• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Yok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdi :110: anam görmemle vurulmam bir oldu yanlız şöyle bi sorun vardı ben başkasıyla görüşüyordum ve kocişimin uzaktan akrabasıydı :eek: pek zor zamanlar yaşadık ama aşk kazandı işte :KK19: olmaz falan filan dedik ama kader naparsın iyikide olmuş :KK55::21:

Vaaaaaaaay bildigin film gibi olmuss ya. Nasil bir tesadufmus bu. Cok hos. Allah agiz tadinizi bozmasin yaa. Cok seviniyorum mutlu insanlari gorunce.. :KK36::KK36:

Vaaaaaaaay bildigin film gibi olmuss ya. Nasil bir tesadufmus bu. Cok hos. Allah agiz tadinizi bozmasin yaa. Cok seviniyorum mutlu insanlari gorunce.. :KK36::KK36:
Ne uğraştım ben bu herifi kandırıcam diye neyseki küçüktüde şeker verdim kandı :27: :27:
Genele bakınca biz bayağı bayağı mutlu bir ciftiz en azından ben öyleyim öyle biliyorum :70:

Ne uğraştım ben bu herifi kandırıcam diye neyseki küçüktüde şeker verdim kandı :KK53: :KK53:
Genele bakınca biz bayağı bayağı mutlu bir ciftiz en azından ben öyleyim öyle biliyorum :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Cok sukur biz de oyleyiz. Sevgi saygi oldugu zaman bence her sey guzel olur. Ha bir de karsilikli konusmayi bilebilmeli insanlar, kisitlama da olmamali. Daha ne olsun ;))

Amin aminn varlığı bir dert yokluğu yara onların :-)
Dertlerine raziyiz be vampircim aman yokluk cekmeyelim :KK60: evlilik ne zaman bakalim??

yok canım @Bilgece evlendiğinizden beri böle değil bi başımızayken çalışmıyordu bukadar bende çalışıyordum geçinip gidiyorduk:) şimdi ölemi iki çocuk çok zor ben evdeyim ev kira adam başka türlü yetişemez bizimde kendi işimiz var eşim hafta sonu iki gün kendi işini yapıyor diğer günler de sabit bi işi var orda çalışıyor :KK51:

yok canım @Bilgece evlendiğinizden beri böle değil bi başımızayken çalışmıyordu bukadar bende çalışıyordum geçinip gidiyorduk:) şimdi ölemi iki çocuk çok zor ben evdeyim ev kira adam başka türlü yetişemez bizimde kendi işimiz var eşim hafta sonu iki gün kendi işini yapıyor diğer günler de sabit bi işi var orda çalışıyor :KK51:

Cakisan erkek iyidir nazcim. Cok sukur Allah helalinden rizik versin. Ekmek parasi sonucta ne yapsin mecbur. Allah yardim etsin insallah hepimize..

Cok sukur biz de oyleyiz. Sevgi saygi oldugu zaman bence her sey guzel olur. Ha bir de karsilikli konusmayi bilebilmeli insanlar, kisitlama da olmamali. Daha ne olsun :KK66:)

Dertlerine raziyiz be vampircim aman yokluk cekmeyelim :KK60: evlilik ne zaman bakalim??

Evlilik mii benimkinin aklı çıkıyor korkudan :-)
Sabah dalgasına dedimki arkadaş var ona söyleyimde damatlığına sponsor olsun vakti gelince dedim aldığım cevap nolur sus bak dizlerim titriyo valla dedi :-)

Hahahah o da mutludur canım sen mutluysan :)
İnş. :70:
Cok sukur biz de oyleyiz. Sevgi saygi oldugu zaman bence her sey guzel olur. Ha bir de karsilikli konusmayi bilebilmeli insanlar, kisitlama da olmamali. Daha ne olsun :KK66:)

Şükür 9 senedir birlikteyiz ufacık bir şiddet ve küfür falan olmamıştır birbirimize yani ciddi manada yoksa biz çok şaka yapıyoruz birbirimize bide ben sıkmıyorum herifimi biraz freeyim oda huzurlu bu yüzden heralde :27: oda beni sıkmaz giyim konusunda belli kuralları var o ayrı :KK45:

Evlilik mii benimkinin aklı çıkıyor korkudan :-)
Sabah dalgasına dedimki arkadaş var ona söyleyimde damatlığına sponsor olsun vakti gelince dedim aldığım cevap nolur sus bak dizlerim titriyo valla dedi :-)
Aaaa neden? Benimkiyle ilk görüştüğümüzde olmaz ablalarim var falan demistim. Hem sevgili de olamam ne olacagini bilmem dedim :KK70: bana dedi ki hemen evlenelim hic sorun degil yeter ki sen iste diye cidden hemen geldiler istediler ya :KK57:
Seninki neden korkuyir bakalim??

Cakisan erkek iyidir nazcim. Cok sukur Allah helalinden rizik versin. Ekmek parasi sonucta ne yapsin mecbur. Allah yardim etsin insallah hepimize..
Tabi öle canım Allah kimseye Muhtaç etmesin eşim çok çalışkandır annem ondan verdi zaten beni:KK53: evimizi bi alabilsek Allah'ın izniyle

İnş. :KK70:

Şükür 9 senedir birlikteyiz ufacık bir şiddet ve küfür falan olmamıştır birbirimize yani ciddi manada yoksa biz çok şaka yapıyoruz birbirimize bide ben sıkmıyorum herifimi biraz freeyim oda huzurlu bu yüzden heralde :KK53: oda beni sıkmaz giyim konusunda belli kuralları var o ayrı :KK45:

Masallah ne guzel. Cidden saygi cok onemli. Biz de cok saka yapariz. Bazen kankali konusuruz sonra askim bocugume geceriz sonra lan falan derim ben ay guzel oluyir ya. Bazen diyorum 2 yil olacak ve eger coxuk hemen olsaydi bu kadar mutlu olabilir miydik diye ne bileyim. Sanki cocuktan vakit gelmezmiş gibi :-) her seyin hayirlisi tabi cocuk istiyoruz :-))
Hep mutlu olalim ya. Herkesin yuvasinda huzuru olsun..

Tabi öle canım Allah kimseye Muhtaç etmesin eşim çok çalışkandır annem ondan verdi zaten beni:KK53: evimizi bi alabilsek Allah'ın izniyle

Benim esim is koliktir :KK70::KK70: benim annem de bilsem boyle vermezdim diyor da sakasina :KK70::KK70: insallah ev sahibi olursunuz hayirlisiyla. Insallah isteyen herkes olur ya.

Hepimizin eşleride aynı karakterde nerdeyse :KK45:bende hiç sıkmam eşimi:KK51:biraz evvel yarın eve geç gelcem belkide hiç gelmem dedi:KK57: neyyyyyy dedim aklı gitti:KK48:biz azcık şakalaşalım çocuklar Telaşa düşüyor noluyo diye hurra üstümüze atlıyorlar:KK53:

Masallah ne guzel. Cidden saygi cok onemli. Biz de cok saka yapariz. Bazen kankali konusuruz sonra askim bocugume geceriz sonra lan falan derim ben ay guzel oluyir ya. Bazen diyorum 2 yil olacak ve eger coxuk hemen olsaydi bu kadar mutlu olabilir miydik diye ne bileyim. Sanki cocuktan vakit gelmezmiş gibi :-) her seyin hayirlisi tabi cocuk istiyoruz :-))
Hep mutlu olalim ya. Herkesin yuvasinda huzuru olsun..

Ya çocuk olur canım evliliğin az tadını çıkarın ;) belli bir süre kendinize vakit ayırabilicenizi sanmıyorum :27:

Aaaa neden? Benimkiyle ilk görüştüğümüzde olmaz ablalarim var falan demistim. Hem sevgili de olamam ne olacagini bilmem dedim :KK70: bana dedi ki hemen evlenelim hic sorun degil yeter ki sen iste diye cidden hemen geldiler istediler ya :KK57:
Seninki neden korkuyir bakalim??
Zaten o daha bu sene son sınıfa geçti yeni mezun olacak bende okula geç başladım çalıştım falan 3 senem var mezuniyete ben mezun olunca yaşım olcak 25 sonra da iş derken hadi 26 diyorum ki o zamana anca zaten diyorum o o zaman için bile korkuyo ben yapamam eve geç geliyorum evlenince seni bırakıp gidemem geç gelsem olmaz yok ben evde duramam hazır değilim birikim lazım 30 iyi falan diyo ben ölmezsem o zamana :-)

Ya babası ima etmiş biri var biliyorum iması vermiş benimkine o da kız yok demeye getirmiş ciddi olabilecek her duruma karşı şu an

Zaten o daha bu sene son sınıfa geçti yeni mezun olacak bende okula geç başladım çalıştım falan 3 senem var mezuniyete ben mezun olunca yaşım olcak 25 sonra da iş derken hadi 26 diyorum ki o zamana anca zaten diyorum o o zaman için bile korkuyo ben yapamam eve geç geliyorum evlenince seni bırakıp gidemem geç gelsem olmaz yok ben evde duramam hazır değilim birikim lazım 30 iyi falan diyo ben ölmezsem o zamana :-)

Ya babası ima etmiş biri var biliyorum iması vermiş benimkine o da kız yok demeye getirmiş ciddi olabilecek her duruma karşı şu an

Hazır değilse olmaz zaten canım çoğu erkek korkuyor ;) zaten daha küçüksünüz boşver :27:

Hepimizin eşleride aynı karakterde nerdeyse :KK45:bende hiç sıkmam eşimi:KK51:biraz evvel yarın eve geç gelcem belkide hiç gelmem dedi:KK57: neyyyyyy dedim aklı gitti:KK48:biz azcık şakalaşalım çocuklar Telaşa düşüyor noluyo diye hurra üstümüze atlıyorlar:KK53:
Oyy cok sirinler yaa. Ne tatli masallah Allah bagislasin insallah ♡♡

Ya çocuk olur canım evliliğin az tadını çıkarın :KK66: belli bir süre kendinize vakit ayırabilicenizi sanmıyorum :KK53:
Diyosuuuunnn :KK53: haklisin aslında ama .. amasi iste :KK70::KK70:

Oyy daha öğrencisiniz siz.. ondan demekki. Hadi hayirlisi. Ben de üni 3de evlendim. Kocam beni okuttu diyorum herkese :KK70:
Hakkinizda hayirlisi insallah

Kizlar hadi ben kactim.iki telefonun da sarjini bitirdim pcyle de hic aram yok uyuz oluyorum iki saat yazamiyorum onunla, yakinda tablet alicam.insallah o zaman kork benden kk :KK70::KK70:

Hadi kactim.hayirli geceleeer :KK60:

Back