Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerdesiniz kızlar
@themis1990 @2KediAnnesi @Eses07 @Dark_Paradise @Surrender @Bilgece choccywhoccydoodah @Mor Vampir NAZ24
@DonukPudra
Hadi gelin muhabbet edek az
Selam canım,şarjım yoktu tableti acmakta zor geldi,anca gelebildim.Nerelerdesiniz kızlar
@themis1990 @2KediAnnesi @Eses07 @Dark_Paradise @Surrender @Bilgece choccywhoccydoodah @Mor Vampir NAZ24
@DonukPudra
Hadi gelin muhabbet edek az
Esas sen neredesin kaçak yazdım demin ağrı sızı falan filanHg kızlar KedidirKedii gördüm seni aşağıda nerdesin sende nezamandır
Ben buralardayımda hep kimse olmayınca bdvde falan takılıyorumEsas sen neredesin kaçak yazdım demin ağrı sızı falan filan
aynen bakıyorum bende şimdi atraksiyon arıyorumBen buralardayımda hep kimse olmayınca bdvde falan takılıyoru m
Hadi bi konu acında sohbet edelim ya. İnanılmaz sıkıldım bu akşam. Kendimi sokağa atasım,gecelere akasım var.Ben buralardayımda hep kimse olmayınca bdvde falan takılıyorum
Evet canım malesef o yüzdende hiç giresim gelmiyor bu akşam çok olmadı ama dün delirdim resmenSite beni habire atıyor ya,sizdede varmı sorun? Deli olacağım.
Çok sinir bozucu gerçekten. Böyle devam ederse giremeyecegim bu gece Gelemezsem bilinki bundanEvet canım malesef o yüzdende hiç giresim gelmiyor bu akşam çok olmadı ama dün delirdim resmen
Bazen sitede eski Mesajları silerken oluyordu böle sanırım bu ara yine böle biley var,eski bi topiğimiz vardı 2008 de okadar çok yazardıkki her hafta sayfalar silinirdiÇok sinir bozucu gerçekten. Böyle devam ederse giremeyecegim bu gece Gelemezsem bilinki bundan
Olabilir canım haklısın inanılmaz ağır zaten bu aralar site,yazıyorum ben saniyelerce bekletiyor bazen tuhaf bir şekilde. Neyse sorun düzeltilse iyi olur aslındaBazen sitede eski Mesajları silerken oluyordu böle sanırım bu ara yine böle biley var,eski bi topiğimiz vardı 2008 de okadar çok yazardıkki her hafta sayfalar silinirdi
Oda işe yaramadı canım bende,şifre girmiyorum her defasında ama bu akşam cozuttu iyiceKızlar choccywhoccydoodah NAZ24 girerken beni hatırla butonunu isaretleyon. Bana da oluyordu da böyle yaptım artık atmiyor.
Olabilir canım haklısın inanılmaz ağır zaten bu aralar site,yazıyorum ben saniyelerce bekletiyor bazen tuhaf bir şekilde. Neyse sorun düzeltilse iyi olur aslında
Oda işe yaramadı canım bende,şifre girmiyorum her defasında ama bu akşam cozuttu iyice
Canım öle yapınca tlf da Kayıtlı kalıyor ben istemiyorum eşim alıyor tlf oyun falan oynuyor bi çakallık yapabilirgeçen aldı eline gidimde hanımlarla sohbet edim diyor nasıııılll dedim Kayıtlı değilmi diyor uyanıkKızlar choccywhoccydoodah NAZ24 girerken beni hatırla butonunu isaretleyon. Bana da oluyordu da böyle yaptım artık atmiyor.
Canım öle yapınca tlf da Kayıtlı kalıyor ben istemiyorum eşim alıyor tlf oyun falan oynuyor bi çakallık yapabilirgeçen aldı eline gidimde hanımlarla sohbet edim diyor nasıııılll dedim Kayıtlı değilmi diyor uyanık