Yok canım benim eşim de yazmazda yada yazar bilmiyorumValla benim eşimin telefonundan da giriyorum açık kalıyorokuyordur ama yazmaz. Şifremi bile biliyor
Şuan iyi aslında canım sen kullandığın cihazı aç kapa bi eski usul :)Olabilir canım haklısın inanılmaz ağır zaten bu aralar site,yazıyorum ben saniyelerce bekletiyor bazen tuhaf bir şekilde. Neyse sorun düzeltilse iyi olur aslında
Oda işe yaramadı canım bende,şifre girmiyorum her defasında ama bu akşam cozuttu iyice
Yok canım benim eşim de yazmazda yada yazar bilmiyorummeraklıdır azcık
Kullanıcı adımıda bilmiyorayy ne uyuzum bende yaww
Bende okuyorum ilginç Konuları eşimeValla benimki her şeyi biliyorhatta bazen konular beraber yorum yapıyoruz, o söylüyor ben yazıyorum arada
BilgeceValla benimki her şeyi biliyorhatta bazen konular beraber yorum yapıyoruz, o söylüyor ben yazıyorum arada
Bizim gibisiniz sizdeValla benimki her şeyi biliyorhatta bazen konular beraber yorum yapıyoruz, o söylüyor ben yazıyorum arada
Ee ne dedi??Bende okuyorum ilginç Konuları eşime
bazen olmaz böle şey diyor adamcazhatta az önce bi konu okudum komşunun balkonuna yılan düşmüşya o konuyu
Efendim canım?Bilgece
Ohh OhhYa size gelin dedim ben gene kocişle oynaşmaya gittim
Siz de mi öylesiniz? Valla daha eğlenceli oluyor.Bizim gibisiniz sizde
Oyy kız o kadar mı yani? Buralardayım ablamin ceyiz işleri falan filan düğün telasi dolaniyorum. 7 24 olamayız ki burda.Nasilsin nerelerdesin siz birsey yazmayinca aklima kotu seyler geliyor cok takintiliyim biliyorsun
Evet ben çoğu şeyi okuyorum eşimeSiz de mi öylesiniz? Valla daha eğlenceli oluyor.
Ya ne bileyim istemiyorum iste hersey yolunda gidincede de kotu olurum benOyy kız o kadar mı yani? Buralardayım ablamin ceyiz işleri falan filan düğün telasi dolaniyorum. 7 24 olamayız ki burda.
Sen niye tedavi olmuyorum kız? Hem merak etme kötü haber tez duyulur
Nasilsin nerelerdesin siz birsey yazmayinca aklima kotu seyler geliyor cok takintiliyim biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?