değilmi ya ama şimdi bir sonraki buluşmaya gitsem mi diyorum kafam çok karıştı zaten çok yakışıklı ama
ay lütfen dalga geçmeyin yukarıda yazdım düzgün yorum yaparsanız sevinirim
selam kk nın güzel hatunları beni bilen bilir bilemeyen bilmez neyse ilk başta fake falan değilim zaten tanıyan tanır işte ona göre yorum yaparsanız sevinirim birde baştan söyleyim lütfen beni yargılamayın kızmayın yani gerçekten mantıklı yorumlar yapacak fikir verecek olanları bekliyorum lütfen
şimdi benim bir arkadaşım var geçen kahve içiyoruz ben nasıl oldu anlamadım kahveyi üstüne döktüm bu arada erkek bu rakadaşım ve uzun süredir hoşlanıyorum ondan neyse işte sonra mahcup oldum dediki eve gidelim üstümü değiştireyim falan bende kalktım gittim ama sadece bir kere görmüşlüğüm var yani tanımıyorum çok ama ççok güvenilir biri yani hesabı bana ödetmedi sonuçta
neyse evine gittik üstündeki kıyafet adidasmış yeni almış falan bende sana yenisini alırım söz dedim size resmini atayım ama kızlar çok pahalı yani o kadar para veremem acaba ucuzunu nerden bulurum
sonra üstünü çıkardı salona geldi çıplak böyle baklavaları falan varneyse bende çok çekiciyimdir yani aynaya baktım çok güzelim ya işte sonra sarıldı bana falan ay ne yapsam bilemedim sonra telefonum çaldı gitmem gerekti şimdi bir daha buluşcaz biz ben o buluşmada bu adidas kıyafati bulup onu da götürmek istiyorum birde bana başka bir adres verdi burda buluşalım dedi kırmızı elbis giy falan dedi kafam çok karıştı sizce ne yapsam şimdi çocuk çok güvenilir yani bu onu 3. görüşüm olcak bişey yapcak olsa ilk gördüğünde yapardı sonuçta çok güzelim yani herkes öyle der ne diyorsunuz nappayım yardımmm
bak şekerim kahve adamda kafa yapmış galiba sana asıldığına göre
senin tarafından bakılınca haklısın bu baklavalara karşı koymak imkansız
semt pazarına uğra bu markadan bulursun.
çözüm odaklı yorumlar yaptım nasılçözüme odaklandım direk
ya böyle sende burak özçivit ben diyim kıvanç tatlıtuğ öyle biri yani şimdi benimde bir adriana limadan farkım yok tabi bence de gideyimBence git.
Dünya ahret kardeşim olur ama ben bile etkilendim sen nasil etkilenmiş dindir kim bilir
ya şu sondaki markanın başka renkleri var mı ki ne dersin bana mavi lazım birde şu s başta olmasaymış daha iyiymiş
bak şekerim kahve adamda kafa yapmış galiba sana asıldığına göre
senin tarafından bakılınca haklısın bu baklavalara karşı koymak imkansız
semt pazarına uğra bu markadan bulursun.
çok iyiçözüm odaklı yorumlar yaptım nasılçözüme odaklandım direk
ya böyle sende burak özçivit ben diyim kıvanç tatlıtuğ öyle biri yani şimdi benimde bir adriana limadan farkım yok tabi bence de gideyim
ya şu sondaki markanın başka renkleri var mı ki ne dersin bana mavi lazım birde şu s başta olmasaymış daha iyiymişya baklvalar süperdi de böyle bir bakışı var eridim gittim ben gideyim mi sence bir sonraki buluşmaya şimdi gitmezsemde aslında para cebime kalıyor adidas arıycam diye canım çıktı sabahtan beri ya
çok iyi
çeşitleri var olmamı renk renk çeşit çeşit adonis yazan var hem seninkinin kaslarıyla da bir uyum oluştururya böyle sende burak özçivit ben diyim kıvanç tatlıtuğ öyle biri yani şimdi benimde bir adriana limadan farkım yok tabi bence de gideyim
ya şu sondaki markanın başka renkleri var mı ki ne dersin bana mavi lazım birde şu s başta olmasaymış daha iyiymişya baklvalar süperdi de böyle bir bakışı var eridim gittim ben gideyim mi sence bir sonraki buluşmaya şimdi gitmezsemde aslında para cebime kalıyor adidas arıycam diye canım çıktı sabahtan beri ya
çok iyi
tamam hemen bakayım ondan çok sağol canım yaçeşitleri var olmamı renk renk çeşit çeşit adonis yazan var hem seninkinin kaslarıyla da bir uyum oluşturur
adaadais var hattagidiyoz var hangisini istersin
şimdi kızlar benim önceki konumu bilmem hatırlarmısınız eski erkek arkadaşım beni dövüyordu sürekli ama çok seviyordu da beni oda bu t shirtten giyiyordu birde kafam çok karıştı ah ah ne geceler ne günler geçirmiştik sizce onu mu özlüüyorum sevmiyormuyum bu çocuğuama ben istiyorum ki böyle sevsin beni öbürü gibi bana bakan herkesi dövsün gözlerini morartsın ne istiyorum ki yani başka çok mu şey bekliyorum bu çocuk uygun mu sizce bana ona göre öbür buluşmaya gidecem çok kararsızım
şimdi nasıl birini istersin kıvanç mı burak mı ona göre bakayım arkadaş çevresine senin içinBence git ya çok romantikkk dizilerdeki aşk gibi aşk yasarsin sen bu gidişle.
Bence git buluşmaya hatta söyle yaninda birini daha getirsin bende geleyim
bende bilmiyorum ama herşey o t shirle oldu zaten kahveyi dökme nedenim hep o t shirtten giyerdi takıntılıydı aynı model her renk vardı yani zaten sarılınca bir garip hissettim off ya kapısına gitsem tekrar deneyelim mi desem kiÇok zor bi soru bu ya benim gibi Aydin biri bile bunda tikandi düşün yani ben bike Çözemedim
şimdi nasıl birini istersin kıvanç mı burak mı ona göre bakayım arkadaş çevresine senin içinçok sevdim seni bence arkadaş olalım biz
bende bilmiyorum ama herşey o t shirle oldu zaten kahveyi dökme nedenim hep o t shirtten giyerdi takıntılıydı aynı model her renk vardı yani zaten sarılınca bir garip hissettim off ya kapısına gitsem tekrar deneyelim mi desem ki
hmm tamam o zaman bence biz seninle tatile gidelim ortamlara akarız sonuçta adriana lima gibiyim çekiciyim güzelim istediğin gibi birini hemen buluruzBende çok sevdim yanındakini ayyy pardon ya seni elim şey oldu da yanlış yazdım
Ya aslında farketmiyor eli ayagi düzgün olsun ben tipte değilim zaten önemli olan kalbi ama bi nick bateman gibi adam olursa çok iyi okur bence sen anlarsin bu islerden guveniyorum senin zevkine
ayy olur mu ki birgün biriyle diğer gün biriyle buluşurum dimii yakışıklı çoocuk kaçırmayım yaBence ikisini bi arada yürüt.
Simdi diğeri yakusuklu ama oncekinide seviyorsun.
Ayyy bilemedim ya sen bilirsin yinede tabii bu benim düşüncem
hmm tamam o zaman bence biz seninle tatile gidelim ortamlara akarız sonuçta adriana lima gibiyim çekiciyim güzelim istediğin gibi birini hemen buluruz
ayy olur mu ki birgün biriyle diğer gün biriyle buluşurum dimii yakışıklı çoocuk kaçırmayım yatatile gideriz ordada bir tane daha bulurum aklınla bin yaşa sen
ikisini birden idare et hem karnın doysun hem pastan dursuntamam hemen bakayım ondan çok sağol canım yaeski konumu da biliyormusun ya sence hala eskisini mi özlüyorum bak yukarda anlattım bilmiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?