• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Yani hastaneye gidene kadar birbirinize selam vermiyonuz, gidince hemen telefona sariliyonuz :D

bı baska kpss mı ı ıı :KK70: tovbee deee atanıcamm benn bıkeremm :KK61:calısmak ıstemıyorum umarım atanırım tatlım kurum sınavlarına calsısıcamm . hıı bıde yds ıcın napıyorsun kursa mı gıdıyorsunn kendın mı calsıyorsunn ..
Ay kiz ben sizi bizimle karistiriyorum, biz iki senede bir giriyoruz ya o yuzden bu sene giremedik ben bir dahaki seneye hazirlaniyosundur diye dusunuyordum :D Insallah hepimiz calistiklarimizin karsiligini alir guzel islerde calisirizzz:KK68:
geldim çoktan bak kenarda laf dinliyorum
Kenarda diyince tabletin kenarina baktim bos bulunmaktan :KK70::KK70:

bı baska kpss mı ı ıı :KK70: tovbee deee atanıcamm benn bıkeremm :KK61:calısmak ıstemıyorum umarım atanırım tatlım kurum sınavlarına calsısıcamm . hıı bıde yds ıcın napıyorsun kursa mı gıdıyorsunn kendın mı calsıyorsunn ..
Canim yds ye kendim calisiyorum, bir tane kitap ve video egitim seti aldim cok faydali oldu tavsiye ederim plan program yapinca calisiliyor girecek misin eyluldekine?

Yani hastaneye gidene kadar birbirinize selam vermiyonuz, gidince hemen telefona sariliyonuz :KK70:

Ay kiz ben sizi bizimle karistiriyorum, biz iki senede bir giriyoruz ya o yuzden bu sene giremedik ben bir dahaki seneye hazirlaniyosundur diye dusunuyordum :KK70: Insallah hepimiz calistiklarimizin karsiligini alir guzel islerde calisirizzz:KK68:

Kenarda diyince tabletin kenarina baktim bos bulunmaktan :KK70::KK70:

:KK70::KK70:

kaplumbağa gibi yine kk ay yaşlandım yazana kadar yoksa buhar oldum da uçtum mu ben

Back