- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Aynen ilişki değil kız, işte aday adayının adayıSanmıyorum bu ilişkidende gelinlikli çıkabiliceğimi mi diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ilişki değil kız, işte aday adayının adayıSanmıyorum bu ilişkidende gelinlikli çıkabiliceğimi mi diyorsun
Aynen ilişki değil kız, işte aday adayının adayı
Işık hızından daha hızlıyımdır
Ne çabukkkk
Yok ağrımaz belimden dolayı ağrı kesici kas gevşetici içiyorum ağrısızımDaha gece ayak ağrısı başlayacak
nasıl tanıştın sevgilinle bakayımSipidi gonzales
Vay o güzelmiş ben ne zaman gezsem gece imkanı yok ayaklarım uyumama izin vermezYok ağrımaz belimden dolayı ağrı kesici kas gevşetici içiyorum ağrısızım
Zaten şimdi fındık yiyorum birazdan da enerji drink içicem bekle beni kk yoksa enerjimi kocamlamı harcasamVay o güzelmiş ben ne zaman gezsem gece imkanı yok ayaklarım uyumama izin vermez
nasıl tanıştın sevgilinle bakayım
Zaten şimdi fındık yiyorum birazdan da enerji drink içicem bekle beni kk yoksa enerjimi kocamlamı harcasam
Hahaja içinden hangisi geliyorsa eş önemli amaZaten şimdi fındık yiyorum birazdan da enerji drink içicem bekle beni kk yoksa enerjimi kocamlamı harcasam
Aman Allahımmm tam benliksin şuan nasıl gittin peki ilk görüşmeye??Feyzbuk
ooovvvv
İçimden hepsi geliyor dün zaten gittim sağlık ocağından bedava korunma malzemesi aldım denemek lazım delik mi değil miHahaja içinden hangisi geliyorsa eş önemli ama
Üstüne de fındık fıstık enerji dirinkİçimden hepsi geliyor dün zaten gittim sağlık ocağından bedava korunma malzemesi aldım denemek lazım delik mi değil mi
Aman Allahımmm tam benliksin şuan nasıl gittin peki ilk görüşmeye??
@Bilgece @bebem-1221 themis1990 Dark_Paradise ve etiketlemeyi unuttığum arkidişler iyiki mapustan çıktın bune yaw kimse yok
Vayy ne hikaye, çok değişik gerçekten iyi cesaret varmış sendeNasıl len feyzbuktan mı yürüceksin bana ama ama ama ben temiz aile kızıyım
Ya biz 2 hafta konuştuk bunu alçısı vardı ben hastanede yatıyordum.
Ben hastaneye girerken o çıkıyordu falan ama hiç denk gelmedik konuşma aşamalarında.
Ama o 2 haftada ona karşı bi kayma var bende ama kuyruk dik tabii
Sonra bi gece konuşuyoruz falan bende hastanenin kokusu mu etkiledi oranın tuzsuz yemekleri mi bilmiyorum
Bişey dicem dedim falan sonra vazgeçtim trip attı uyucam söylemiceksen dedi bende
açıldım bide çocuğa dedim ki bunu söyledim diye arkadaşlığını bitirsende bitirmesende benim için farketmiyor duygu yoğunluğu yok sadece ilgi diye nitelendirebilirim bunu ama neden bilmiyorum söylemek istedim dedim.
Çocuğa yoyo muamelesi yaptım yani
önce çektim sonra ittim
öyle açıldım
sabah herşey normaldi ben buna kanka gibi konuşmaya devam ediyorum 2 akşam sonrada o teklif etti
Bende kabul ettim tabii
İlişki başladı tam 6. gününde buluştuk
Ben lise öğrencisiyim çıkışıma geldi üstümde forma
Çok şık dimiiiiii
Hee bide numaralarımıza o 6.günde almıştık
Ne saçma bi hikaye ya