entele otunu internet zerinden nasıl alabilirim.bilen varsa lütfen yardımcı olsun
arkadaşlar ama buna nasıl para yetişir allah aşkına söyleyin?kafayı yicem saçım çabucak uzasın istiyorum ama aktarda 10 gr ı 10 ytl ... 10 gr ı bi kullanımlık mı?o zaman 2 günde 1 buna 10 ytl vermek lazım bu da benim keseme göre mümkün değil...daha uygun bi tarif yok mu yani atıyorum 10 gr 1 hafta veya daha falza giden?
okudum her yorumu fakat hepsinde ayrı bişi yazıo biri dio baya çıkıo sprey halinde uyguluoumm biri dio haftada bir kullanıoumm herkes başka başka şeyler sölüo ve ben bu otu alıp napıcağımı hala bilmioumm...zahmet edip etmeme meselesi değil bu pahalı i ot ,düzgünce tek tarif istioumm derdimi dile getirerek hepsi bu..
merhaba arkadaşlar. ben 2 hafta kdr önce saçlarımı kestirme gafletinde bulundum maalesef ve sora çok pişman oldum. belime yakındı saçlarım. şimdi omzuma fln gelioo.
herneyse olan oldu maalesef ve şimdi ben de sizler gibi saçlarımı bi an önce uzatma çabası içerrisindeyim. 2 haftadır entele kullanıorum. ama 2 günde 1 kullanmadım. zararlı olduğundan korktuğum için 2 haftada toplam 5 kez uyguladım. 2 kez fln susam yağı sürdüm. bi de hani şu aktarlarda satılan yağ karışımlarından bikaç kez kullandım. içinde 10 çeşit yağ falan var.
entelenin sirkeli tarfini yaptım. sanırım burda onu kullanıp da memnun kalan daha çok. ayrıca solgarın biotin hapını da kullanmaya başladım.
bakalım inşallah yararını görürüm tüm bunların.
ayrıca turp yemenin de çok faydası olduğnu duydum bi takım kitaplardan.
oyüzden günde 2-3 adet turp da yiyorumm. tabii maalesef turp mevsimi deil yakında bulamıcam onu da.
kışın yemeğe devam ederim artık. isterseniz siz de deneyin. hem faydalı bişey oldukça çok miktarda da çinko içerio.
bi de benim şu selvi suyu olayı çok ilgimi çekti. gerçekten işe yarıyor mu?
nir isimli arkadaşımız kullanıoo sanırım. işe yarıosa denemek isterim.
aslında çok zor uzayan saçlarım yok ama böle kendimi o kdr kötü hissediorum ki 2 haftadır bunalımda gibiyimm.
ben de sizi tüm deneyimlerimden hbrdar edicem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bir an önce.
ayrıca hepinize bilgilerini paylaştığınız için de çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar Entele Diye Bir Bitki Var,temin Edebilirseniz Bu Bitkiyi Su Ile Kaynatin Ve Saçinizi Yikayin,ne Kadar Gür Ve Uzun Olduğuna Kendiniz Bile Inanamayacaksiniz.ENTELE HİNDİSTANDA YETİŞİYOMUŞ FAKAT AKTARLARDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?