• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İzinmi o ne canım yeniyormu:KK34:
Bi insan 7 gün çalışırmı ya :confused:
Kız bizim de öyle. Hele ilk 1 sene 7 24 çalışıyordu. Sabah 10da gidiyordu gece 2 lerde 3lerde geliyordu. Kendi işimiz ya ondan. Şimdi Allahtan haftada 1 izin kullanabiliyor artık. . Çok şükür. Düşün biz nisnaliyken 3 4 ayda bir görüşürduk :KK70::KK70:

İzinsizmi çalışıyor ya yazık :KK43: benimki muhasebeci ondan cumartesi pazar izinli hep hatta bu cuma 10 günlük izne çıkıyor :KK49::KK49:
Ohh ne güzel valla tatil yapmaya Hasretim. Keşke bizim de öyle bi 10 günlük İznimız olsa. 5 güne bile razıyım. Kendi işimiz bibi restorant var o yüzden maalesef bunlar bizim.için hayal gibi bir şey. Ama olsun sağlık olsun inşallah. 2 yila her şey tam oturmuş olacak ondan sonra gezicez tozucaz inşallah Allah nasip ederse :cool:
İkisindende olsun bol bol :KK70:

Sen neden artık hep erkenden çıkıyosun :110:
Ya bu aralar benimki erken geliyo onunla ilgileniyorum ondan. Ama yine dayanamayıp giriyorum :KK70::KK70::KK70:

Kız bizim de öyle. Hele ilk 1 sene 7 24 çalışıyordu. Sabah 10da gidiyordu gece 2 lerde 3lerde geliyordu. Kendi işimiz ya ondan. Şimdi Allahtan haftada 1 izin kullanabiliyor artık. . Çok şükür. Düşün biz nisnaliyken 3 4 ayda bir görüşürduk :KK70::KK70:

Ohh ne güzel valla tatil yapmaya Hasretim. Keşke bizim de öyle bi 10 günlük İznimız olsa. 5 güne bile razıyım. Kendi işimiz bibi restorant var o yüzden maalesef bunlar bizim.için hayal gibi bir şey. Ama olsun sağlık olsun inşallah. 2 yila her şey tam oturmuş olacak ondan sonra gezicez tozucaz inşallah Allah nasip ederse :cool:

Ya bu aralar benimki erken geliyo onunla ilgileniyorum ondan. Ama yine dayanamayıp giriyorum :KK70::KK70::KK70:
İnş. Canım işleriniz iyi olsunda gezip tozarsınız bizde gezen bir çift değiliz zaten kredimiz bitsin rahatlicaz genelde hep evdeyiz ama ben pek şikayetçi dilim zaten evimi seviyorum :27: tabi şöle bikaç gün otelde tatile hayır demezdim :70:
şu banlar hiç yaramadı bize. Toplu kıyımdan sonra fena oldu :-)
Aynen :27:

İnş. Canım işleriniz iyi olsunda gezip tozarsınız bizde gezen bir çift değiliz zaten kredimiz bitsin rahatlicaz genelde hep evdeyiz ama ben pek şikayetçi dilim zaten evimi seviyorum :KK53: tabi şöle bikaç gün otelde tatile hayır demezdim :KK70:

Aynen :KK53:

Amaan saglik olsun da gerisi hic onemli degil cidden. Ben de evimi cok seviyorum ama herkesten uzagim ya biraz sıkılıyorum sadece arada. Insallah siz de kredinizi hayirlisiyla bitirirsiniz :KK66:

Ben gelene kadar 10 sayfa yürümüşsünüz ama napalım saat 12 yi yeni geçti vampirlik işte :-) Napıyosunuzzz :)

Napalım öyle ufak ufak yazışıyoruz :27:

Amaan saglik olsun da gerisi hic onemli degil cidden. Ben de evimi cok seviyorum ama herkesten uzagim ya biraz sıkılıyorum sadece arada. Insallah siz de kredinizi hayirlisiyla bitirirsiniz :KK66:
İnş. Canım seneye bitiyor şükür

Oh iyi hadi hayirlisi insallah. Sen calisiyor musun bibi? Bi de esinle.nerde tanistiniz??
Yok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdi :110: anam görmemle vurulmam bir oldu yanlız şöyle bi sorun vardı ben başkasıyla görüşüyordum ve kocişimin uzaktan akrabasıydı :eek: pek zor zamanlar yaşadık ama aşk kazandı işte :KK19: olmaz falan filan dedik ama kader naparsın iyikide olmuş :KK55::21:

Yok canım çalışmıyorum. Ben bi restaurantta kasiyer olarak çalışırkene bu beyfendi bizim muhasebecimizdi :110: anam görmemle vurulmam bir oldu yanlız şöyle bi sorun vardı ben başkasıyla görüşüyordum ve kocişimin uzaktan akrabasıydı :eek: pek zor zamanlar yaşadık ama aşk kazandı işte :KK19: olmaz falan filan dedik ama kader naparsın iyikide olmuş :KK55::21:
Enee benimkine az benziyo :-) Ama az :-)

Back