BERCO ZİNCO fiyatı nedir.
16 ytl canım..fakat normal sampuanlar gıbı dııl..normal bır sampuan 1 ay yatıosa o ıkı ay yetıo..cunku cok yogun bı sampuan ..o yuzden fıyataı deger..a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BERCO ZİNCO fiyatı nedir.
cnm soyle soylıyım..fıyatı16 ytl genelde tum ezcanelerde..fakat pazarlık yapınca 13e ınıorlar:)bıde efet gercekten aylık8 -9 arası uzuo..saclarımı boyıyamıorum..hemen dıplerı gelıyor..sen dusun artık..kendı sacıma dondum sıomdı...:))
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
cnm soyle soylıyım..fıyatı16 ytl genelde tum ezcanelerde..fakat pazarlık yapınca 13e ınıorlar:)bıde efet gercekten aylık8 -9 arası uzuo..saclarımı boyıyamıorum..hemen dıplerı gelıyor..sen dusun artık..kendı sacıma dondum sıomdı...:))
8-9 cm inanılmaz bşy, yani normal bi saç anca 5-6 ayda uzar o kadar. entele kullanıyorum ben de hiç bi fark yok, sitedeki bi çok kişiye mutlaka bşyler işe yaramış,ben mi yanlış ölçü aleti kullanıyorumdur nedir? ?
2 bardak su 2 bardak sirke karıştırıp bunun içinde enteleyi kaynatıcam su yarıya inene kadar ve ılıklaşınca badem yağı ve bepanthen katıcam içine ama bepanthen 5 tane kücük tüplerde kac tane katmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen bekliyorum yaa
16 ytl canım..fakat normal sampuanlar gıbı dııl..normal bır sampuan 1 ay yatıosa o ıkı ay yetıo..cunku cok yogun bı sampuan ..o yuzden fıyataı deger..a.s
Herheze merabalar ben aranıza yeni katıldım bana lütfen yardım edin benim saçlarım kalın telli kuru ve asi saç tipimde düz ama uzadıkca ucları kıvrılıyor onun icin sürekli erkek gibi kısa kestirmek zorunda kalıyorum örneğin ense uzadıkca yukarıya doğru kıvrılıyor ben düm düz yumuşacık ve elle bile hemen şekil almasını çok istiyorum bundan nasıl kurtulucamya veyada saç telini incelten şampuan krem bitki vs vs.. varmıya bildiğiniz lütfen acil yardım bekliyorum ...
saçın kuruysa nemlendirici özelliği olan şampuan yada saç maskesi kullanabilirsin.
2 çorba kaşığı zeytinyağını 1 kaşık biberiye yağıyla birlikte ısıt.karışımı saç uçlarına ve saç derisine eşit oranda uygula.başını önce streç filmle sar.ardından ısıtılmış havluyu başına dola.havlu soğudukça ısıtılmış yenisiyle değiştir.2 saat sonra saçlarını yıka(bu siteden bir arkadaş vermişti tarifi) ben denedim kuruluğuna iyi geldi gerçekten
bide o saçının yapısında vardır hani değişik işlemlerle duzeleceğini sanmıyoum ama saçını incelterek kestirebilirsin çok şikayetçiysen.aklımada baska bişey gelmıyo cnm . .
:) nedenya herkez bu tarifin aynısını yapmışlar onun için sordum gerçektenmi dökülürmü saçlarım hep ? tarif bu 2 bardak su ya 2 bardak elma sirkesini karıstırıyorum bunu bir cezveye koyuyorum 10 gr enteleyi içine koyup su yarıya inene kadar kaynatıyorum sonra su ılıklaşınca icine kücük cam şişedeki badem yağını koyuyorum ve 5 tane kücük cam tüpte bepanthen var sadece ondan kactane koycağımı biLmiyorum Lütfen söylermisiniz kaç tane koycam lütfennnn acilll cevap bekliyorum .. birde bu tarifi yaparsam gerçektenmi saçlarım kalmaz ?yuh arap corbasımı yapcan!!
bunların hesını karıstr sur sacına da bıdaha sac mac göreme kafanda:teytey:
o kadar sey karıstrma sakın
kesinlikle sen ya abartıyorsun yada cm -mm hesabını karıştırdın yada yanlış bi ölçü aleti kullandın çünkü anlattığın mucize doktorlar bile diyo bakım yapsan vitamin kullansan anca 3 yada4 cm uzuyo oda herkişide değil seni aramızda görmek isteriz açıkcası çok iddialısın güzel attın sırnaşık şeysırnaşık şey
:) nedenya herkez bu tarifin aynısını yapmışlar onun için sordum gerçektenmi dökülürmü saçlarım hep ? tarif bu 2 bardak su ya 2 bardak elma sirkesini karıstırıyorum bunu bir cezveye koyuyorum 10 gr enteleyi içine koyup su yarıya inene kadar kaynatıyorum sonra su ılıklaşınca icine kücük cam şişedeki badem yağını koyuyorum ve 5 tane kücük cam tüpte bepanthen var sadece ondan kactane koycağımı biLmiyorum Lütfen söylermisiniz kaç tane koycam lütfennnn acilll cevap bekliyorum .. birde bu tarifi yaparsam gerçektenmi saçlarım kalmaz ?
arkadaşlar bu da alıntı
formülü şu : 10 gr. entele otu alıyorsun aktardan ve bunu 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsun, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 saat evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsun, sonra iyice yıka ve sonucu gör, kolay gelsin. [/QUOTM
Merhaba çok saoL bu tarif için ama ben bir cezveye 2 bardak su koydum üstünede 2 bardak elma sirkesi koydum içinede enteleyi koyup kaynattım ama bakın bu yukarıya alıntı yapan kişi ya su ile kaynatıcaksın yada sirke ile diyor ikisini karıştırıp kaynatırsan saçın kalmaz diyor ? lütfen söylermisiniz sizden cevap bekliyorum şimdi yapıcam birde biliyorsanız bepanthen kücük tüplerde 5 tane kaynattıktan sonra ılıklaşınca küçük cam şişedeki badem yağının hepsini koyup üstüne kactane bepanthen koyucaz 5 tane var ? lütfen cevap bekliyorumm şimdiden çok tskler
merhabalar ya birşey sormak istiyorum şimdi sadece su yerine 2 bardak su 2bardak elma sirkesini karıştırıp enteleyi bunun içinde su yarıya inene kadar kaynatsak su soğuyuncada küçük cam şişedeki badem yağı ile 5 tane kücük tüplerdeki bepanthenleri buna karıştırsak ben yanlışmı biliyorum ? yani sirke ile su olunca yağ ve bepanthen koyulmuyormu acil yazarmısınızya lütfen cevap gelir gelmez yapıcamm ?Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyo), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)
Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca baden yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.
ahanda sana tarifi