Allah nasip ederse
İkisindende olsun bol bol

Sen neden artık hep erkenden çıkıyosun
Ya bu aralar benimki erken geliyo onunla ilgileniyorum ondan. Ama yine dayanamayıp giriyorum

İnş. Canım işleriniz iyi olsunda gezip tozarsınız bizde gezen bir çift değiliz zaten kredimiz bitsin rahatlicaz genelde hep evdeyiz ama ben pek şikayetçi dilim zaten evimi seviyorum tabi şöle bikaç gün otelde tatile hayır demezdim
şu banlar hiç yaramadı bize. Toplu kıyımdan sonra fena oldu
Aynen

Amaan saglik olsun da gerisi hic onemli degil cidden. Ben de evimi cok seviyorum ama herkesten uzagim ya biraz sıkılıyorum sadece arada. Insallah siz de kredinizi hayirlisiyla bitirirsiniz

Ben gelene kadar 10 sayfa yürümüşsünüz ama napalım saat 12 yi yeni geçti vampirlik işte Napıyosunuzzz :)

Napalım öyle ufak ufak yazışıyoruz

Amaan saglik olsun da gerisi hic onemli degil cidden. Ben de evimi cok seviyorum ama herkesten uzagim ya biraz sıkılıyorum sadece arada. Insallah siz de kredinizi hayirlisiyla bitirirsiniz
İnş. Canım seneye bitiyor şükür

Oh iyi hadi hayirlisi insallah. Sen calisiyor musun bibi? Bi de esinle.nerde tanistiniz??
Yok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdi anam görmemle vurulmam bir oldu yanlız şöyle bi sorun vardı ben başkasıyla görüşüyordum ve kocişimin uzaktan akrabasıydı pek zor zamanlar yaşadık ama aşk kazandı işte olmaz falan filan dedik ama kader naparsın iyikide olmuş

Enee benimkine az benziyo Ama az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…