ne zamandır berabersinizSanırım ben bunları yapıyorum
Bugün buluşucaktık hava şartlarından buluşamadık saçlarımı yıkamıştım makyajım üstüm başım herşeyim tamdı.
Çıkmayı beklerken hava yağmurlu buluşmasak mı falan dedi işte
Selam boşnak güzelii
ne guzel karsılama boylee .. okuddum cnım .. k.bakma tekrar desmıs oldum sınır oldugunn konuyu.. bı okuzluk etmıss , erkekler bız gıbı hassas dusunmuyorlar ıstee.. hosbuldukk bosnak guzelıı
ne zamandır berabersiniz
neyse hanımlar gorusuruzz ıyı aksamlar gece gelırım benCatlakB .. az spor yapayımm
Napiyorsunuzz, tanismadik biz sanirim ben istanbuldan brain, 23 yasindayim bekarimAleyküm selaammmmm :)
Napiyorsunuzz, tanismadik biz sanirim ben istanbuldan brain, 23 yasindayim bekarim
çok uzunÖküz işte
Oyy oyyy
3,5 yıl
Bu ara bekarliga cok taktigimdan direk onu yazmisim vay anasini yaBende Bursadan yaş 20 bekarım
aleyküm selamSelam kızlarrrr
çok uzun
Bu ara bekarliga cok taktigimdan direk onu yazmisim vay anasini yaokuyor musun canim?
yok ama zaten yasın küçükmüş ben flörte karşıyım ondan azcık geri kafalılık var bende kusura bakmaKötü mü
Ahaha ben takmadım ama benimki benimle dalga geçiyor
-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldındiye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor
Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?
aileleriniz biliyormuKötü mü
Ahaha ben takmadım ama benimki benimle dalga geçiyor
-Arkadaşların evlenmiş 2. çocukları bile var sen evde kaldındiye
Bi tek şu emoji gibi gülmediği kalıyor
Okulum normal şartlarda bitmiş olması gerekiyordu ama bitmedi devam ediyorum yalnızca bu yıl ara vericem.
Sen ?
yok ama zaten yasın küçükmüş ben flörte karşıyım ondan azcık geri kafalılık var bende kusura bakma
aileleriniz biliyormu
neden bi nedeni vardır heraldeYok yok herkesin görüşü kendine özeldir geri kafalılık değil bu
İlişkimle alakalı kafam bulanık zaten
iyi bari aileden gizli saklı şeyler yapmayınBiliyorlar benim 1. ayımda öğrendiler onunda 1 ay olmadan falan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?