Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

meraba fullyacm bravo vallahi hemn hemn herkeze yetismissn cok naziksin :) ben birsey sormak istiyorum umarım banada verirsin ... ben 4 gün önce aktara gittim 10 gr entele küçük cam şişede 1 tane badem yağı elma sirkesi aldım ve eczaneden bepanthen aldım şimdi benim bildiğim tarif bu

2 bardak suyun içine 2 bardak elma sirkesini koyuyorum icine 10 gr enteleyi koyup düşük ısıda su yarıya gelene kadar kaynatıyorum kaynadıkdan sonra soğuyuncaya kadar bekliyorum soğuduktan sonra küçük cam şişedeki badem yağını ve küçük tüplerdeki 5 tane bepanheni katıyorum iiyice karıştırıyorum sonra fısfıslı bir şişeye koyup 1 gün bekletiyorum sonrada uyguluyorum ? yukarıda görürsen birisi böyle yaparsan saçın kalmaz dedi sirke koyulan birşeye badem yağı ve bepanthen koyamıyomuyuz biraz çok yazdım ama lütfen senden cevap bekliyorm cevap gelir gelmez yapıcam :sm_confused:

canlarım be yenı katıldım hiç bişi anlamadım
bana su entelenin nasıl kullanıldığını ve kullnanlaın ne kdr kullanıpta saçlarının uzadığını söylermisiniz lütfen :):)

ya cnm ben de saçlarımı daha uzun ve gür görmek istiyrm sen memnun kaldın di mi?hayal kırıklığına uğramak istemiyrm.yanlış anlama sana inanmıyr değilim ama yani bu uzama normal bi uzama değil de mi?bi de ne kadar zaman sonra sonuç aldın

mrb kızlar bn yenı katıldım aranıza bnce enteleyı denemeyın ben babamın arkadaşına sordum mısır çarşısında aktarcıda çalışıo ve çok zararlı bı bıtkı olduğunu söyluyo şahsen ben cesaret edemedım bn 3 aydr zencefili uyguluyorum ayrıyetten bakım yağları yane zeytin yağı hınt yağı falan ve ınanıın 3 ayda 7 cm uzadı bn memnunum en zından bı yan etkısı yok bıldiğimiz bi şey entelyı duymadan etmeden bnce denemeyın aktarcının dedığıne görede zararları çokmş hemen bellı etmez demiş yıllar sonrada olsa zararını %60 görur demiş o yuzden bnce bilmediğinz bıtkılerden kaçının

arkadaşlar ben dün sığır iliğini yaptım ama benim jel haline gelmedi iliği kaynattım suyunu süzdüm tekrardan aynı suyu kullana bilirmiyim acaba.... enteleyide artık bıraktım...sığır iliği saçı çok güzel yaptı entele kurutuyordu....

kızlar merhaba, ben geçen sene saçımın aşırı dökülmesinden dolayı doktora gitmiştim. ama bi karışım verdi. içinde bepanthene ampul olan bi karışım. saçıma çok iyi geldi. ama malesef bepanthene ampul bulamadığım için artık yaptıramıyorum. bana artık üretilmediğini söylemişlerdi. eğer benpanthene ampul bulabiliyomusunuz. bulabilen arkadaş varsa formulü yazarım mutlaka. bide entele bitkisinin çok faydalı ama bir okadarda zehirli bir bitki olduğunu biliyorum. kullanırken çok dikkat edin lütfen gözlerinize asla kaçırmayın.

bilgi vermek istedim.. sevgiler....

merhaba arkadaşlar eteleyi kullanalı 1 ay oldu bem cm olarak ölçmadim ama kahküllerim kaşlarımdaydı şimdi gözlerimi kapatıyor :dance: bende kullanmakta kararsızdım ama çok işe yaradı ayrıca saçı çok güzel parlatıyor :enbuyukkk:

zencefillllllllllllllllllllllllllll...............super kızlar.....ben kurutulmuşunu kullanmama rağmen çok işe yaradı....

ben de 2 haftadır entele kullanıyordum , bıraktım, uzatmadı saçımı,zaten 1 ay kullanıp bırakcaktım zararlı olduğu için , ilerde ne yapacağı belli diil gerçekten. ben de bi çok kişi gibi bi ayda 3-4 cm uzatır diye beklemiştim. ara ara bakım olsun diye zencefil ve zeytinyağ yumurta maskesi kullanmak daha mantıklı geliyor şimdi bana.

burada gördüm entelenin varlıgını bilmiyordum. Dün aldım ve basladım yapmaya. Bir kere yaptım yarın da yapacagım. bakalım görecegiz sonuc ne olacak

arkadaşlar bende şifalı bitkiler kitabında okumuştum enteleyi.hindistandan geliyormuş.hintlilerin saçlarının ayaklara kadar uzun olmasında entelenin payı var herhalde..

immdaattt!! aranızda aksaraylı olan varsa bana bi yaredım etsin yaa.. nerden bulucam ben bu enteleyii.. ortaköyde yok böyle bişey:'(

arkadaslarr bende saclarımın bıran once uzamasını ıstıyormm su entele otunun guzelce bı arkadsımm tarıfını yapabılırmııııı ben ıstıyormkı ıcındee badem yagıda olsun onlarında karısı olsun ıstıyorm,yanı bu entele otunu 2bardak suda kaynatıp 2 bardak su bardagımı oluyo cay bardagımı,entele otu sırkeylemı yoksa suyla kaynatılıyorr lutfen cvpp,ayrıcaa kokusu nsl otu kaynattıktan hemen sonramı uyguluyorz yoksaa bırgun sonramı we bıde bu harcı kaynatıp bırr sısede bekletebılırmıyzzz herzman yenıden bu karısımı yapmak ıcın ugrasmak gereklımı,,cokk sordum sanırım yaa lutfen bu entele otunun bana tarıfını yazın uygulayısını mıktarlarını sımdıden tesekkurlerrrr

immdaattt!! aranızda aksaraylı olan varsa bana bi yaredım etsin yaa.. nerden bulucam ben bu enteleyii.. ortaköyde yok böyle bişey:'(

Canım ben eminönünden aldım. Meydana cok yakın. Tahtakaleye dogru cıkarken soldaki ilk aktardan almıstım. 10 gramını 10 ytlye aldım. Fiyat icin söylüyorum daha yeni aldım arkadaslar. baska yerde cok para vermeyin yazık.

saçının 24 günde 1.5 cm uzaması gayet normal bence bu normal hızla uzamış 1 ayda 3 cm civarı uzasa daha iyi olmazmıydı benim saçım normalde 1.5 cm uzuyo yanı hızlı uzamasında bence bariz bi fark olmalı arkadaşlar sizce nasıl

ewt yayen bende aynı fıkırdeyım,benımde sacım zaten normlde ayda 1veya1,5 uzama saglıyo bunun cok normal oldugunu dusunuyorum,hızlı uzaması ıcın kullanıcam fakat bende tereddutte kaldım sımdı entele otundan sonra ayda en az 3 cm uzama gormek ısterım acıkcası

CANIM NASIL YAPTIN DETAYLI ANLATIR MISIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…