Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bdvye takılıyordum bibi burada pek hareket yok diye@BilgeceShirine-alish
themis1990
Dark_Paradise ve etiketlemeyi unuttığum arkidişler iyiki mapustan çıktın bune yaw kimse yok
![]()
İyi gecelerr :)))Neyse kızlar size iyi muhabbetler sonra gelirim belki![]()
sen git dene aldıklarını delik mi değil mi diyeNeyse kızlar size iyi muhabbetler sonra gelirim belki![]()
Vayy ne hikaye, çok değişik gerçekten iyi cesaret varmış sende
Ya sordum çunku ben de internetten tanışıp yaklaşık 1 yıldır konuştuğum biri ile buluşucam bu hafta o yüzden sorayım dedim nasıldır ne değildir cesaret alayım.
Bir yıllım cesaret depoladım
Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Ama iyi de yapmış bak 3,5 yılHayırlısıysa eğer inşALLAH erdirir :)
Senin içinde hayırlısı olsun ya :)
Deli cesareti hasta ortamı fena yapmış beni![]()
![]()
Ama iyi de yapmış bak 3,5 yıl![]()
Olsun canım 3,5 yıl geçtiğine göre demek ki iyi yapmışsın maşallahhh :))Bazen o deliliğim tutmasa miydi diyorum
Ama çok güzel anilarda var
Olsun canım 3,5 yıl geçtiğine göre demek ki iyi yapmışsın maşallahhh :))
İnşallah canım, hakkınızda hep hayırlısı olsun sonu da güzel olsunİnsALLAH hayirlidir da travma yaşamam![]()
Aminnn insALLAHİnşallah canım, hakkınızda hep hayırlısı olsun sonu da güzel olsun
bizde yeni çıktık beaa@BilgeceShirine-alish
themis1990
Dark_Paradise ve etiketlemeyi unuttığum arkidişler iyiki mapustan çıktın bune yaw kimse yok
![]()
Pek sakin ortalık, alemlere aktılar deseneBenama öyle takılıyorum bugün kimseler yok
![]()
300 500 diyosunPek sakin ortalık, alemlere aktılar desenebizde burda oturalım kös kös
![]()
Bellimi olur bizim çılgın hatunlara. Basmışım amino asidi taş gibiyim diyerek akmışlardır biyerlere300 500 diyosun![]()
hepücüğüde evli barklı hangi alemlere aktışar acaba
![]()
Bellimi olur bizim çılgın hatunlara. Basmışım amino asidi taş gibiyim diyerek akmışlardır biyerlerekocalarıda horul horul uyusun
![]()
Gelde bizde akak, benim horlayan birileride yok, sabahlar Olmasın![]()
Benimkininde içerden horlaması geliyor![]()
![]()
Nereye gidiyoz 300 500Gelde bizde akak, benim horlayan birileride yok, sabahlar Olmasın![]()