• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

mrh Ben 4 Ay Kullandım şuan 1 Aydır Kullanmıyorum Saçımın Uzaması Durdu Yaptığım Tarif 2 Bardak Su 2 Bardak Sirke 10 Gr Entele Yarıya Inene Dek Kaynattım Ilk Iki Ay 2 Günde Bir Yaptım 1 Ay Yetti Fısfıslı şişeye Koy.daha Sonra Haftada 2 Kere Yapayım Dedim Saçımın Uazaması Değişmedi Aynı Oranda Uzadı Yani Ayda 4 Santim Bence Sen Ilk Kullanıcan Için 2 Günde Bir Yap Daha Sonra Azaltırsın 10 Gr Entele 1 Ay Yetiyor. Haftada 2 Kere Yaparsan 2 Ay Bile Yeter Canım Dene Işe Yarıycaktır.bende Başlamak Istiyorum Hiçbiryarde Bulamadım Internetten Alıyordum şimdi Oda Kaldırmış Bilmiyorum Napıcam.

Y Sacma Olacak Ama Bu Sirke Elma Sirkesi Mi Uzum Sirkesimi??*

ben ilk aldığımda yazılara hiç dikkat etmemişim üzüm sirkesiyle yaptım uzamada bir fark yok ama saça iyi gelen elma sirkesiymiş ama ben üzümlede denedim

bende denemek istiorum saçlarım çok işlem gördü ve çok yıprandı anladığım kadarıyla canlandırıomuşta bide bi yerde zehirli falan die okudum gerçi herkes memnun ama tüm aktarlardan temin edebilirim herhalde bişey daha sorucam :) bi kaç tarif var hangisi daha çok uzatıyo ve canlandırıyo onu yapıyım :)

ya bende yapmak istiyorum ama korkuyorum zehirli falan diyolar
yapıp ta zehirlenen var mı acaba jeyyar

arkadaşlar ben 2 tane aktara gittim.ikisindede entele falan yok.entele yerine ne kullanabilirim?karanfil-kekik karışımını kullandım hiçbir işe yaramadı.1 ay içinde saçlarım çok uzun olmalı yani,30-40 cm uzamalı bana yardım edinn.......benneyaptımki
entele yerine saçları uzatan birşey yok mu ki??

BİR AY İÇİNDE 30-40 CM Mİ:1shok:
3-4 cm mi yazıcaktın yoksa 30-40 cm i ciddi mi söylüyosun

Arkadaşlar Merhbaaa

Ben Samsundan Oturuom We Tek Biyerde Bulabildimmm ENTELEYİ

10 Gr Tam 30 Ytl Istedilerr

çok Pahali

Mardinden Falan Sipariş Kiime Werebilioruz

Bi Bilginiz Warmiiiiii:1no2:

arkadaşlar ben 2 tane aktara gittim.ikisindede entele falan yok.entele yerine ne kullanabilirim?karanfil-kekik karışımını kullandım hiçbir işe yaramadı.1 ay içinde saçlarım çok uzun olmalı yani,30-40 cm uzamalı bana yardım edinn.......benneyaptımki
entele yerine saçları uzatan birşey yok mu ki??

var cıtcıt :D kaynak :D 30 40 nasıl uzatsınnnnnn

superisi senin için daha açıklayıcı olur diye bugün bir fotoğraf çektim. :)

daha bir ay içinde boyatıp kırıklarını aldırmak için kestirdim.
geçen yaz omuz hizamdaydı. 3 defa kesim yaptırmışımdır. ama diyorum ya hem dökülmesi durdu hemde yeni saçlar çıktı. çok cılızdı önceden.

kız sen bunu entele sayesinde mi bu kadar uzatttın maşşallah süper olmuş yaa
bende gümüşhaneye sordurttuyorum oradan eşim gelecek varsa aktar alsın gelsin ucuzsa burada 15 ytl 10 gr sordum da. ankara

16 ytl canım..fakat normal sampuanlar gıbı dııl..normal bır sampuan 1 ay yatıosa o ıkı ay yetıo..cunku cok yogun bı sampuan ..o yuzden fıyataı deger..a.s

bi sn bisn bi sn yanlış mı duyuyorum ne 8-9 cm mi kim denemiş hani nerde nerde nerde nerdeeee :teytey: valla mıı yok canım daha neler

Enteleyi k.k. öğrendim inanamadım , ama büyük cesaretle denedim ve SONUUÇ ,abartmayalım 2 ayda 8cm..:nazar:. (mart ayında omuzlarımda olan saçlarım şimdi bellime yakın)sırnaşık şey:sm_cool:

arkadaşlar bende bugün aldım aktardan minicik şeye 16 mlyn verdim içim acıdı valla inşallah işe yarar :) bepanthene li olanı yapmak istiorum ama eczanelerde satılan kapsüllerden mi almak gerekir krem olan deildir herhalde bide bunun tamamını bi seferdemi yapcaz nası olcak

bende bunu öğrenmiştim aktarımdan. Oldukça faydalıymış henüz fırsatım olmadı ama en kısa zamanda denicem onun yerine yaklaşık 10 adet yağ karışımını kullanıyorum saçlarım eskisindende iyi oldu ama o kadar çok işlem gördü ve yıprandıki uzaması durdu şimdi bunu denicem bakalım ne olucak. Bide bunu kaç gü arayla ve ne kadar zaman yapmamız gerek bilen varmı ?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sipariş wermek istiyorumm yardımcı olurmusnzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

istanbul dan alan arkadaşlar nerden buldunuz mısır çarşısında mı

ben aktardan aldım mısır çarşısından deil aktarlara bak onlarda bulabilirsin bence mısır çarşısına kadar gitme

Back