arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım oğlum kemoterapi gördü.saçlarının uzamasını çok istiyor önceden çok güzel saçları vardı ve şimdi yeniden çıktılar ama 1cm kadar bende entele otu arıyorum samsunda hiç bir yerde yok nerden aldınızı söylerseniz çok sevinirim
evet kullanıyorum ben...çokta işe yaradı....
şu an zencefil kullanıyorum ve oda çok işe yarıyor aklında olsun
özlemim şimdi görüyorum ki kullanmışsın daha önce kusura bakma dün dikkat etmemişim..ama sana şimdi de sorularım var..=) 1 sene önce saçların omuzlarındaymış 1 sene kullanmışsın saçların şimdi nerene geliyor?Bİ DE HAFTADA KAÇ KERE YAPTIN?SAÇTA KURULUK YAPTI MI?bi de son olarak saçlarını bu 1 yıl içinde hiç kestirdin mi?biraz çok oldu ama cevap verirsen sevinirim=)
canım benim ellerin dert görmesin sorularımın hepsine yanıt aldım ama ben de istiyorum ban da yardımcı olur musun o mardin olayında?bi de sen sirkeli tarifi mi uyguladın canikom?
saç 1 yılda en az 12 en fazla 24 cm uzar
omuzdan 24 cm hesaplandığında hemen hemen senin saç uzunluğuna geliyor özlem
yani eğer bu işe yaramışsa demek ki senin eskiden saçın ayda 1 cm uzuyordu 2 değil eğer 2 cm uzarsa enteleden değil de kendi uzaması sonucu böyle olmuş anlamına geliyor:)
ama eskiden az uzuyorsa demek ki 1 cm katkıda bulunmuş bu da süper 1 yılda 2 kat fazla uzamış
saçına iyi geldiyse de çok güzel güle güle kullan:)
arkadaşlar mardinden 1,5 ytl ye aldım heeey sesimi duyaaaaaaaaaan yokmuuuuuuu
kazıklanmayın artık istanbulda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?