B
BarbiemeLodii
Ziyaretçi
meraba fullyacm bravo vallahi hemn hemn herkeze yetismissn cok naziksin :) ben birsey sormak istiyorum umarım banada verirsin ... ben 4 gün önce aktara gittim 10 gr entele küçük cam şişede 1 tane badem yağı elma sirkesi aldım ve eczaneden bepanthen aldım şimdi benim bildiğim tarif buben bazen gece sürüyorum sabah yıkıyorum :) işim olmadığında yani. sabah yumuşacık oluyo saçlarım. kahverengi şekercim daha kulllanalı çook az zaman oldu biraz sabret bakalım :)
tulianacım bide dökülmesine önericem demişsin arkadaşıma şampuanına çamteebentin ve bademyağı koysun birer kapak dökülmesi durur. kalanları kurtarırız:)
2 bardak suyun içine 2 bardak elma sirkesini koyuyorum icine 10 gr enteleyi koyup düşük ısıda su yarıya gelene kadar kaynatıyorum kaynadıkdan sonra soğuyuncaya kadar bekliyorum soğuduktan sonra küçük cam şişedeki badem yağını ve küçük tüplerdeki 5 tane bepanheni katıyorum iiyice karıştırıyorum sonra fısfıslı bir şişeye koyup 1 gün bekletiyorum sonrada uyguluyorum ? yukarıda görürsen birisi böyle yaparsan saçın kalmaz dedi sirke koyulan birşeye badem yağı ve bepanthen koyamıyomuyuz biraz çok yazdım ama lütfen senden cevap bekliyorm cevap gelir gelmez yapıcam :sm_confused: