• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşime :KK70: oda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil :KK53:
Zaten bu kk yle ugrasan erkekleri anlamiyorum sanki ne varsa

Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşime :KK70: oda şifremi de nickimide bilir ama girmez kendisi hiç öyle şeyleri yoktur. Bizde gizli saklı yok zaten onun teli hep bendedir benimki onda ama kk yı okumaz o kadar da değil :KK53:

Aynen bizim de öyle. Şifrelerimız de hep aynıdır. Ya onun telefonundan açık kalınca açık sayfayi bence okuyordur benimki sonra kapatiyordur :-). Ama başka şeyleri kurcalamaz bakmaz hayatta :-)

4 gün sonra evli bir bayan oliciğimm :KK69: kociş diye gezerim ortalıkta :KK53:
Oo kociş lafı önemli o olmadan olmaz vurucan dötüne kırbacı :70:

Ahh ahh kıymetini bilsen bi keşke o yaşların 34 yaşındayım zaman öylr akıp geçiyorki bir bakmışsın yaşlanmışsın hayatın keyfini çıkaramadan ölmüş gitmişsin yapma bunu kendine ;)

Bakdı canım öle boş boş :KK53: eve iş getirmiş çalışıyor :KK12:

Ay kolay gelsin o zaman. :-)) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)

Teşekkür ederim. Düğün şu an olmayacağı için pek heyecan yok onun stresi çok başka olur. Ama tabi soyadım değişeceği için bi garip haller var :cool:
Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun ;)

Ay kolay gelsin o zaman. :-)) benimki de izin yaptı bugün iyi oldu ya :)

Hımm daha düğün yok mu? Hadi hayırlısı olsun sonuçta evli oluyorsun :KK66:

Düğün ilkbaharda nasipse :KK73:
Oo kociş lafı önemli o olmadan olmaz vurucan dötüne kırbacı :KK70:

Ahh ahh kıymetini bilsen bi keşke o yaşların 34 yaşındayım zaman öylr akıp geçiyorki bir bakmışsın yaşlanmışsın hayatın keyfini çıkaramadan ölmüş gitmişsin yapma bunu kendine :KK66:

Adam diyor zaten kırbaç püsküllü mü olsun yoksa tek parça deri mi diye :KK53::KK53:

Back