Bende çok cekiciyim.
yildiz tilbe güzelliğin var yani kalp olarak dis olarak ta Miranda Kerr yani
Bende kendime çok güveniyorum ama su var ben yanındayken senin sansin yok bik bunu yani
ayy valla çok şanslıymışsın idamdan yırtmışsın ya boşver diğer odayı yanında kimse yokmuydu uyanınca sorsaydın bir nasıl geldim diyeOooo kizin ben boyle ne avlara ciktim.
Bi gün inanmazsin plajdayim uzandim bikinimin üstünü cikarttim hic sevmemde öyle güneşlenme yi.
Neyse uzandim ustum yok yani ben uzaniyorum gecen bakiyor basta anlamadim neye baktiklarini sonra farkrttim benim ciciklere bakiyorlarmis.
Kizdim birine sonra bi tane yakisikli geldi kizaaaaaammmmm bi içim su hemen benim bikini üstünü getirdi falan giydim.gozlerime vakti offf çok yakisikliydi.
Sonra bara gittik içki ictik ben en son idama gidiyordum ama sabah başka bi oda da uyandim çok sasirdin so da çocuğun kimliğini buldum adini öğrendim feyzbukta ekledim.
Onaylamadi benim gibi güzel çekici bi kizi
Ama hala o oda neresiydi anlamadim
gerçekten mibende sadece ben bu kadar güzelim sanıyordum olsun canım ben kıskanç biri değilim sıkıntı olmaz
ayy valla çok şanslıymışsın idamdan yırtmışsın ya boşver diğer odayı yanında kimse yokmuydu uyanınca sorsaydın bir nasıl geldim diyebence tanıyamamış çocuk seni birde özelden mesaj at ciciklerini gördüğün kızım falan diye tanımamışsa demek
ya sonuçta anı ölümsüzleştirmiş özleyince onaylar ya bence baksanaİrkikler baa bakar ama
Tanimistir ya webcam AC dedi actim konuştuk biraz falan filan detaya girmiyeyim
Sonra onaylicam dedi onaylamadi ama biz görüntülü görüşürkentelefon elimde fotografimi çekiyordu çok güzelim ya ölümsüzlestirdi o ani bence
ya sonuçta anı ölümsüzleştirmiş özleyince onaylar ya bence baksanaama çok romantik şimdi ya sana sahilde şarkılar da söylemiştir ateşin başında şimdi
hmm çok ilginç o zaman valla bilemedim bence bir git test yap sapığı var falan tekin değil ya hamile olmayasınOzleyince bakicakmis bide dedi ki çok güzelsin arkadasima gondericem bende ona göre poz vermiştim
Yok iste bardaydik sabah uyandım bi odada kimse yoktu
harbim gelmişAyağa kalkin ağaniz geldi
hmm çok ilginç o zaman valla bilemedim bence bir git test yap sapığı var falan tekin değil ya hamile olmayasınne kadar süre geçti ki
Kız minnoş seni var ya yeeerim haaaharbim gelmişpişt en güzel köşeyi ayırın gençler koğuş ağamız teşrif ettiler
Canim zeytin istiyor göbeğine koy da yiyeyimAğaya beleş
bana ne yaptın bilmiyorum bdv ye konu açcam büyü mü ne diye ay bilemedimKız minnoş seni var ya yeeerim haaa
Canim zeytin istiyor göbeğine koy da yiyeyim
Kız minnoş seni var ya yeeerim haaa
Canim zeytin istiyor göbeğine koy da yiyeyim
EnHarbiKiz bugün çok sıkıcı ya bir çatlağım CatlakB var bir ben kimse yok sana hürmet edecekbaşka yanlış zamanda geldin bizde gidiyorduk buralar senindir
Tamam beybişş :)
Selam kızlarrrr
dionee naber güzellik nasılsın hiç karşılaşamıyoruz artıkcatlakımm gocmenım bnm slm
..
brainim hosgeldınnnnn tatlım nbrrr
catlakımm gocmenım bnm slm
..
brainim hosgeldınnnnn tatlım nbrrr
Yaaa gitmeeeEnHarbiKiz bugün çok sıkıcı ya bir çatlağım CatlakB var bir ben kimse yok sana hürmet edecekbaşka yanlış zamanda geldin bizde gidiyorduk buralar senindir
oooo beybiiiibana ne yaptın bilmiyorum bdv ye konu açcam büyü mü ne diye ay bilemedimgazozunu içmedim ama geçen su vermiştin ya o zaman oldu galiba sana karşı olanı pıçaklarım haber at bağa
Kuzu poku sevmiyom ben sert oluyo dana olsa neyseKuzu poku var yen mii
Ahahahah
Yaaa gitmeee
oooo beybiiiimadem gün itiraf günü bende itiraf edeyim; içimde sana gabaran bişey var ilk görüşte aşka inaniyon mu? Iste öyle
Kuzu poku sevmiyom ben sert oluyo dana olsa neyse
Disimin kovuguna yetmezAhahahahahahah
Fare poku
bugün çok güzelim çekiciyim aynalar çatlıyor güzelliğimdenYaaa gitmeee
oooo beybiiiimadem gün itiraf günü bende itiraf edeyim; içimde sana gabaran bişey var ilk görüşte aşka inaniyon mu? Iste öyle
Kuzu poku sevmiyom ben sert oluyo dana olsa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?