selam kk nın güzel hatunları beni bilen bilir bilemeyen bilmez neyse ilk başta fake falan değilim zaten tanıyan tanır işte ona göre yorum yaparsanız sevinirim birde baştan söyleyim lütfen beni yargılamayın kızmayın yani gerçekten mantıklı yorumlar yapacak fikir verecek olanları bekliyorum lütfen
şimdi benim bir arkadaşım var geçen kahve içiyoruz ben nasıl oldu anlamadım kahveyi üstüne döktüm bu arada erkek bu rakadaşım ve uzun süredir hoşlanıyorum ondan neyse işte sonra mahcup oldum dediki eve gidelim üstümü değiştireyim falan bende kalktım gittim ama sadece bir kere görmüşlüğüm var yani tanımıyorum çok ama ççok güvenilir biri yani hesabı bana ödetmedi sonuçta
neyse evine gittik üstündeki kıyafet adidasmış yeni almış falan bende sana yenisini alırım söz dedim size resmini atayım ama kızlar çok pahalı yani o kadar para veremem acaba ucuzunu nerden bulurum
sonra üstünü çıkardı salona geldi çıplak böyle baklavaları falan var
neyse bende çok çekiciyimdir yani aynaya baktım çok güzelim ya işte sonra sarıldı bana falan ay ne yapsam bilemedim sonra telefonum çaldı gitmem gerekti şimdi bir daha buluşcaz biz ben o buluşmada bu adidas kıyafati bulup onu da götürmek istiyorum birde bana başka bir adres verdi burda buluşalım dedi kırmızı elbis giy falan dedi kafam çok karıştı sizce ne yapsam
şimdi çocuk çok güvenilir yani bu onu 3. görüşüm olcak bişey yapcak olsa ilk gördüğünde yapardı sonuçta çok güzelim yani herkes öyle der ne diyorsunuz nappayım yardımmm