• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

iyi geceler kızlar site beni deli etti kafamda deli sorular pazartesi sendromum geldi yavaştan görüşürüz :KK14::KK14:
Iyı geceler çiçeğim :KK200:

10723760_1503588486579245_204965437_n.jpg

evet canımm gorusemıyoruzz .. ıyıyım sag ol sen nasılsın ? :KK36::KK36::KK36: nasıl gıdıyorr .. ıse gırmıstın en son:KK60:
İşe girdim 2,5 ay çalıştım sonra vın :D ben dedim akademisyen olcam(bahane). Ortamda bir kız vardı illallah ettirdi, herşeyi o biliyo herkesi ezmeye kalkıyor ben tecrübeliyim diye. Neyse ben de bu salağa dayanamadım çıktım zaten mutsuzdum orda, iyi de yaptım. Şimdi daha başka işler var ama yds den sonra inşallah.
Sen neler yapıyorsun sınava falan mı hazırlanıyordun iş mi arıyordun araya baya zaman girmiş :(

beb
İşe girdim 2,5 ay çalıştım sonra vın :KK70: ben dedim akademisyen olcam(bahane). Ortamda bir kız vardı illallah ettirdi, herşeyi o biliyo herkesi ezmeye kalkıyor ben tecrübeliyim diye. Neyse ben de bu salağa dayanamadım çıktım zaten mutsuzdum orda, iyi de yaptım. Şimdi daha başka işler var ama yds den sonra inşallah.
Sen neler yapıyorsun sınava falan mı hazırlanıyordun iş mi arıyordun araya baya zaman girmiş :KK43:
bebişim tum kk benım kpss ıle ugrastıgımı bılıyo sen unuttun demek :D pihhh sana :D
ben de oyle uc gun bı yerde dayanabılmıstım .. ne uyuzzzz bı kızdı bak aklıma geldı yınee :D
ıyı kı cıkmısın ınsan kendı kendıne sınır oluyo ..
ben de yuksek lısans ı kafama koydum beraber calusurukk braind ımm :KK60:

Ben hastaneye gitsem değil adam tavlamak meraba diyemem kız :KK70: maşallah sana, bir yıldır konuştuğum çocukla buluşmaya çekiniyorum senden güç alayım :KK70:

Yok ya biz netten tanistik ama ayni günlerde hep hastaneye gidiyorduk ben cikarken o giriyordu o cikarken ben falan ama hic hastanede gorusmedik :D

beb

bebişim tum kk benım kpss ıle ugrastıgımı bılıyo sen unuttun demek :D pihhh sana :D
ben de oyle uc gun bı yerde dayanabılmıstım .. ne uyuzzzz bı kızdı bak aklıma geldı yınee :D
ıyı kı cıkmısın ınsan kendı kendıne sınır oluyo ..
ben de yuksek lısans ı kafama koydum beraber calusurukk braind ımm :KK60:
Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedim :D gel bizim buralara yüksek lisansa :))) valla böyle birileri olunca daha çok gaza geliyor insan çalışıyor daha rahat bir dahaki kpss ye birlikte çalışallımm

Yok ya biz netten tanistik ama ayni günlerde hep hastaneye gidiyorduk ben cikarken o giriyordu o cikarken ben falan ama hic hastanede gorusmedik :D
He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar telde :D

ben de cok utangactım :D
Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahaha :D en azından ilk defa göreceğim biri eğer rezillik çıkarırsam bir daha gormem :D

Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedim :KK70: gel bizim buralara yüksek lisansa :))) valla böyle birileri olunca daha çok gaza geliyor insan çalışıyor daha rahat bir dahaki kpss ye birlikte çalışallımm

He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar telde :KK70:

Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahaha :KK70: en azından ilk defa göreceğim biri eğer rezillik çıkarırsam bir daha gormem :KK70:

Vat anlamadım :D

Olurrr çalışırız, yok kız valla biliyordum kpss yi de yazmadım yanlış falan olursa gumlemeyeyim diye sınav dedim :KK70: gel bizim buralara yüksek lisansa :))) valla böyle birileri olunca daha çok gaza geliyor insan çalışıyor daha rahat bir dahaki kpss ye birlikte çalışallımm

He hastaneye giderken başlar yerde, ama hastaneye girince başlar telde :KK70:

Bennn hem de nasıl, bir rezillik çıkarcam diye korkuyorum çocukla buluşunca gahaha :KK70: en azından ilk defa göreceğim biri eğer rezillik çıkarırsam bir daha gormem :KK70:

bı baska kpss mı ı ıı :D tovbee deee atanıcamm benn bıkeremm :KK61:calısmak ıstemıyorum umarım atanırım tatlım kurum sınavlarına calsısıcamm . hıı bıde yds ıcın napıyorsun kursa mı gıdıyorsunn kendın mı calsıyorsunn ..

Back