- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Ben geçen sene mezun oldum üniversiteden, bu sene de yüksek lisansa başlama amacım var artık dil sorunumu halledersem.Kötü mü
Ahaha ben takmadım ama benimki benimle dalga geçiyor
-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldındiye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor
Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?
neden bi nedeni vardır heralde
korkma hayırlısı neyse o olsun kaybetmekten korktugunu da çok belli etmeVar..
İçimdeki korkulardan dolayı sanki yarı yolda bırakılıcakmışım gibi hissediyorum.
Ayrılıktan korku değil bu akşam sevgi sözcükleriyle iyi geceler yazıp sabahında ayrılık mesajı almaktan korku veya daha farklı şekilde yarı yolda bırakılmak, duvara toslamakta diyebilirim.
iyi bari aileden gizli saklı şeyler yapmayın
Ben geçen sene mezun oldum üniversiteden, bu sene de yüksek lisansa başlama amacım var artık dil sorunumu halledersem.
Senin yaşın kuçuk kız dahaben okul bitti diplomayı elime aldım hala aday adayı yok diye biraz üzülüyorum ama sende o varmış işte hem de 3,5 yıl maşallah
Ben aday adayını görsem öpüp başıma koycam yaş gidiyor evlilik öyle hemen de olmuyor tanımak lazım birilerini diye düşünüyorum
korkma hayırlısı neyse o olsun kaybetmekten korktugunu da çok belli etme
hayırlısıBiliyorlar hepsi ya.
Zaten sözlü gibiyiz bi tek biz istemiyoruz şuan sorumluluk artıcak bn gelin psikolojisine girip bu yaşımda 2 aileyi yürütemem o dengeyi tutturamam birde daha baya var evlilik olayına da çok uzun süre söz nişan sıkıntıya sokabilir aileleri falan.
Onunda okulu var mesleği yok askerliği yok yani o yüzden..
Hayırlısı ya bununda devam ediceğinin garantisi yok ki.
Belki bende senin gibi aday adayı yok dicem belli olmaz
Evlilik zaten erken olmasın ya yaşın biraz ilerlesin mesela bi 27 falan ol sonra düşün :)
Yani 25 26 ideal gibi ama evleneceğin kişiyi iki uç yıl önce tanımak daha iyi bence çünkü bende güven sorunu var imkansız öyle hemen bir senede tam adapte olamıyorumBiliyorlar hepsi ya.
Zaten sözlü gibiyiz bi tek biz istemiyoruz şuan sorumluluk artıcak bn gelin psikolojisine girip bu yaşımda 2 aileyi yürütemem o dengeyi tutturamam birde daha baya var evlilik olayına da çok uzun süre söz nişan sıkıntıya sokabilir aileleri falan.
Onunda okulu var mesleği yok askerliği yok yani o yüzden..
Hayırlısı ya bununda devam ediceğinin garantisi yok ki.
Belki bende senin gibi aday adayı yok dicem belli olmaz
Evlilik zaten erken olmasın ya yaşın biraz ilerlesin mesela bi 27 falan ol sonra düşün :)
hayırlısı
Yani 25 26 ideal gibi ama evleneceğin kişiyi iki uç yıl önce tanımak daha iyi bence çünkü bende güven sorunu var imkansız öyle hemen bir senede tam adapte olamıyorumherşey nasip işte de insan böyle düşünüp beynini yiyor
Naberr canım nasılsın? Yukarda tanıttım kendimi gizlilik el verdiğincealeyküm selam
bende bilmiyom gerçiOnu nasıl yapıcağımı bilmiyorum işte
iyilik kocacık geldi şimdi onunla ilgilenmem lazım yemektir çaydır size iyi muhabbetlerNaberr canım nasılsın? Yukarda tanıttım kendimi gizlilik el verdiğince
Kolay gelsinnn :)))iyilik kocacık geldi şimdi onunla ilgilenmem lazım yemektir çaydır size iyi muhabbetler
SelamlarNasılsınız bugün ki konu ne
Ne dertleşiyorsunuz bakim dert varsa bende varımAleyküm selam :)
Belli bi konu yok aslında brain'le dertleşiyorduk
Ne dertleşiyorsunuz bakim dert varsa bende varım
Aşk ilişkiİrkik milleti
Aşk ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?