- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
pas vermıyosunn bağaaa zalım gızOyyy oyyy boşnak güzelime benimmm
hosbuldukk nasılsınn cnmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pas vermıyosunn bağaaa zalım gızOyyy oyyy boşnak güzelime benimmm
benimde yavaş ya takılıyor sürekliınternetımde cok yavas lutfen hızlı yazmayınn ,
pas vermıyosunn bağaaa zalım gız
hosbuldukk nasılsınn cnmmmmm
Bebegimmmmmmmnapıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzz ..
cok konusuyonuzz sayfaları oku oku yetısemdımm yıne de tam bır saattırrr
O zaman bana sahip çık başımda durthemisin canı bdvde geyik yapmak istiyorduyapma ben sna burda ortaya karışık yazarım derdimi dedim yazdım yorumlayıp kaçtı sarmadı benim derdim onu harbide bana ormantiklik yapıyor kanmak üzereyim çok tatlı
hmm bulma kimseyi kıskanırım seni ben
nıyee naptı .. dovelımm mııBen yazdim sana beybilitom ama.
İyiyim iste benimkiyle ugrasiyorum sen nabiyosun
herkese mavı boncuk dagıtma kız mısır koçanııBebegimmmmmmm
O zaman bana sahip çık başımda dur
lune sahalara dönüş yapmak üzere takılırız yine ben hala devam ediyorum aslında yazıyordum geçen hafta unuttum hepbirde muhabbet edecek kimse yok kendi kendime takılıyormuşum gibi oluyordu birileri gelse diye bekliyordumnasıl gıdıyor canım ısın .. ben burdayım senle denk gelmıyoruz deadlınem .. tsk ederım bende ozledım fıtım konusunda yoksunuzz artık hıc bırınızzz cunku
nıyee naptı .. dovelımm mıı
dov de dovek bayan b 'mm catlak demeye dılım varmiyy
Bende netim yavaş saniyordum canm. Ayni sorunu bende yaşıyorum forum çok yavasKk damı bişey bar acaba benimde sayfalar geç açılıyor
Al ışte mısır koçanı ne bee resmen hakaretherkese mavı boncuk dagıtma kız mısır koçanıı
harbi site aşkımızı kaldırmadı benceBende netim yavaş saniyordum canm. Ayni sorunu bende yaşıyorum forum çok yavas
Al ışte mısır koçanı ne bee resmen hakaret
bende hep slm verıp gıdıyorum fıtımee .. zıpzıp yas sorar ben slm verıp kacıyorum CatlakB de boy kılo sorarlune sahalara dönüş yapmak üzere takılırız yine ben hala devam ediyorum aslında yazıyordum geçen hafta unuttum hepbirde muhabbet edecek kimse yok kendi kendime takılıyormuşum gibi oluyordu birileri gelse diye bekliyordum
banane ıstee dicemm kızıamm her topıkte herkeslere ayrı ılgı gosterıyonn ısteeBende netim yavaş saniyordum canm. Ayni sorunu bende yaşıyorum forum çok yavas
Al ışte mısır koçanı ne bee resmen hakaret
bende hep slm verıp gıdıyorum fıtımee .. zıpzıp yas sorar ben slm verıp kacıyorum CatlakB de boy kılo sorar
ayy ben de spora basladım ama karın kaslarımm agrıyoo
hakaret gıbı nık almısın kızıam napayımm ondanNeden çatlak demeye dilin varmiyir
Dovelim hadi tüm KK toplanip
hakaret gıbı nık almısın kızıam napayımm ondanNeden çatlak demeye dilin varmiyir
Dovelim hadi tüm KK toplanip
hakaret gıbı nık almısın kızıam napayımm ondan
dovelımm hacı
hepsını tek tek eldn gecırelımm
hakikaten ya hep selam verip kaçıyorsunbende hep slm verıp gıdıyorum fıtımee .. zıpzıp yas sorar ben slm verıp kacıyorum CatlakB de boy kılo sorar
ayy ben de spora basladım ama karın kaslarımm agrıyoo