• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Sanırım ben bunları yapıyorum :KK43:

Bugün buluşucaktık hava şartlarından buluşamadık saçlarımı yıkamıştım makyajım üstüm başım herşeyim tamdı.
Çıkmayı beklerken hava yağmurlu buluşmasak mı falan dedi işte :KK43:

Selam boşnak güzelii :KK37:
ne zamandır berabersiniz

foto-evde-internet-kesilince-ben.jpg

Kötü mü :(

Bu ara bekarliga cok taktigimdan direk onu yazmisim vay anasini ya :KK70: okuyor musun canim?

Ahaha ben takmadım ama benimki benimle dalga geçiyor
-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldın :rolleyes::rolleyes: diye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor :D :D

Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?

Kötü mü :KK43:

-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldın :rolleyes::rolleyes: diye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor :KK70: :KK70:

Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?
yok ama zaten yasın küçükmüş ben flörte karşıyım ondan azcık geri kafalılık var bende kusura bakma

Kötü mü :KK43:

Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor :KK70: :KK70:

Sen ?
aileleriniz biliyormu

yok ama zaten yasın küçükmüş ben flörte karşıyım ondan azcık geri kafalılık var bende kusura bakma

Yok yok herkesin görüşü kendine özeldir geri kafalılık değil bu
İlişkimle alakalı kafam bulanık zaten

Back