- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
öyleKaderden kacamazsin gibi oldu o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyleKaderden kacamazsin gibi oldu o
orda yapıyormuş gibi düşün kendini buraya yaz
bdv de geyik yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuanda
aç kız mapuslara düşmesin bu arkadaşın yine hevesimi alayım bariorda yapıyormuş gibi düşün kendini buraya yaz
bak sen iste burda konu açmış gibi yapayım bir paragraf dert yazayım sana istediğin gibi takıl
bak geliyor hazır ol bir sonraki mesajımda dur dert bende dermen sendeaç kız mapuslara düşmesin bu arkadaşın yine hevesimi alayım bari
tamam bekliyorum bak yaratıcı birşeyler olsun amabak geliyor hazır ol bir sonraki mesajımda dur dert bende dermen sende
Kizlar 2gun üst üste ekilseniz diğer gün gider misiniz görüşmeye ama ekmek onun elinde değildi.
sana bugünkü gündemde ortaya karışık yaptım istediğin yerden girtamam bekliyorum bak yaratıcı birşeyler olsun ama
okuycam şimdi yorumlıycam biri tel etti ondan geç kaldımsana bugünkü gündemde ortaya karışık yaptım istediğin yerden gir
hadi bakalım yorumları bekliyorumokuycam şimdi yorumlıycam biri tel etti ondan geç kaldım
selam kk nın güzel hatunları beni bilen bilir bilemeyen bilmez neyse ilk başta fake falan değilim zaten tanıyan tanır işte ona göre yorum yaparsanız sevinirim birde baştan söyleyim lütfen beni yargılamayın kızmayın yani gerçekten mantıklı yorumlar yapacak fikir verecek olanları bekliyorum lütfen
şimdi benim bir arkadaşım var geçen kahve içiyoruz ben nasıl oldu anlamadım kahveyi üstüne döktüm bu arada erkek bu rakadaşım ve uzun süredir hoşlanıyorum ondan neyse işte sonra mahcup oldum dediki eve gidelim üstümü değiştireyim falan bende kalktım gittim ama sadece bir kere görmüşlüğüm var yani tanımıyorum çok ama ççok güvenilir biri yani hesabı bana ödetmedi sonuçta
neyse evine gittik üstündeki kıyafet adidasmış yeni almış falan bende sana yenisini alırım söz dedim size resmini atayım ama kızlar çok pahalı yani o kadar para veremem acaba ucuzunu nerden bulurum
sonra üstünü çıkardı salona geldi çıplak böyle baklavaları falan var neyse bende çok çekiciyimdir yani aynaya baktım çok güzelim ya işte sonra sarıldı bana falan ay ne yapsam bilemedim sonra telefonum çaldı gitmem gerekti şimdi bir daha buluşcaz biz ben o buluşmada bu adidas kıyafati bulup onu da götürmek istiyorum birde bana başka bir adres verdi burda buluşalım dedi kırmızı elbis giy falan dedi kafam çok karıştı sizce ne yapsam şimdi çocuk çok güvenilir yani bu onu 3. görüşüm olcak bişey yapcak olsa ilk gördüğünde yapardı sonuçta çok güzelim yani herkes öyle der ne diyorsunuz nappayım yardımmm
Cık olmamış Çocuk istiyecek,sen o an vermeyeceksin,ilerleyen saatte veririm diyerektenselam kk nın güzel hatunları beni bilen bilir bilemeyen bilmez neyse ilk başta fake falan değilim zaten tanıyan tanır işte ona göre yorum yaparsanız sevinirim birde baştan söyleyim lütfen beni yargılamayın kızmayın yani gerçekten mantıklı yorumlar yapacak fikir verecek olanları bekliyorum lütfen
şimdi benim bir arkadaşım var geçen kahve içiyoruz ben nasıl oldu anlamadım kahveyi üstüne döktüm bu arada erkek bu rakadaşım ve uzun süredir hoşlanıyorum ondan neyse işte sonra mahcup oldum dediki eve gidelim üstümü değiştireyim falan bende kalktım gittim ama sadece bir kere görmüşlüğüm var yani tanımıyorum çok ama ççok güvenilir biri yani hesabı bana ödetmedi sonuçta
neyse evine gittik üstündeki kıyafet adidasmış yeni almış falan bende sana yenisini alırım söz dedim size resmini atayım ama kızlar çok pahalı yani o kadar para veremem acaba ucuzunu nerden bulurum
sonra üstünü çıkardı salona geldi çıplak böyle baklavaları falan var neyse bende çok çekiciyimdir yani aynaya baktım çok güzelim ya işte sonra sarıldı bana falan ay ne yapsam bilemedim sonra telefonum çaldı gitmem gerekti şimdi bir daha buluşcaz biz ben o buluşmada bu adidas kıyafati bulup onu da götürmek istiyorum birde bana başka bir adres verdi burda buluşalım dedi kırmızı elbis giy falan dedi kafam çok karıştı sizce ne yapsam şimdi çocuk çok güvenilir yani bu onu 3. görüşüm olcak bişey yapcak olsa ilk gördüğünde yapardı sonuçta çok güzelim yani herkes öyle der ne diyorsunuz nappayım yardımmm
değilmi ya ama şimdi bir sonraki buluşmaya gitsem mi diyorum kafam çok karıştı zaten çok yakışıklı amaSen kadir gecesinde dogmussun yavrimmmm . (Haydar baba repliği )
Banada o çocuk çok güvenilir geldi baklavali falan olan biri kötü olamaz hele ciplak yanina gelip sadece sarilicak kadar iyi niyetli hic bi erkeği bukamazsin.
sende cok cekiciymissin. Siz evlensenizdr dünyaya gerçek çekici insanciklar dogursan.
Buna çok ihtiyacimiz var gerçekten.
Ülkenin hali ortada kimse güzel değil yakisikliyi bulmak zaten imkânsız.
Siz yapi verin.
Ama senin altinda umarim Lisa şort vardır.
Erkekler en iyi öyle tahrik edilirmiş yani bilmiyorum duydum.
Buda görüşmelerin izin detayini istiyorum.
Ayyyyy çok rimantikkkk
ay lütfen dalga geçmeyin yukarıda yazdım düzgün yorum yaparsanız sevinirimCık olmamış Çocuk istiyecek,sen o an vermeyeceksin,ilerleyen saatte veririm diyerekten
Cık olmamış Çocuk istiyecek,sen o an vermeyeceksin,ilerleyen saatte veririm diyerekten