benımkı cok sugar bı nık litfin tesuf ederımAaa hakaret didiii abovvv
Seninkide ama
Çekemiyollaaaakıskanıyollaaaa çatlasinlaaaaharbi site aşkımızı kaldırmadı bence
Demek ki kazanovayim benbanane ıstee dicemm kızıamm her topıkte herkeslere ayrı ılgı gosterıyonn ıstee
hahaha zıpzıpın bı ust modelıyım benhakikaten ya hep selam verip kaçıyorsun
benımkı cok sugar bı nık litfin tesuf ederım
şadap şadap fuliss kazanovam benımÇekemiyollaaaakıskanıyollaaaa çatlasinlaaaa
Demek ki kazanovayim ben
guzellık tanrıcası conemAhahahaj nickine demedim ki senin sevdicwgin için didiydim
Senin nickinin anlami ne
guzellık tanrıcası conemyunan mıtolojısınden
kızlar benim uyku vaktim gelmiş neden derseniz ben ne ara açtım bilmiyorum ama flash tv yi açmışım arkada hayatı tespih yapıp sallamışım haberim yok bence bu hayatın bana git yat deme şekli kendimden korktum az sonra halaya durcam tey tey tey
gerçi program bitmeseydi halaya farketmeden durabilirdim şu an flash tv de seni seviyorum mu ne adı öyle film tarzı bişey başlamış halaya bile durdurmadılar beni
ondan daha guzelsın benceeAhahah bende az once Miranda Kerr din misal
Meraba canım sen de hoş geldin :) iyilik sağlık senden naber neler yapıyorsun görüşemedikcatlakımm gocmenım bnm slm
..
brainim hosgeldınnnnn tatlım nbrrr
yarın ıs var dmii ay ne guzell .. bır ısım bıle yok anlıyor musunniyi geceler kızlar site beni deli etti kafamda deli sorular pazartesi sendromum geldi yavaştan görüşürüz
Benim de bir işim yokyarın ıs var dmii ay ne guzell .. bır ısım bıle yok anlıyor musunn
ıyı geceeley gorusuruz tatlım
ondan daha guzelsın bencee
inşallah canım çok daha güzelleri rahatları fazla fazla paralıları senin olsunyarın ıs var dmii ay ne guzell .. bır ısım bıle yok anlıyor musunn
ıyı geceeley gorusuruz tatlım
evet canımm gorusemıyoruzz .. ıyıyım sag ol sen nasılsın ?Meraba canım sen de hoş geldin :) iyilik sağlık senden naber neler yapıyorsun görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?