- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Yani hastaneye gidene kadar birbirinize selam vermiyonuz, gidince hemen telefona sariliyonuzVat anlamadım
Ay kiz ben sizi bizimle karistiriyorum, biz iki senede bir giriyoruz ya o yuzden bu sene giremedik ben bir dahaki seneye hazirlaniyosundur diye dusunuyordumbı baska kpss mı ı ııtovbee deee atanıcamm benn bıkeremm calısmak ıstemıyorum umarım atanırım tatlım kurum sınavlarına calsısıcamm . hıı bıde yds ıcın napıyorsun kursa mı gıdıyorsunn kendın mı calsıyorsunn ..
Kenarda diyince tabletin kenarina baktim bos bulunmaktangeldim çoktan bak kenarda laf dinliyorum
Canim yds ye kendim calisiyorum, bir tane kitap ve video egitim seti aldim cok faydali oldu tavsiye ederim plan program yapinca calisiliyor girecek misin eyluldekine?bı baska kpss mı ı ııtovbee deee atanıcamm benn bıkeremm calısmak ıstemıyorum umarım atanırım tatlım kurum sınavlarına calsısıcamm . hıı bıde yds ıcın napıyorsun kursa mı gıdıyorsunn kendın mı calsıyorsunn ..
Yani hastaneye gidene kadar birbirinize selam vermiyonuz, gidince hemen telefona sariliyonuz
Ay kiz ben sizi bizimle karistiriyorum, biz iki senede bir giriyoruz ya o yuzden bu sene giremedik ben bir dahaki seneye hazirlaniyosundur diye dusunuyordumInsallah hepimiz calistiklarimizin karsiligini alir guzel islerde calisirizzz
Kenarda diyince tabletin kenarina baktim bos bulunmaktan
Biz aslinda yoguzzzzz
kaplumbağa gibi yine kk ay yaşlandım yazana kadar yoksa buhar oldum da uçtum mu ben
evt tatlım gırerım sanırım senCanim yds ye kendim calisiyorum, bir tane kitap ve video egitim seti aldim cok faydali oldu tavsiye ederim plan program yapinca calisiliyor girecek misin eyluldekine?
hosgeldın hacım gec otur heleo zaman gideyim gerçi uykum da yok şu kenara sıkışıp oturayım bari
Biz aslinda yoguzzzzz
Gurban gesiyoz looooooNoliyyyyyy burda looooo
Basvurusu bitti kiz basvurdun muevt tatlım gırerım sanırım sen
Kal kiz acilirsin, kendi kendine kalinca daha cok bunalcanhe bide o varayyy kendimden sıkıldım bide sizi sıkmadan kaçayım ben
Gurban gesiyoz loooooo
Allah bozmasin, valla bir köfte olacakti ekmek arasi kavurma ya daGelsin kavurmalarrrrrr
Neşeniz yerinde maşallahh oh oh süper
Allah bozmasin, valla bir köfte olacakti ekmek arasi kavurma ya da
Senin keyifler nasil??
Ay kil maskesi yapmaya karar verdim gece gece, bakimsizliktan olecegimSen beni acıktırmadannn önce iyiydimm yok efendim köftelerr kavurmalarrrrAmin amin Allah neşemizi bozmasın
Ay kil maskesi yapmaya karar verdim gece gece, bakimsizliktan olecegim
ay benımkıde kutusunda duruyo... du ben de yapemm barı yarınAy kil maskesi yapmaya karar verdim gece gece, bakimsizliktan olecegim
ne koftesı bu saatteee.. dıyetteyım benn deme oyle seylerr ama amaa cok ayıppAllah bozmasin, valla bir köfte olacakti ekmek arasi kavurma ya da
Senin keyifler nasil??
Ben yil oldu yapmayali ama bu ara bakima girmeliyimay benımkıde kutusunda duruyo... du ben de yapemm barı yarın
Ben de diyetteyim kiz yemiyom, bir haftada az incelmem lazimne koftesı bu saatteee.. dıyetteyım benn deme oyle seylerr ama amaa cok ayıpp
İyi geceler canım, bozmak yok yılmadan devam ben kaç gecedir akşam yemek yemiyorum diyetin tanımı bu bendeİyi geceler herkese herkes diyetteymiş bende diyetteyim ama şu an dayanamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?