meraba fullyacm bravo vallahi hemn hemn herkeze yetismissn cok naziksin :) ben birsey sormak istiyorum umarım banada verirsin ... ben 4 gün önce aktara gittim 10 gr entele küçük cam şişede 1 tane badem yağı elma sirkesi aldım ve eczaneden bepanthen aldım şimdi benim bildiğim tarif buben bazen gece sürüyorum sabah yıkıyorum :) işim olmadığında yani. sabah yumuşacık oluyo saçlarım. kahverengi şekercim daha kulllanalı çook az zaman oldu biraz sabret bakalım :)
tulianacım bide dökülmesine önericem demişsin arkadaşıma şampuanına çamteebentin ve bademyağı koysun birer kapak dökülmesi durur. kalanları kurtarırız:)
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
mrb kızlar bn yenı katıldım aranıza bnce enteleyı denemeyın ben babamın arkadaşına sordum mısır çarşısında aktarcıda çalışıo ve çok zararlı bı bıtkı olduğunu söyluyo şahsen ben cesaret edemedım bn 3 aydr zencefili uyguluyorum ayrıyetten bakım yağları yane zeytin yağı hınt yağı falan ve ınanıın 3 ayda 7 cm uzadı bn memnunum en zından bı yan etkısı yok bıldiğimiz bi şey entelyı duymadan etmeden bnce denemeyın aktarcının dedığıne görede zararları çokmş hemen bellı etmez demiş yıllar sonrada olsa zararını %60 görur demiş o yuzden bnce bilmediğinz bıtkılerden kaçının
immdaattt!! aranızda aksaraylı olan varsa bana bi yaredım etsin yaa.. nerden bulucam ben bu enteleyii.. ortaköyde yok böyle bişey:'(
arkadaslarr bende saclarımın bıran once uzamasını ıstıyormm su entele otunun guzelce bı arkadsımm tarıfını yapabılırmııııı ben ıstıyormkı ıcındee badem yagıda olsun onlarında karısı olsun ıstıyorm,yanı bu entele otunu 2bardak suda kaynatıp 2 bardak su bardagımı oluyo cay bardagımı,entele otu sırkeylemı yoksa suyla kaynatılıyorr lutfen cvpp,ayrıcaa kokusu nsl otu kaynattıktan hemen sonramı uyguluyorz yoksaa bırgun sonramı we bıde bu harcı kaynatıp bırr sısede bekletebılırmıyzzz herzman yenıden bu karısımı yapmak ıcın ugrasmak gereklımı,,cokk sordum sanırım yaa lutfen bu entele otunun bana tarıfını yazın uygulayısını mıktarlarını sımdıden tesekkurlerrrr[/QUOTE
Suzim bak :) 2 bardak suyu bir cezvenin içine koyuyorsun o suyun içine 10 gr enteleyi koyuyorsun sonra düşük ateşte su yarıya inene kadar kaynatıyorsun su yarıya gelince altını kapatıyorsun bekliyorsun su soğuyunca suyu tohumlardan süzüp içine küçük cam şişedeki badem yağını koyuyorsun onun ardından 5 tane kücük cam tüpteki bepantheni koyuyorsun iyice karıştırtıkdan sonra fısfıslı bir şişeye koyuyorsun koydukdan sonra 1 gün bekliyorsun 1 gün bekledikden sonra uyguluyorsun ilk uyguladığında saç diplerine iyice uygula daha sonra kafana bir naylon poşet geçir saç kurutma makinasını 10-15 dk tut tuttuktan sonra 10 dk bekle ve saçlarını yıka diğer kullandığında saçına iyice yedirdikden sonra 2 saat bekle notlon poset geçirme ama dikkatli kullan kulağına gözüne kaçmasın ben aynı bu tarifi yapıyorum suandada kullanıyorum çok güzel ...
kızlar en son sacımı 16 martta boyatmıştım ve bugun 24 gün olmasına rağmen saclarım ortalama1.5 cm uzamış.saç kökleri daha koyu oldugu için belirgin bir şekilde farkediyorum.bence en büyük etken saç bakım yağları ve beslenememe dikkat ediyor olmam.demekki 5 ay sonra 9-10 cm uzamış olur ve istediğim uzunluğa erişir
saçının 24 günde 1.5 cm uzaması gayet normal bence bu normal hızla uzamış 1 ayda 3 cm civarı uzasa daha iyi olmazmıydı benim saçım normalde 1.5 cm uzuyo yanı hızlı uzamasında bence bariz bi fark olmalı arkadaşlar sizce nasıl
CANIM NASIL YAPTIN DETAYLI ANLATIR MISINBen bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?