• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

değilmi ya ama şimdi bir sonraki buluşmaya gitsem mi diyorum kafam çok karıştı zaten çok yakışıklı ama:KK17::KK17:

ay lütfen dalga geçmeyin yukarıda yazdım düzgün yorum yaparsanız sevinirim:63::KK70:

Bence git.
Dünya ahret kardeşim olur ama ben bile etkilendim sen nasil etkilenmiş dindir kim bilir :D

selam kk nın güzel hatunları beni bilen bilir bilemeyen bilmez neyse ilk başta fake falan değilim zaten tanıyan tanır işte ona göre yorum yaparsanız sevinirim birde baştan söyleyim lütfen beni yargılamayın kızmayın yani gerçekten mantıklı yorumlar yapacak fikir verecek olanları bekliyorum lütfen:KK14:
şimdi benim bir arkadaşım var geçen kahve içiyoruz ben nasıl oldu anlamadım kahveyi üstüne döktüm bu arada erkek bu rakadaşım ve uzun süredir hoşlanıyorum ondan neyse işte sonra mahcup oldum dediki eve gidelim üstümü değiştireyim falan bende kalktım gittim ama sadece bir kere görmüşlüğüm var yani tanımıyorum çok ama ççok güvenilir biri yani hesabı bana ödetmedi sonuçta
neyse evine gittik üstündeki kıyafet adidasmış yeni almış falan bende sana yenisini alırım söz dedim size resmini atayım ama kızlar çok pahalı yani o kadar para veremem acaba ucuzunu nerden bulurum:KK43:
sonra üstünü çıkardı salona geldi çıplak böyle baklavaları falan var:KK57: neyse bende çok çekiciyimdir yani aynaya baktım çok güzelim ya işte sonra sarıldı bana falan ay ne yapsam bilemedim sonra telefonum çaldı gitmem gerekti şimdi bir daha buluşcaz biz ben o buluşmada bu adidas kıyafati bulup onu da götürmek istiyorum birde bana başka bir adres verdi burda buluşalım dedi kırmızı elbis giy falan dedi kafam çok karıştı sizce ne yapsam:KK64: şimdi çocuk çok güvenilir yani bu onu 3. görüşüm olcak bişey yapcak olsa ilk gördüğünde yapardı sonuçta çok güzelim yani herkes öyle der ne diyorsunuz nappayım yardımmm:mad::mad:
g%C3%BCzelli%C4%9Fimi-sana-bor%C3%A7luyum.jpg

bak şekerim kahve adamda kafa yapmış galiba sana asıldığına göre

bu-baklavalar-bir-harika-capsler.jpg

senin tarafından bakılınca haklısın bu baklavalara karşı koymak imkansız
china_fake_01075_002.jpg

semt pazarına uğra bu markadan bulursun.

china_fake_01075_002.jpg

Tatlım bu çok pahalidir ama semt pazarı fiyatlarini bilmezsin sen.
Ordaki insanlar kerizliyorlar.
Konu sahibesi kankisim bence sen de ki param yok abiiiğğ o zaman istemez t-shirt falan :D

Bence git.
Dünya ahret kardeşim olur ama ben bile etkilendim sen nasil etkilenmiş dindir kim bilir :KK70:
ya böyle sende burak özçivit ben diyim kıvanç tatlıtuğ öyle biri yani şimdi benimde bir adriana limadan farkım yok tabi bence de gideyim:KK3:

china_fake_01075_002.jpg

ya şu sondaki markanın başka renkleri var mı ki ne dersin bana mavi lazım birde şu s başta olmasaymış daha iyiymiş:KK58: ya baklvalar süperdi de böyle bir bakışı var eridim gittim ben gideyim mi sence bir sonraki buluşmaya:oops: şimdi gitmezsemde aslında para cebime kalıyor adidas arıycam diye canım çıktı sabahtan beri ya:KK67:

çözüm odaklı yorumlar yaptım nasıl:KK53:çözüme odaklandım direk
çok iyi:KK70::KK70:

ya böyle sende burak özçivit ben diyim kıvanç tatlıtuğ öyle biri yani şimdi benimde bir adriana limadan farkım yok tabi bence de gideyim:KK3:

ya şu sondaki markanın başka renkleri var mı ki ne dersin bana mavi lazım birde şu s başta olmasaymış daha iyiymiş:KK58: ya baklvalar süperdi de böyle bir bakışı var eridim gittim ben gideyim mi sence bir sonraki buluşmaya:oops: şimdi gitmezsemde aslında para cebime kalıyor adidas arıycam diye canım çıktı sabahtan beri ya:KK67:

Bence git ya çok romantikkk dizilerdeki aşk gibi aşk yasarsin sen bu gidişle.
Bence git buluşmaya hatta söyle yaninda birini daha getirsin bende geleyim :KK8:

çeşitleri var olmamı renk renk çeşit çeşit adonis yazan var hem seninkinin kaslarıyla da bir uyum oluşturur

adaadais var hattagidiyoz var hangisini istersin:KK53:

şimdi kızlar benim önceki konumu bilmem hatırlarmısınız eski erkek arkadaşım beni dövüyordu sürekli ama çok seviyordu da beni oda bu t shirtten giyiyordu birde kafam çok karıştı ah ah ne geceler ne günler geçirmiştik sizce onu mu özlüüyorum sevmiyormuyum bu çocuğu :KK64: ama ben istiyorum ki böyle sevsin beni öbürü gibi bana bakan herkesi dövsün gözlerini morartsın ne istiyorum ki yani başka çok mu şey bekliyorum bu çocuk uygun mu sizce bana ona göre öbür buluşmaya gidecem çok kararsızım:KK43:

çeşitleri var olmamı renk renk çeşit çeşit adonis yazan var hem seninkinin kaslarıyla da bir uyum oluşturur

adaadais var hattagidiyoz var hangisini istersin:KK53:
tamam hemen bakayım ondan çok sağol canım ya:KK60: eski konumu da biliyormusun ya sence hala eskisini mi özlüyorum bak yukarda anlattım bilmiyorsan:KK43:

şimdi kızlar benim önceki konumu bilmem hatırlarmısınız eski erkek arkadaşım beni dövüyordu sürekli ama çok seviyordu da beni oda bu t shirtten giyiyordu birde kafam çok karıştı ah ah ne geceler ne günler geçirmiştik sizce onu mu özlüüyorum sevmiyormuyum bu çocuğu :KK64: ama ben istiyorum ki böyle sevsin beni öbürü gibi bana bakan herkesi dövsün gözlerini morartsın ne istiyorum ki yani başka çok mu şey bekliyorum bu çocuk uygun mu sizce bana ona göre öbür buluşmaya gidecem çok kararsızım:KK43:

Çok zor bi soru bu ya benim gibi Aydin biri bile bunda tikandi düşün yani ben bike Çözemedim :(

Bence git ya çok romantikkk dizilerdeki aşk gibi aşk yasarsin sen bu gidişle.
Bence git buluşmaya hatta söyle yaninda birini daha getirsin bende geleyim :KK8:
şimdi nasıl birini istersin kıvanç mı burak mı ona göre bakayım arkadaş çevresine senin için:KK22: çok sevdim seni bence arkadaş olalım biz :KK23:

Çok zor bi soru bu ya benim gibi Aydin biri bile bunda tikandi düşün yani ben bike Çözemedim :KK43:
bende bilmiyorum ama herşey o t shirle oldu zaten kahveyi dökme nedenim hep o t shirtten giyerdi takıntılıydı aynı model her renk vardı yani zaten sarılınca bir garip hissettim off ya kapısına gitsem tekrar deneyelim mi desem ki:KK43:

şimdi nasıl birini istersin kıvanç mı burak mı ona göre bakayım arkadaş çevresine senin için:KK22: çok sevdim seni bence arkadaş olalım biz :KK23:

Bende çok sevdim yanındakini ayyy pardon ya seni elim şey oldu da yanlış yazdım
Ya aslında farketmiyor eli ayagi düzgün olsun ben tipte değilim zaten önemli olan kalbi ama bi nick bateman gibi adam olursa çok iyi okur bence sen anlarsin bu islerden guveniyorum senin zevkine :KK73:

bende bilmiyorum ama herşey o t shirle oldu zaten kahveyi dökme nedenim hep o t shirtten giyerdi takıntılıydı aynı model her renk vardı yani zaten sarılınca bir garip hissettim off ya kapısına gitsem tekrar deneyelim mi desem ki:KK43:

Bence ikisini bi arada yürüt.
Simdi diğeri yakusuklu ama oncekinide seviyorsun.
Ayyy bilemedim ya sen bilirsin yinede tabii bu benim düşüncem

:D

Bende çok sevdim yanındakini ayyy pardon ya seni elim şey oldu da yanlış yazdım
Ya aslında farketmiyor eli ayagi düzgün olsun ben tipte değilim zaten önemli olan kalbi ama bi nick bateman gibi adam olursa çok iyi okur bence sen anlarsin bu islerden guveniyorum senin zevkine :KK73:
hmm tamam o zaman bence biz seninle tatile gidelim ortamlara akarız sonuçta adriana lima gibiyim çekiciyim güzelim istediğin gibi birini hemen buluruz:KK73::KK73:

Bence ikisini bi arada yürüt.
Simdi diğeri yakusuklu ama oncekinide seviyorsun.
Ayyy bilemedim ya sen bilirsin yinede tabii bu benim düşüncem

:KK70:
ayy olur mu ki birgün biriyle diğer gün biriyle buluşurum dimii yakışıklı çoocuk kaçırmayım ya:KK19: tatile gideriz ordada bir tane daha bulurum aklınla bin yaşa sen :KK8::KK8:

hmm tamam o zaman bence biz seninle tatile gidelim ortamlara akarız sonuçta adriana lima gibiyim çekiciyim güzelim istediğin gibi birini hemen buluruz:KK73::KK73:

Bende çok cekiciyim.
yildiz tilbe güzelliğin var yani kalp olarak dis olarak ta Miranda Kerr yani :D
Bende kendime çok güveniyorum ama su var ben yanındayken senin sansin yok bik bunu yani

ayy olur mu ki birgün biriyle diğer gün biriyle buluşurum dimii yakışıklı çoocuk kaçırmayım ya:KK19: tatile gideriz ordada bir tane daha bulurum aklınla bin yaşa sen :KK8::KK8:

Oooo kizin ben boyle ne avlara ciktim.
Bi gün inanmazsin plajdayim uzandim bikinimin üstünü cikarttim hic sevmemde öyle güneşlenme yi.
Neyse uzandim ustum yok yani ben uzaniyorum gecen bakiyor basta anlamadim neye baktiklarini sonra farkrttim benim ciciklere bakiyorlarmis.
Kizdim birine sonra bi tane yakisikli geldi kizaaaaaammmmm bi içim su hemen benim bikini üstünü getirdi falan giydim.gozlerime vakti offf çok yakisikliydi.
Sonra bara gittik içki ictik ben en son idama gidiyordum ama sabah başka bi oda da uyandim çok sasirdin so da çocuğun kimliğini buldum adini öğrendim feyzbukta ekledim.
Onaylamadi benim gibi güzel çekici bi kizi :(
Ama hala o oda neresiydi anlamadim :(

Back