bnce oylesın kieGörsen öyle demezsin ama sagol beybisim
min cnmm cok cok tsk ederım guzel dıleklerın ıcınnninşallah canım çok daha güzelleri rahatları fazla fazla paralıları senin olsuniyi geceler
Iyı geceler çiçeğimiyi geceler kızlar site beni deli etti kafamda deli sorular pazartesi sendromum geldi yavaştan görüşürüz
bnce oylesın kie
adamı hastanelerde tavlamısın... bız pastanelerdee zor tavladık
gızemlı gıemlı konusma kızAhahaja ama hastane halimi görmedi ki o benim
İşe girdim 2,5 ay çalıştım sonra vınevet canımm gorusemıyoruzz .. ıyıyım sag ol sen nasılsın ?nasıl gıdıyorr .. ıse gırmıstın en son
ıyılık bızım ısımız 1991 den beribu çok iyidi
gızemlı gıemlı konusma kız
Ben hastaneye gitsem değil adam tavlamak meraba diyemem kızAhahaja ama hastane halimi görmedi ki o benim
bebişim tum kk benım kpss ıle ugrastıgımı bılıyo sen unuttun demekİşe girdim 2,5 ay çalıştım sonra vınben dedim akademisyen olcam(bahane). Ortamda bir kız vardı illallah ettirdi, herşeyi o biliyo herkesi ezmeye kalkıyor ben tecrübeliyim diye. Neyse ben de bu salağa dayanamadım çıktım zaten mutsuzdum orda, iyi de yaptım. Şimdi daha başka işler var ama yds den sonra inşallah.
Sen neler yapıyorsun sınava falan mı hazırlanıyordun iş mi arıyordun araya baya zaman girmiş
Ben hastaneye gitsem değil adam tavlamak meraba diyemem kızmaşallah sana, bir yıldır konuştuğum çocukla buluşmaya çekiniyorum senden güç alayım
ben de cok utangactımBen hastaneye gitsem değil adam tavlamak meraba diyemem kızmaşallah sana, bir yıldır konuştuğum çocukla buluşmaya çekiniyorum senden güç alayım
asayıs berkemalbi bakıp ççıkıcam
gece bekçisi
asayıs berkemal
Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedimbeb
bebişim tum kk benım kpss ıle ugrastıgımı bılıyo sen unuttun demekpihhh sana
ben de oyle uc gun bı yerde dayanabılmıstım .. ne uyuzzzz bı kızdı bak aklıma geldı yınee
ıyı kı cıkmısın ınsan kendı kendıne sınır oluyo ..
ben de yuksek lısans ı kafama koydum beraber calusurukk braind ımm
He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar teldeYok ya biz netten tanistik ama ayni günlerde hep hastaneye gidiyorduk ben cikarken o giriyordu o cikarken ben falan ama hic hastanede gorusmedik
Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahahaben de cok utangactım
Gel gel *-*bi bakıp ççıkıcam
gece bekçisi
Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedimgel bizim buralara yüksek lisansa :))) valla böyle birileri olunca daha çok gaza geliyor insan çalışıyor daha rahat bir dahaki kpss ye birlikte çalışallımm
He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar telde
Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahahaen azından ilk defa göreceğim biri eğer rezillik çıkarırsam bir daha gormem
Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedimgel bizim buralara yüksek lisansa :))) valla böyle birileri olunca daha çok gaza geliyor insan çalışıyor daha rahat bir dahaki kpss ye birlikte çalışallımm
He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar telde
Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahahaen azından ilk defa göreceğim biri eğer rezillik çıkarırsam bir daha gormem
Gel gel *-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?