- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşk ilişkiNe uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir konu bu ne deriiiiiiiiiiiiiiiinnnn bir konu
Vallahi aşk meşk boş işler ya![]()
![]()
![]()
Bazen boşalıyorlar gerçekten

Lennn lennn ne dedim len benn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk ilişkiNe uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir konu bu ne deriiiiiiiiiiiiiiiinnnn bir konu
Vallahi aşk meşk boş işler ya![]()
![]()
![]()
hahaahhahahahahahahahBazen boşalıyorlar gerçekten
Lennn lennn ne dedim len benn![]()
hahaahhahahahahahahah![]()
![]()
Allah iyiliğinii versin
![]()
Aleykümselam :)))selam kızlaarr![]()
Aleykümselam :)SelamlarNasılsınız
bugün ki konu ne![]()
Oo ben bekarlıktan şikayetçiyim şuan başka kimsenin derdi yok gibi görünüyorNe dertleşiyorsunuz bakim dert varsa bende varım![]()
selam kızlaarr![]()
kolonya ve şeker yok muuuSelammm :)
Ben burda kendimi düğünde kapıda bekleyip herkesi karşılayan gelinle damadın anne-babası olur ya onlar gibi hissediyorum![]()
![]()
![]()
![]()
kolonya ve şeker yok muuu![]()
Ya ben takip ediyorum ama telefonda olunca yazamiyorum, telefondan çok zor yetişiyorumSelammm :)
Ben burda kendimi düğünde kapıda bekleyip herkesi karşılayan gelinle damadın anne-babası olur ya onlar gibi hissediyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Daha gece ayak ağrısı başlayacakBen 9 da geldim ama kimse gelmiyor sanki banada fena ağırlık çöktü kızlar çok gezdik galiba![]()
Ya ben takip ediyorum ama telefonda olunca yazamiyorum, telefondan çok zor yetişiyorum![]()
Ne dedin gız, daha onu diyecek adam yokSende benim kocam ol
adamlar çok umursamaz ya bu töreni![]()
![]()
![]()
Ne dedin gız, daha onu diyecek adam yokBekarlık değil asıl problem, insanın sevdiği birinin olmaması hem de 23 yaşında ne saçma değil mi
![]()
![]()
Derdin tasan yok kaşınıyorsun sen ama bak![]()
![]()
Yaş 16, o zamanlar genciz tabi.... Diye başlamak geldiEn son ne zaman sevgilin oldu![]()
Yaş 16, o zamanlar genciz tabi.... Diye başlamak geldiama yaş kısmı doğru
![]()
Oyle valla hatta 2 yıl falan devam etti, universiteye gecerken bitti. Universitede de yogun erkek olan bolumde olmama ragmen olmadiEn son o zaman mı oldu gerçekten
Şimdi talip var mı yoksa sana göre mi yok
Oyle valla hatta 2 yıl falan devam etti, universiteye gecerken bitti. Universitede de yogun erkek olan bolumde olmama ragmen olmadi
Simdi var birseyler ama sanmiyorum sonu olacagini![]()