Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ya ben dün aktara gittim küçük kahverengi bi tohum 10gr'mı 15YTL dedi alsammı ki?

entele otunu internet zerinden nasıl alabilirim.bilen varsa lütfen yardımcı olsun

ben şöyle kullanıyorum enteleyi:2bardak suya 2bardak elma sirkesi bırakıyorum..sonra içine 10gr entele otunu atıyom..
su yarıya inene kadar yaklaşık bi 15dk kaynatıyorum..
sonra soğumaya bırakıp..süzüyorum..2günde bir saçıma sürüp..
2saat kadar bekletip yıkıyorum..
şampuanımın içine çam terepenti ve bepanten ampulu bırakıyorum..
şimdi saçlarım daha sağlıklı uzuyo..

entele otunu internet zerinden nasıl alabilirim.bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Arkadaşlar bende hiç bir yerde bulamadım "satışı yasak, getirmiyoruz" dediler
online olarak satın alabileceğim siteler var mı? ya da aramızda aktar varsa kargoyla ulaştırma imkanı? ya da herhangi başka bi seçenek? yaa alt üst ettim şehri yok yok yok!
senağlama

ben bursadan aldırdım..bana kuzen aldım..
ığdırda yok..

arkadaslar ben entele otunu bır turlu uygulayamadım cunku entele otuyla ılgılı bırsuru tarıf war nasıl yapmam gerkeklı acaba,ben 10grenteleyı 3su bardagı su ve 3 subardagı elma sırkesıyle kaynattıktan sonra sogumasını bekleyıp ıcıne bı sıse badem yagı ve 5tane bebantene atmak ıstıyorm daha faydalı olur dıye dusnuyorm,AYRICAA ARKADASLAR BU HAZRLANAN KARISIM SADECE BIR KERELIK UYGULAMDA TAMAMNECEMI KULLANILIYO,yoksa hazrlanan karısım eger arttıysa haftayada uygylanabılırmiiiiiii

kızlar en güzeli hint yağı 6 ytl yılan yağı 10 ytl ikisini karıştırıp saç diplerine sürün ben kullanıyorum

kızlar bu enteleyi bende denemek istiyorum
herkes farklı tarifler yazmış
benim akşama yapcağım tarif:
2 su bardağı elma sirkesi
1 şişe badem yağı
10 gr entele
(saf su koyucakmıyım onu anlamadım)
(gerçek zeytinyağıda eklesem arınması zor olurmu acaba)?
bunların hepsini bi tencereye koyup yarıya inene kadar kaynatıcam
soğuyunca bi şişeye alıp 2 günde bi uygulıcam
yanlışım varsa düzeltin bacım,gümbürtüye gitmeyelim zehirmiş fln aman yanitatlicadiarzu
naniknanik

tatlım zamet ette diğer sayfaları oku en az 50sayfada yazıyordur

mrh ben 4 ay kullandım şuan 1 aydır kullanmıyorum saçımın uzaması durdu yaptığım tarif 2 bardak su 2 bardak sirke 10 gr entele yarıya inene dek kaynattım ilk iki ay 2 günde bir yaptım 1 ay yetti fısfıslı şişeye koy.daha sonra haftada 2 kere yapayım dedim saçımın uazaması değişmedi aynı oranda uzadı yani ayda 4 santim bence sen ilk kullanıcan için 2 günde bir yap daha sonra azaltırsın 10 gr entele 1 ay yetiyor. haftada 2 kere yaparsan 2 ay bile yeter canım dene işe yarıycaktır.bende başlamak istiyorum hiçbiryarde bulamadım internetten alıyordum şimdi oda kaldırmış bilmiyorum napıcam.

merhaba arkadaşlar. ben 2 hafta kdr önce saçlarımı kestirme gafletinde bulundum maalesef ve sora çok pişman oldum. belime yakındı saçlarım. şimdi omzuma fln gelioo.
herneyse olan oldu maalesef ve şimdi ben de sizler gibi saçlarımı bi an önce uzatma çabası içerrisindeyim. 2 haftadır entele kullanıorum. ama 2 günde 1 kullanmadım. zararlı olduğundan korktuğum için 2 haftada toplam 5 kez uyguladım. 2 kez fln susam yağı sürdüm. bi de hani şu aktarlarda satılan yağ karışımlarından bikaç kez kullandım. içinde 10 çeşit yağ falan var.
entelenin sirkeli tarfini yaptım. sanırım burda onu kullanıp da memnun kalan daha çok. ayrıca solgarın biotin hapını da kullanmaya başladım.
bakalım inşallah yararını görürüm tüm bunların.
ayrıca turp yemenin de çok faydası olduğnu duydum bi takım kitaplardan.
oyüzden günde 2-3 adet turp da yiyorumm. tabii maalesef turp mevsimi deil yakında bulamıcam onu da.
kışın yemeğe devam ederim artık. isterseniz siz de deneyin. hem faydalı bişey oldukça çok miktarda da çinko içerio.
bi de benim şu selvi suyu olayı çok ilgimi çekti. gerçekten işe yarıyor mu?
nir isimli arkadaşımız kullanıoo sanırım. işe yarıosa denemek isterim.
aslında çok zor uzayan saçlarım yok ama böle kendimi o kdr kötü hissediorum ki 2 haftadır bunalımda gibiyimm.
ben de sizi tüm deneyimlerimden hbrdar edicem. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bir an önce.
ayrıca hepinize bilgilerini paylaştığınız için de çok teşekkür ederim.

hımm arkadaşlar bi de tamamen kendi buluşum olan bişeyden bahsetmek istiorum sizlere.
acaba maden suyu sodası da içerdiği pek çok mineral sayesinde saç uzamasına yardımcı olur mu?
mesela hem netele kullansak sora saçımızı yıkayınca da temiz saçımıza maden suyu sodası sürsek sizce yararı olur mu?
sadece 1 kez 2 gün önce denedim. ters bi etkisi olacağını düşünmedim o yüzden gönül rahatlığıyla kullandım. eğer güzel sonuç alırsam paylaşırım sizlerle mutlaka. sizin fikriniz nedir acaba? sizce de faydalı olur mu böle bişey?

evet kullanıyorum ben...çokta işe yaradı....
şu an zencefil kullanıyorum ve oda çok işe yarıyor aklında olsun

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım oğlum kemoterapi gördü.saçlarının uzamasını çok istiyor önceden çok güzel saçları vardı ve şimdi yeniden çıktılar ama 1cm kadar bende entele otu arıyorum samsunda hiç bir yerde yok nerden aldınızı söylerseniz çok sevinirim

Bu bitkiyi saçı durularkenmi kullanmalıyız..Şampuanlarkenmi yani nasıl kullanmalıyız CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…