• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bugün çok güzelim çekiciyim aynalar çatlıyor güzelliğimden:rolleyes: çekilin heyyyt harbi bağa aşıkmış çatlayın :rolleyes::rolleyes: kalbim kaldırmaz benim bunu ama:KK71::KK71:
Bak sana çiçek aldim,kadınlar güldür ma çiçektir:KK200:

BpDfX-_IIAETtgJ.jpg

Yapana değil yaptirana bak,senin büyük aşkın bana ormantiklik yaptiriyor:KK8::rolleyes:
:rolleyes: çok ormantik :KK37: harbi biz aşkımızı buzdolabına koyalım bozamasınlar eskitemesinler:KK70:evet evet bugün bişey oldu bak sarı saçlarına kurbann:KK8: aşkımızı saklayalım aramızı çok bozan olur bak seni kalbime gömüyorum dolabada atıyorum hazırmısın:KK61::KK61: bundan sonra her gazoz bana seni hatırlatacak ah ah:KK61:

:KK37::KK37:

:rolleyes: çok ormantik :KK37: harbi biz aşkımızı buzdolabına koyalım bozamasınlar eskitemesinler:KK70:evet evet bugün bişey oldu bak sarı saçlarına kurbann:KK8: aşkımızı saklayalım aramızı çok bozan olur bak seni kalbime gömüyorum dolabada atıyorum hazırmısın:KK61::KK61: bundan sonra her gazoz bana seni hatırlatacak ah ah:KK61:

:KK37::KK37:

Askitom icine antifriz atariz bozulma yapmaz sen raad ol :D bak beni ihmal etme başka kız bulurum haaaaa:KK70:

Ne oliii burda bakim :KK14:

Evleme vaadiyle kizlari tuzağa düşünüyorum caktirma:KK8:

napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzz ..
cok konusuyonuzz sayfaları oku oku yetısemdımm yıne de tam bır saattırrr :(

Pek bişey görmüyorum okumadım bikaç sayfayı :KK53:
themisin canı bdvde geyik yapmak istiyorduyapma ben sna burda ortaya karışık yazarım derdimi dedim yazdım yorumlayıp kaçtı sarmadı benim derdim onu:KK70: harbide bana ormantiklik yapıyor kanmak üzereyim çok tatlı:KK70::KK70:

Askitom icine antifriz atariz bozulma yapmaz sen raad ol :KK70: bak beni ihmal etme başka kız bulurum haaaaa:KK70:

Evleme vaadiyle kizlari tuzağa düşünüyorum caktirma:KK8:
hmm bulma kimseyi kıskanırım seni ben:KK70::KK70:

Back