Aşk ilişkiNe uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir konu bu ne deriiiiiiiiiiiiiiiinnnn bir konu
Vallahi aşk meşk boş işler ya
hahaahhahahahahahahahBazen boşalıyorlar gerçekten
Lennn lennn ne dedim len benn
hahaahhahahahahahahahAllah iyiliğinii versin
Aleykümselam :)))selam kızlaarr
Aleykümselam :)SelamlarNasılsınız
bugün ki konu ne
Oo ben bekarlıktan şikayetçiyim şuan başka kimsenin derdi yok gibi görünüyorNe dertleşiyorsunuz bakim dert varsa bende varım
selam kızlaarr
kolonya ve şeker yok muuuSelammm :)
Ben burda kendimi düğünde kapıda bekleyip herkesi karşılayan gelinle damadın anne-babası olur ya onlar gibi hissediyorum
kolonya ve şeker yok muuu
Ya ben takip ediyorum ama telefonda olunca yazamiyorum, telefondan çok zor yetişiyorumSelammm :)
Ben burda kendimi düğünde kapıda bekleyip herkesi karşılayan gelinle damadın anne-babası olur ya onlar gibi hissediyorum
Daha gece ayak ağrısı başlayacakBen 9 da geldim ama kimse gelmiyor sanki banada fena ağırlık çöktü kızlar çok gezdik galiba
Ya ben takip ediyorum ama telefonda olunca yazamiyorum, telefondan çok zor yetişiyorum
Ne dedin gız, daha onu diyecek adam yokSende benim kocam ol
adamlar çok umursamaz ya bu töreni
Ne dedin gız, daha onu diyecek adam yokBekarlık değil asıl problem, insanın sevdiği birinin olmaması hem de 23 yaşında ne saçma değil mi
Derdin tasan yok kaşınıyorsun sen ama bak
Yaş 16, o zamanlar genciz tabi.... Diye başlamak geldiEn son ne zaman sevgilin oldu
Yaş 16, o zamanlar genciz tabi.... Diye başlamak geldiama yaş kısmı doğru
Oyle valla hatta 2 yıl falan devam etti, universiteye gecerken bitti. Universitede de yogun erkek olan bolumde olmama ragmen olmadiEn son o zaman mı oldu gerçekten
Şimdi talip var mı yoksa sana göre mi yok
Oyle valla hatta 2 yıl falan devam etti, universiteye gecerken bitti. Universitede de yogun erkek olan bolumde olmama ragmen olmadi
Simdi var birseyler ama sanmiyorum sonu olacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?