• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kötü mü :(

Ahaha ben takmadım ama benimki benimle dalga geçiyor
-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldın :rolleyes::rolleyes: diye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor :D :D

Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?
Ben geçen sene mezun oldum üniversiteden, bu sene de yüksek lisansa başlama amacım var artık dil sorunumu halledersem.
Senin yaşın kuçuk kız daha :D ben okul bitti diplomayı elime aldım hala aday adayı yok diye biraz üzülüyorum ama sende o varmış işte hem de 3,5 yıl maşallah :D
Ben aday adayını görsem öpüp başıma koycam yaş gidiyor evlilik öyle hemen de olmuyor tanımak lazım birilerini diye düşünüyorum

neden bi nedeni vardır heralde

Var..
İçimdeki korkulardan dolayı sanki yarı yolda bırakılıcakmışım gibi hissediyorum.
Ayrılıktan korku değil bu akşam sevgi sözcükleriyle iyi geceler yazıp sabahında ayrılık mesajı almaktan korku veya daha farklı şekilde yarı yolda bırakılmak, duvara toslamakta diyebilirim.

Var..
İçimdeki korkulardan dolayı sanki yarı yolda bırakılıcakmışım gibi hissediyorum.
Ayrılıktan korku değil bu akşam sevgi sözcükleriyle iyi geceler yazıp sabahında ayrılık mesajı almaktan korku veya daha farklı şekilde yarı yolda bırakılmak, duvara toslamakta diyebilirim.
korkma hayırlısı neyse o olsun kaybetmekten korktugunu da çok belli etme

iyi bari aileden gizli saklı şeyler yapmayın

Biliyorlar hepsi ya.
Zaten sözlü gibiyiz bi tek biz istemiyoruz şuan sorumluluk artıcak bn gelin psikolojisine girip bu yaşımda 2 aileyi yürütemem o dengeyi tutturamam birde daha baya var evlilik olayına da çok uzun süre söz nişan sıkıntıya sokabilir aileleri falan.
Onunda okulu var mesleği yok askerliği yok yani o yüzden..

Ben geçen sene mezun oldum üniversiteden, bu sene de yüksek lisansa başlama amacım var artık dil sorunumu halledersem.
Senin yaşın kuçuk kız daha :KK70: ben okul bitti diplomayı elime aldım hala aday adayı yok diye biraz üzülüyorum ama sende o varmış işte hem de 3,5 yıl maşallah :KK70:
Ben aday adayını görsem öpüp başıma koycam yaş gidiyor evlilik öyle hemen de olmuyor tanımak lazım birilerini diye düşünüyorum

Hayırlısı ya bununda devam ediceğinin garantisi yok ki.
Belki bende senin gibi aday adayı yok dicem belli olmaz :D
Evlilik zaten erken olmasın ya yaşın biraz ilerlesin mesela bi 27 falan ol sonra düşün :)

Biliyorlar hepsi ya.
Zaten sözlü gibiyiz bi tek biz istemiyoruz şuan sorumluluk artıcak bn gelin psikolojisine girip bu yaşımda 2 aileyi yürütemem o dengeyi tutturamam birde daha baya var evlilik olayına da çok uzun süre söz nişan sıkıntıya sokabilir aileleri falan.

Belki bende senin gibi aday adayı yok dicem belli olmaz :KK70:
Evlilik zaten erken olmasın ya yaşın biraz ilerlesin mesela bi 27 falan ol sonra düşün :)
hayırlısı

Biliyorlar hepsi ya.

Belki bende senin gibi aday adayı yok dicem belli olmaz :D
Yani 25 26 ideal gibi ama evleneceğin kişiyi iki uç yıl önce tanımak daha iyi bence çünkü bende güven sorunu var imkansız öyle hemen bir senede tam adapte olamıyorum :D herşey nasip işte de insan böyle düşünüp beynini yiyor :D

Yani 25 26 ideal gibi ama evleneceğin kişiyi iki uç yıl önce tanımak daha iyi bence çünkü bende güven sorunu var imkansız öyle hemen bir senede tam adapte olamıyorum :KK70: herşey nasip işte de insan böyle düşünüp beynini yiyor :KK70:

Bende de güven sıkıntısı var :D
Napıcaz böyle :D
Düşünme ya aşk bi anda çıksın karşına :D
Bende öyle olmadı aslında ama :D :D

Back