• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İyi geceler canım, bozmak yok yılmadan devam ben kaç gecedir akşam yemek yemiyorum diyetin tanımı bu bende :KK70: gece yemek yemeyince veriyorum kilo akşam 6dab sonra :))
Bende aynı 6 dan sonrası hep kilo ben regl oldum bi de 58,4 düm 59 oldum hemen aman be ya o kadar veriyorz bi regl denge bozuyo :-)

Ciddi misiiinnnn? Bu saatteee? Asla uğraşamammm yahu. :110: Takdir ettim!:KK52: Kıl maskesi anladım bende diyorum kılın da maskesi mi var??!:KK8: O kadar uzağım artık maskelere. Yaptığım tek şey eyeliner ve rimel sürmek. :KK53:
Kil maskesi kızz ne kılı :D ay yorumunu görmemişim ben ksura bakma..
Ben de eyeliner ve rimel kullanmıyorum bir salmışlık var bende maalesef. Saçımı bile yıl sonra duzleştirdim şekil verdim şimdi fe maskemi yıkadım :D bu hafta önemli o yüzden bakıma başladım tekrar, makyajı da unutmuşum evde otura otura yapmıyordum eyeliner almam lazım likit sen ne kullanıyorsun memnun musun??

Kil maskesi kızz ne kılı :KK70: ay yorumunu görmemişim ben ksura bakma..
Ben de eyeliner ve rimel kullanmıyorum bir salmışlık var bende maalesef. Saçımı bile yıl sonra duzleştirdim şekil verdim şimdi fe maskemi yıkadım :KK70: bu hafta önemli o yüzden bakıma başladım tekrar, makyajı da unutmuşum evde otura otura yapmıyordum eyeliner almam lazım likit sen ne kullanıyorsun memnun musun??

Kili kıl okudum bravo bana!:KK71: Neden önemli kiiii bu haftaaaaaaa??:KK8: Ben bu kalemi kullanıyorum çok da mutluyum bu üründen gerçekten bulaşmıyor etmiyor ve kalıcıı, tavsiyemdirr sürüşü de kolay hemdee!!:KK28:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 45

Kili kıl okudum bravo bana!:KK71: Neden önemli kiiii bu haftaaaaaaa??:KK8: Ben bu kalemi kullanıyorum çok da mutluyum bu üründen gerçekten bulaşmıyor etmiyor ve kalıcıı, tavsiyemdirr sürüşü de kolay hemdee!!:KK28:

Ya bende böyle bar kalem gibi sürüşü kolay ama kuruyor ya mesela şuan kullanamıyorum çünkü ucu tahta gibi olmuş. Markası da iyiydi halbuki dandik almadım hepsi kurudu resmen kırılıyorlar bir de. Ucu nasıl acaba bunun keçeli kalem gibi mi normal kalem mi?
Ya bu hafta internetten tanıştığım biriyle goruşucem ama ilk defa böyle birşey yapcam heyecanlı olduğumdan dolayı heyecanımı böyle iyi hissederek bastırmak istiyorum :D bir de yaklaşk bir senedir doğru düzgün kimseyle buluşmamışım:D o gerginlik de var

Ya bende böyle bar kalem gibi sürüşü kolay ama kuruyor ya mesela şuan kullanamıyorum çünkü ucu tahta gibi olmuş. Markası da iyiydi halbuki dandik almadım hepsi kurudu resmen kırılıyorlar bir de. Ucu nasıl acaba bunun keçeli kalem gibi mi normal kalem mi?
Ya bu hafta internetten tanıştığım biriyle goruşucem ama ilk defa böyle birşey yapcam heyecanlı olduğumdan dolayı heyecanımı böyle iyi hissederek bastırmak istiyorum :KK70: bir de yaklaşk bir senedir doğru düzgün kimseyle buluşmamışım:KK70: o gerginlik de var

Hayırlısı olsun bence doğal davrann hiç sıkıntı çekme. Özgüvenli dur böyle hiç taviz verme. :KK47:
Emin ol bu kalemden memnun kalacaksın. :KK53: Sıvılara göre bu daha dayanıklı bence. Kalem gibi değil aksine sürerken de hissetmiyorsun bile yumuşaklık hissediyorsun gerçekten normalde öyle her şeyi tavsiye etmem ama bir kadının makyaj çantasında kesinlikle durmalı bu kalem bir al dene bakalım. :KK51: Always dediydi dersin. :KK53: Distürbütör gibi hissettim kendimi..:KK70:

Hayırlısı olsun bence doğal davrann hiç sıkıntı çekme. Özgüvenli dur böyle hiç taviz verme. :KK47:
Emin ol bu kalemden memnun kalacaksın. :KK53: Sıvılara göre bu daha dayanıklı bence. Kalem gibi değil aksine sürerken de hissetmiyorsun bile yumuşaklık hissediyorsun gerçekten normalde öyle her şeyi tavsiye etmem ama bir kadının makyaj çantasında kesinlikle durmalı bu kalem bir al dene bakalım. :KK51: Always dediydi dersin. :KK53: Distürbütör gibi hissettim kendimi..:KK70:
Bakayım canım yarın gideyim, ama dediğim gibi bendekiler hep koruyup oduna döndü resmen yaaa :((( kullanamıyorum.
İnşallah heyecan yapıp batırmam. Tek derdim heyecan yapmamak ki ona özel değil ben zaten çok heyecanlı eli ayağı durmayan biriyim :D tanıdıklarımın yanında okey de tanımadığımın yanında garip durabilir :]

Bakayım canım yarın gideyim, ama dediğim gibi bendekiler hep koruyup oduna döndü resmen yaaa :KK43:(( kullanamıyorum.
İnşallah heyecan yapıp batırmam. Tek derdim heyecan yapmamak ki ona özel değil ben zaten çok heyecanlı eli ayağı durmayan biriyim :KK70: tanıdıklarımın yanında okey de tanımadığımın yanında garip durabilir :]

Bir sor sen bu kalemi, duruma göre testerına bakarsın canım. :KK66:
Ben şimdiki erkek arkadaşımla ilk buluşmaya gittiğim gün öbür elime oje sürmeyi unutan birisiyim buradan konuşmak kolay tabi çok iyi anlıyorum yani.. :KK70: Çocuk bana ded ki "bu yeni akım mı?" :KK71: Kaldım o ana kadar farketmedim hiç :KK33: Sonra aynı ojeden almıştık avm'den sürdüm diğerine de bir de ben beyaz tenliyim çok, yanaklarım oldu kıpkırmızı.:cool: O günden sonra adım "kırmızı yanak, ojesi yarım pasaklı yarim":mad:

Bir sor sen bu kalemi, duruma göre testerına bakarsın canım. :KK66:
Ben şimdiki erkek arkadaşımla ilk buluşmaya gittiğim gün öbür elime oje sürmeyi unutan birisiyim buradan konuşmak kolay tabi çok iyi anlıyorum yani.. :KK70: Çocuk bana ded ki "bu yeni akım mı?" :KK71: Kaldım o ana kadar farketmedim hiç :KK33: Sonra aynı ojeden almıştık avm'den sürdüm diğerine de bir de ben beyaz tenliyim çok, yanaklarım oldu kıpkırmızı.:cool: O günden sonra adım "kırmızı yanak, ojesi yarım pasaklı yarim":mad:
Ay çok değişik bir olaymış nasıl anlamadın yanına gidene kadar kız :D nasıl dikatini çekmedi :D
Sen de mi gormemiştin daha önce internetten falan mı tanışmıştın? Ben genel ya böyle çok hareketli falanım o yüzden hep birşeyler komik gider tanıdığım insanlar alışkınlar da tanımadıklarım napar ne düşünür bilmiyorum :D

Ay çok değişik bir olaymış nasıl anlamadın yanına gidene kadar kız :KK70: nasıl dikatini çekmedi :KK70:
Sen de mi gormemiştin daha önce internetten falan mı tanışmıştın? Ben genel ya böyle çok hareketli falanım o yüzden hep birşeyler komik gider tanıdığım insanlar alışkınlar da tanımadıklarım napar ne düşünür bilmiyorum :KK70:

Yoooook ya ben düpe düz aşıktım platonik olaraktan 1 ay kadar öyle baktım ettim..:oops: Meğersem o da beni beğeniyormuş kulağıma geldi arkadaşımdan ben şok tabi hazırlanırken de ağlayacaktım neredeyse heyecandan kesildim.:oops: Ya kırmızı, pembe falan olsa gözüme çarpardı kesin ama ben kırık beyaz hastasıyım ojede. Erkek arkadaşım da elimi tuttu şimdi bir de ilk el ele tutuşmamız ya kalp yerinde durmuyor benim:KK200: Öyle ellerimi inceliyormuş ben de farkında değilim zaten çok çok utangacım:KK51: O "bu yeni akım mı?" dediği zaman farkettim hala yüzüne bakıyordum tabi, ellerimi kaldırdı bir baktım diğer elim kel Mahmut :KK53::KK53::KK53::KK53: Çok feciydi ya gerçekten hatırlamak istemiyorum bile:110:

Yoooook ya ben düpe düz aşıktım platonik olaraktan 1 ay kadar öyle baktım ettim..:oops: Meğersem o da beni beğeniyormuş kulağıma geldi arkadaşımdan ben şok tabi hazırlanırken de ağlayacaktım neredeyse heyecandan kesildim.:oops: Ya kırmızı, pembe falan olsa gözüme çarpardı kesin ama ben kırık beyaz hastasıyım ojede. Erkek arkadaşım da elimi tuttu şimdi bir de ilk el ele tutuşmamız ya kalp yerinde durmuyor benim:KK200: Öyle ellerimi inceliyormuş ben de farkında değilim zaten çok çok utangacım:KK51: O "bu yeni akım mı?" dediği zaman farkettim hala yüzüne bakıyordum tabi, ellerimi kaldırdı bir baktım diğer elim kel Mahmut :KK53::KK53::KK53::KK53: Çok feciydi ya gerçekten hatırlamak istemiyorum bile:110:
Hahaja olsun ama unutulmaz bir anı olarak kalmış :)) çok güzel maşallah ya Allah tamamına erdirsin inşallah,, ne güzel platonik olmamış bulmuşsunuz birbirinizi:))

Bende bunu kullanıyorum kullanmasına yumuşak sürüşü kolay akmıyor ama uç açma derdi yok ama

kırılıyor ucu pek dayanılıklı değil kalemin yarısı kırılmaktan bitti

Back