How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

mrcajans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
1.022
43
53
34
Kıyafetlerimin yeniden farkı yoktur.kızıma eğitici oyuncak kıyafet vs almak için satışa koydum.her türlü takasa açığım ihtiyacımsa tabi.toplu alımlarda yardımcı olurum:)Eki Görüntüle 867247 Eki Görüntüle 867241 Eki Görüntüle 867237 Eki Görüntüle 867235 Eki Görüntüle 867236 Eki Görüntüle 867251 Eki Görüntüle 867258 Eki Görüntüle 867296 Eki Görüntüle 867292 Eki Görüntüle 867288 Eki Görüntüle 867285 Eki Görüntüle 867280 Eki Görüntüle 867273 Eki Görüntüle 867295 Eki Görüntüle 867265 Eki Görüntüle 867297
$23.jpg $12.jpg $13.jpg $14.jpg $15.jpg $16.jpg $17.jpg $18.jpg $19.jpg $20.jpg $22.jpg $11.jpg $10.jpg $21.jpg $1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $7.jpg $6.jpg $8.jpg $9.jpg Eki Görüntüle 867221

Son düzenleme:
lacivert çizgili elbiseyi birde gömlekler taytla giyiliyorsa eğer gömlekleri beğendim:) yakasında şal olanı daha çok beğendm ama..beden vede fiyat alabilirmiyim..

yeşilimsi yazlık elbise etek ucu dantel kalça kısmına gelen yer taşlı 38 beden-9tl
gögüs pedli lacivertli fırfırlı mini elbise arkasında lastik kısmında bi kaç yerde lastik kaçıgı var 36 beden -7tl
beyaz önü degaje yaka sırtı kelebek model süslü elbise 38 beden-8tl
toz pembe önü ve bacak kısmında yıldız işlemli boyundan baglamalı elbise 36 beden 38ede olur-6 tl
üstü küçük çiçekli altı lacivert tunik yada elbise üstü hafif solmuş gibi stndrt beden 38e olur-4 tl
yeşil üst normalde daha koyu 36beden yazıyor ama38 beden-9tl
kot etek ltb mrka minik cebli önde ip baglamalı 40 beden-8 tl
colins gömlek önü desenli m beden-8 tl
beyaz straplez önüne degilde kol altından geçip boyuna baglanıyor önündeki parça-4 tl
de facto kendinden şallı kemerli cebli gömlek s beden-8 tl
adil ışık açık sarı simli sırtda kar deseni desenli üst m beden-9tl
üstü dantel belinde leopar desenli kurdale tunik yada elbise stndrt beden 38e olur-8 tl
colins belden kurdaleli elbise 38 beden-9 tl
gül desenli etek ucu ve önünde dantelli elbise-9 tl
nubuk gri bol döküm kalçaya oturan üst s beden kalıbı büyük -15tl
nubuk toz pembe kalça dan büzgülü oturan üst s beden kalıbı büyük-15tl
ıce j. triko bakır simli üst-7 tl
dantel kumaş pul işli sırt dekolteli elbise 38 beden biraz dar kalıp-8 tl
adil ışık belde taş işlemeli sırt dekolteli üst xs beden s bedene olur-14tl
önü tamamen işli sırtında birşey yok yarım bogazlı üst 38 beden-16tl
gögüs kısmı pul işli bel kısmı açılabilen bogazdan baglamalı üst-5tl
siyah önü işli yarasa kol üst 1 beden-6 tl
dökümlü kolyeli üst-9 tl

kargo parasını düşünerek fiyatları kırpıp yazdım:)

tamam cevabımı aldım hepsi küçükmüşş:) fiyatlar çok uygun ama alanlar güle güle kullansın..iyi satışlar..

taytla giyilir uzunlar normal gömleklere göre çünkü colinsin arkası önü gibi kesim degil daha çok düz kesim gibi lacivert elbise standart beden ama dogumdan sonra gögüslerm büyüdü o şelikdede oluyor kısa boyu buda tercihen taytla kullanılabilir:)

hanımlar begendiginizi söyleyin orta yolda buluşuruz yazdıgım fiyatlar uçuk kaçık degildi de zaten yinede indirim yapıcam :1:

Ay hepsi çok güzel ama bedenler..
Şişko olduğum gerçeği bi defa daha tokat gibi çarptı suratıma..:43:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Bunların boylarını ölçebilir misin canım?

Beyaz iç gösteriyor mu? Bir de yeşil elbisenin kemer kısmı lastikli mi normal mi?
Benim koca totoma gelir mi ki acep:44:

beyazın göğüs kısmı iki kat kumaş penyesi de öyle sarkan ince bi penye değil diri ve içini göstermiyor göğüs en 34 cm boyu 66 cm
kahverengi parlak olan göğüs en 40 cm boyu çan indiğinden ucu 60 cm kısa kenarı 55 cm
yeşil elbise omuzdan etek ucu 77 cm penyesi likralı değil ama esnemiyor da değil taş süslü olan yerde lastik yok fakat dantelin dikildiği fırfırlı parçada lastik gibi değilde esneklik sağlaması açısından şeffaf esnek birşeyle dikilmiş esnetilince anlaşılıyor:)

beyazın göğüs kısmı iki kat kumaş penyesi de öyle sarkan ince bi penye değil diri ve içini göstermiyor göğüs en 34 cm boyu 66 cm
kahverengi parlak olan göğüs en 40 cm boyu çan indiğinden ucu 60 cm kısa kenarı 55 cm
yeşil elbise omuzdan etek ucu 77 cm penyesi likralı değil ama esnemiyor da değil taş süslü olan yerde lastik yok fakat dantelin dikildiği fırfırlı parçada lastik gibi değilde esneklik sağlaması açısından şeffaf esnek birşeyle dikilmiş esnetilince anlaşılıyor:)

Teşekkürler canım, göğüs kısımları çok dar değil mi yahu, esneyen kumaşlar değil mi bunlar? beyaz özellikle? göğüs kısmı 68 cm olan kimse yoktur sanırım :1:

bir de boyları elbise gibi, beyaz elbise sanırım, ben tunik gibi düşündüm..
Yeni ürünler ekleyeceğini söylemişsin..Takipteyim hala..

esniyo esniyo beyaz da az dar olur iri gögüse olmaz sagndan solundan çıkar:1: yazlık zaten çogu elbise olarak kullanılabilir.kısa kot şortla vs

hanımlar begendiginizi söyleyin orta yolda buluşuruz yazdıgım fiyatlar uçuk kaçık degildi de zaten yinede indirim yapıcam :1:

Fiyattan değil güzelim bedenden :) Elbiselerine bayıldım ama olmaz ki bana :( 40 bedenim :( Maşallah pek zayıfmışsın...

Back