zehir mi koycan kız içine harbimi sağa yedirmem benanaAhahahahahahah
Fare poku
Bak sana çiçek aldim,kadınlar güldür ma çiçektirbugün çok güzelim çekiciyim aynalar çatlıyor güzelliğimdençekilin heyyyt harbi bağa aşıkmış çatlayın kalbim kaldırmaz benim bunu ama
zehir mi koycan kız içine harbimi sağa yedirmem benana
ne kaaa ormantik düşünceli bir erkekBak sana çiçek aldim,kadınlar güldür ma çiçektir
zalımın kızı senin yerin ayrı bal böceğim senle tatillere gidecez dahaAz önce totomu kaldiriyorduk hainsin zalimsin
Yapana değil yaptirana bak,senin büyük aşkın bana ormantiklik yaptiriyorne kaaa ormantik düşünceli bir erkek
zalımın kızı senin yerin ayrı bal böceğim senle tatillere gidecez daha
ne kaaa ormantik düşünceli bir erkek
zalımın kızı senin yerin ayrı bal böceğim senle tatillere gidecez daha
Yapana değil yaptirana bak,senin büyük aşkın bana ormantiklik yaptiriyor
uu beybiii
Pek bişey görmüyorum okumadım bikaç sayfayıse ne görüyorsan o bibibella
çok ormantik harbi biz aşkımızı buzdolabına koyalım bozamasınlar eskitemesinler evet evet bugün bişey oldu bak sarı saçlarına kurbann aşkımızı saklayalım aramızı çok bozan olur bak seni kalbime gömüyorum dolabada atıyorum hazırmısın bundan sonra her gazoz bana seni hatırlatacak ah ah
Ne oliii burda bakim
ay gormedım canım senıı .. nasılsınn .. evt karsılasamıyoruzz .. artık spora basladım fıt hatunum benndionee naber güzellik nasılsın hiç karşılaşamıyoruz artıkbana da selam ver
Askitom icine antifriz atariz bozulma yapmaz sen raad olbak beni ihmal etme başka kız bulurum haaaaa
Evleme vaadiyle kizlari tuzağa düşünüyorum caktirma
themisin canı bdvde geyik yapmak istiyorduyapma ben sna burda ortaya karışık yazarım derdimi dedim yazdım yorumlayıp kaçtı sarmadı benim derdim onuPek bişey görmüyorum okumadım bikaç sayfayı
hmm bulma kimseyi kıskanırım seni benAskitom icine antifriz atariz bozulma yapmaz sen raad olbak beni ihmal etme başka kız bulurum haaaaa
Evleme vaadiyle kizlari tuzağa düşünüyorum caktirma
napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzz ..
cok konusuyonuzz sayfaları oku oku yetısemdımm yıne de tam bır saattırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?