How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

esniyo esniyo beyaz da az dar olur iri gögüse olmaz sagndan solundan çıkar:1: yazlık zaten çogu elbise olarak kullanılabilir.kısa kot şortla vs

Tamam ikisini aklımda şuan..Yeni eklemelerini bekliyorum..

Ah ajans..Ne vardı bu kadar zayıf olacak, şöyle 40 beden olsaydın ne vardı:52:

$Fotoğraf1106.jpg $Fotoğraf1107.jpg $Fotoğraf1108.jpg $Fotoğraf1109.jpg $Fotoğraf1110.jpg $Fotoğraf1113.jpg $Fotoğraf1114.jpg $Fotoğraf1115.jpg $Fotoğraf1117.jpg $Fotoğraf1118.jpg $Fotoğraf1120.jpg $Fotoğraf1121.jpg $Fotoğraf1123.jpg $Fotoğraf1124.jpg $Fotoğraf1125.jpg $Fotoğraf1126.jpg $Fotoğraf1127.jpg $Fotoğraf1128.jpg $Fotoğraf1129.jpg $Fotoğraf1130.jpg $Fotoğraf1131.jpg $Fotoğraf1132.jpg $Fotoğraf1133.jpg $Fotoğraf1134.jpg $Fotoğraf1135.jpg $Fotoğraf1136.jpg $Fotoğraf1138.jpg $Fotoğraf1139.jpg $Fotoğraf1140.jpg $Fotoğraf1141.jpg $Fotoğraf1142.jpg $Fotoğraf1143.jpg $Fotoğraf1144.jpg $Fotoğraf1145.jpg $Fotoğraf1146.jpg

Canım 15 ve 16 nın bedenleri ve fiyatları nedir? beyaz elbisenin sırt kısmı esnek mi? iç gösterir mi bir de :1:

Hepsi çok güzel ürünlerinin..Ama diğerleri benim bedenim değil belli:50:

öncelikle teşekkürler:34: . 15 -16 tişörtlerden bahsediyorsun sanırım. ikiside collezione marka kemik rengi olan m beden siyah s beden fakat ölçünce üst üste siyah daha büyük :)tarzından olsa gerek. siyahın pullarının rengi garip çıkmış daha hoş gözüküyor normalde .beyaz elbise m beden adil ışık önünde süsü vardı kurdale artık yok:)nerde evdemi degilmi onuda bilmiyorum ondan orasını çektim birdaha .altında 2 kat astar kullanmışlar elbisenin eteğiyle 3 kat oluyor. ben kullandım 1 ,2 kere sorun yok fakat üstü için birşey diyemem üstü gösteriyor ne giysen:)ona ayarlı giymiştim bende kemik rengi tişört:2,5 siyah:3,5 lira beyaz elbisede 5 tl .

gri transparan deri görünümlü taşlı üst bede yazmıyor 38 kalıba az büyük üstü dolgun olanlarda çok daha hoş olur-7tl
kadife yılan derisi görünümlü yandan fermuarlı tulum 38 bedenden az büyük-11tl
bakır rengi kol kısmı bol modelli gömlek 2 beden-4tl
india işi transparan cebli şalvar pantolon standtr beden 38 kalıba az büyük-9tl
kot görünümlü yanfan fermuarlı şalvar etek görünümlü kendinden kemerli elbise 42 beden-6tl
beyaz puantiyeli ön arkada kurdale detaylı triko kazak stndrt 2 yazıyr 38 bedene rahat oluyo-5tl
siyah önü püsküllü askılı tercihen kesilipde kullanılabilir çıkmyor çünkü pileli etekli yndn fermuarlı elbise 36beden yazıyr 38e raht olur-7tl
üstü bol duran altı oturan cebli elbise-7tl
beyaz adil ışık m beden elbise yandan fermuarlı altı 3 kat astarlı üstü astarsız elbise önündeki süsü düştügü için-5tl
eskitmeli kot etek 40 beden-6 tl
beyaz önünde dantelden kurdale süslü tişört 40 bedene kdr olur-2,5tl
koyu gri 40 bedene kdr olur tişört-2tl
gri cebli şalvar pantolon 40 beden-6 tl
beyaz önü açılan askılı blüz -2 tl
kemik rengi m beden tişört-2,5 tl
siyah önü minik pulla yazılmış tişört sbeden fakat daha büyük-3,5 tl
koyu tonda leopar desenli fırfrılı kollu beli büzgülü üst s beden 38e rahat olur-5tl
kuru kafa tişört 38e az büyük-1tl
beyaz simli yıldızlı tişört38e az büyük-1tl
leopar desenli boyundan baglamlı şalvar görünümlü tulum stndrt beden 38e olur-13 tl

elbise o evet etek altı cebli küçük bi zincir detayı var.giyilmedi desek yeri hatırlamıyorum bile onu kıyafetlerimi didiklerken gördüm:1:colleziondan almıştım 7 tl fiyatı isterseniz 2 kıyafet daha begenin tişört hediye ediyorum.:34:

gül desenli etek ucu ve önünde dantelli elbiseye Talibim. Tunik olarak giyebiliyormuyuz tam olarak bedeni nedir ?

gül desenli etek ucu ve önünde dantelli elbiseye Talibim. Tunik olarak giyebiliyormuyuz tam olarak bedeni nedir ?

mesajınızı yeni gördüm.elbise bedeni 38e rahat olur 40 bedeni kasar herhalde biraz diz üstü o kadar kısa bi elbise degil.yakasında kurdalesi var omuzlara düşürüp daraltmaya yarayan dahada görsellik katıyor kıyafete.

mesajınızı yeni gördüm.elbise bedeni 38e rahat olur 40 bedeni kasar herhalde biraz diz üstü o kadar kısa bi elbise degil.yakasında kurdalesi var omuzlara düşürüp daraltmaya yarayan dahada görsellik katıyor kıyafete.

Normalde 38 bedenim ama bazen 40 ta olabiliyor bana kararsız kaldım şimdi....

garaj denim 28-32 beden bol paça kot-8tl
collezion 29-32 beden dar paça eskitmeli kot-8tl
collezion 29-32beden dar paça eskitmeli kot-8 tl
collezion bahçıvan dar paça 29-32 kot-8tl
collezion 29-32 normal paça eskitmeli kot-8tl
ıcej 30 beden bol cebli şort-7tl
taytlar 3 PARÇA ALANA 1 TAYT HEDİYE YADA TİŞÖRT
rodi çift yönlü cebli deniz şortu 40 beden-4 tl
batman figürü işlemeli önü full pullu tişört-2,5 tl
beyaz kolları lastikli yakasında organze tül detaylı tişört-2,5 tl
collezion m beden uzun tişört-2,5 tl
uzun kollu üst m beden -2,5 tl
açık yeşil yarasa kol sarı simli çiçekli detaylı tişört-2,5 tl
yelken baskılı çizgili tişört-2,5 tl
kırmızı straplez yandan kesim üst-2,5 tl
saks mavisi kolları gül desenli kumaştan arkadan baglamalı üst-6 tl
beyaz straplez boyundan baglamalı taşlı dökümlü üst-6 tl
collezion koyu yeşil leopar desen tunik yada elbisede olur s beden-7tl
saks mavi denizci dügmeli üst-5 tl
ekru rengi kendinden pileli taş dügmeli kolları fırfırlı gmlek -5tl
gri sırtı dantelli üst-4tl
gri dantel görünümlü transparan tişört-2,5 tl
uzun kollu çıtçıtlı dantel kumaştan az bi transparanlıgıda var etiketli-5 tl
lacivert sırtı dantelli üst-4 tl

sen işleri büyütmüşsün dolapta kıyafet kalmayacak yakında:) rodi şort çok güzelmiş birde sırtı dantelli hırkalar..olmazki bana:( görünce bol kazançlar diliyim dedim:) hadi kolay gelsin..

Back