Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bende çok cekiciyim.
yildiz tilbe güzelliğin var yani kalp olarak dis olarak ta Miranda Kerr yani
Bende kendime çok güveniyorum ama su var ben yanındayken senin sansin yok bik bunu yani
gerçekten mibende sadece ben bu kadar güzelim sanıyordum olsun canım ben kıskanç biri değilim sıkıntı olmaz
ayy valla çok şanslıymışsın idamdan yırtmışsın ya boşver diğer odayı yanında kimse yokmuydu uyanınca sorsaydın bir nasıl geldim diye bence tanıyamamış çocuk seni birde özelden mesaj at ciciklerini gördüğün kızım falan diye tanımamışsa demek

İrkikler baa bakar ama
Tanimistir ya webcam AC dedi actim konuştuk biraz falan filan detaya girmiyeyim
Sonra onaylicam dedi onaylamadi ama biz görüntülü görüşürken telefon elimde fotografimi çekiyordu çok güzelim ya ölümsüzlestirdi o ani bence

ya sonuçta anı ölümsüzleştirmiş özleyince onaylar ya bence baksana ama çok romantik şimdi ya sana sahilde şarkılar da söylemiştir ateşin başında şimdi

ya sonuçta anı ölümsüzleştirmiş özleyince onaylar ya bence baksana ama çok romantik şimdi ya sana sahilde şarkılar da söylemiştir ateşin başında şimdi

Ozleyince bakicakmis bide dedi ki çok güzelsin arkadasima gondericem bende ona göre poz vermiştim
Yok iste bardaydik sabah uyandım bi odada kimse yoktu

Ozleyince bakicakmis bide dedi ki çok güzelsin arkadasima gondericem bende ona göre poz vermiştim
Yok iste bardaydik sabah uyandım bi odada kimse yoktu
hmm çok ilginç o zaman valla bilemedim bence bir git test yap sapığı var falan tekin değil ya hamile olmayasın ne kadar süre geçti ki

EnHarbiKiz bugün çok sıkıcı ya bir çatlağım CatlakB var bir ben kimse yok sana hürmet edecekbaşka yanlış zamanda geldin bizde gidiyorduk buralar senindir
Yaaa gitmeee
bana ne yaptın bilmiyorum bdv ye konu açcam büyü mü ne diye ay bilemedim gazozunu içmedim ama geçen su vermiştin ya o zaman oldu galiba sana karşı olanı pıçaklarım haber at bağa
oooo beybiiii madem gün itiraf günü bende itiraf edeyim; içimde sana gabaran bişey var ilk görüşte aşka inaniyon mu? Iste öyle
Kuzu poku var yen mii

Ahahahah
Kuzu poku sevmiyom ben sert oluyo dana olsa neyse

Yaaa gitmeee

oooo beybiiii madem gün itiraf günü bende itiraf edeyim; içimde sana gabaran bişey var ilk görüşte aşka inaniyon mu? Iste öyle

Kuzu poku sevmiyom ben sert oluyo dana olsa neyse
bugün çok güzelim çekiciyim aynalar çatlıyor güzelliğimden çekilin heyyyt harbi bağa aşıkmış çatlayın kalbim kaldırmaz benim bunu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…