Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

8-9 cm inanılmaz bşy, yani normal bi saç anca 5-6 ayda uzar o kadar. entele kullanıyorum ben de hiç bi fark yok, sitedeki bi çok kişiye mutlaka bşyler işe yaramış,ben mi yanlış ölçü aleti kullanıyorumdur nedir? CADIARZU :1rolleyes: canım emin misin bu şampuan mı uzatıo saçını yoksa kullandığın başka şeyler mi? tek başına denedin mi hiç?

Merhaba aranıza yeni katıldım yorumlar beni çok etkileri hemen andım entele birşey sormak istiyorum bende bepanthen karışımlı aldım daha ilk defa kullanıcam ama bu bepanthen kücük tüplerde 5 tane oluyor ben şöyle yapıcam 2 bardak su 2 bardak sirke karıştırıp bunun içinde enteleyi kaynatıcam su yarıya inene kadar ve ılıklaşınca badem yağı ve bepanthen katıcam içine ama bepanthen 5 tane kücük tüplerde kac tane katmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen bekliyorum yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

avondan dediğiniz saç bakım ürünü sipariş ettim yarında şampuanı alıcam hemen başlıcam inş uzar bende de o kadar hemen etkisini gösterir mi sizce bir haftada bile uzama olur mu ?

ya evet bende de tık yok gıbı,1hftada3.kullanısım gercı.ama elımle suruorum ne yanma var ne kasıntı bısı yok.
bı de ama sunu söyleyım sac köklerım guclendı ondan emınım .
bu sampuaan a ne koyuosunuz baska???

yuh arap corbasımı yapcan!!
bunların hesını karıstr sur sacına da bıdaha sac mac göreme kafanda:teytey:
o kadar sey karıstrma sakın

16 ytl canım..fakat normal sampuanlar gıbı dııl..normal bır sampuan 1 ay yatıosa o ıkı ay yetıo..cunku cok yogun bı sampuan ..o yuzden fıyataı deger..a.s

kesinlikle sen ya abartıyorsun yada cm -mm hesabını karıştırdın yada yanlış bi ölçü aleti kullandın çünkü anlattığın mucize doktorlar bile diyo bakım yapsan vitamin kullansan anca 3 yada4 cm uzuyo oda herkişide değil seni aramızda görmek isteriz açıkcası çok iddialısın güzel attın sırnaşık şeysırnaşık şey

Herheze merabalar ben aranıza yeni katıldım bana lütfen yardım edin benim saçlarım kalın telli kuru ve asi saç tipimde düz ama uzadıkca ucları kıvrılıyor onun icin sürekli erkek gibi kısa kestirmek zorunda kalıyorum örneğin ense uzadıkca yukarıya doğru kıvrılıyor ben düm düz yumuşacık ve elle bile hemen şekil almasını çok istiyorum bundan nasıl kurtulucamya veyada saç telini incelten şampuan krem bitki vs vs.. varmıya bildiğiniz lütfen acil yardım bekliyorum ...

saçın kuruysa nemlendirici özelliği olan şampuan yada saç maskesi kullanabilirsin.

2 çorba kaşığı zeytinyağını 1 kaşık biberiye yağıyla birlikte ısıt.karışımı saç uçlarına ve saç derisine eşit oranda uygula.başını önce streç filmle sar.ardından ısıtılmış havluyu başına dola.havlu soğudukça ısıtılmış yenisiyle değiştir.2 saat sonra saçlarını yıka(bu siteden bir arkadaş vermişti tarifi) ben denedim kuruluğuna iyi geldi gerçekten

bide o saçının yapısında vardır hani değişik işlemlerle duzeleceğini sanmıyoum ama saçını incelterek kestirebilirsin çok şikayetçiysen.aklımada baska bişey gelmıyo cnm . .

Çok sağol nergiscim aama bunları denedim ben saçlarımın kıvrılmasından şikayetciyim yani ucları kıvrılıyor sert ve kalın telli olduğu için hic sevmiyorum düm düz durmasını istiyorum saç tipim düz ama uzayınca böle ense örneğin kısa olmasına rağmen kıvrılıyor önerebiliceğiniz başka birşey varmı birde ben saç telini incelten birşey varmış onun için sordum bilen varmı acaba saç telini incelten herhangi birşey önerebilirmisiniz lütfen genede çok saol çok naziksin :)

yuh arap corbasımı yapcan!!
bunların hesını karıstr sur sacına da bıdaha sac mac göreme kafanda:teytey:
o kadar sey karıstrma sakın
:) nedenya herkez bu tarifin aynısını yapmışlar onun için sordum gerçektenmi dökülürmü saçlarım hep ? tarif bu 2 bardak su ya 2 bardak elma sirkesini karıstırıyorum bunu bir cezveye koyuyorum 10 gr enteleyi içine koyup su yarıya inene kadar kaynatıyorum sonra su ılıklaşınca icine kücük cam şişedeki badem yağını koyuyorum ve 5 tane kücük cam tüpte bepanthen var sadece ondan kactane koycağımı biLmiyorum Lütfen söylermisiniz kaç tane koycam lütfennnn acilll cevap bekliyorum .. birde bu tarifi yaparsam gerçektenmi saçlarım kalmaz ?

selaam bende buralarda yeni sayılırım benimde saçlarım uzuzn ama çook dökülüyö vede çok ince kestirrmyede kıyamıyorum acep aranızda saç dökülmesini engelleyn bi förmülülü bilen vaaarmııı yardımcı olursanız çooook makbule geçr arkadaşlaaarr

bencede katılıyorum çok saçma

ya dalgamı gecıosun!!!Kötü Kazen
bunların hepsı karısmıcak....
ya sırke entele su
ya da
bepanten entele badem yagı.

2 haftadır entele kullanıyorum fazladan bi yarım cm uzadı anca,toplamda 1.25 cm. arkadaşlar o kadar çok abartıyorlar ki gerçekten, yok 9 cm miş bilmemneymiş. ben bildiniz cetvelle milim milim ölçüyorum.göz kararı "hımm burda bi 3cm vardır" demiyorum.ben saçımdaki röflelerden bi an önce kurtulmak için sarmıştım enteleye, ama söyliyim çok da bşy beklemesin kullanıcaklar gerçekci olmak lazım. burda 1-2 cm der gibi 5-10 cm uzadı diyen bile var. 5 cm nerdeee 10 cm nerdeee. birbirimizi yanlış yönlerdirmeyelim bu tip forumlar güven üzerine kuruludur ne de olsa....

yani şimdi entele geç uzuyan bi saçı max ne kadar uzatıyor ayda ??
bide yeni saç çıkartıyor mu?
dökülmeyi engeliyor mu?
saçlara bakım yapıyor mu ?
( bazı arklar fönlü gibi oluyo diyor)
zehirli mi?
yan etkisiyle karşılaştınz mı?

uzun süredir takip etmeye çalışıyorum entele konusnu ama herkes farklı farklı şeyler söylüyor tabi saça göre değişir ama kesin sonuç alan ve bundn emin olan bi arkadş bunu açıklarsa çok sevinirim...

yaa kızlar bana birisi yardımcı oLsun lütfen şimdi elma sirkesi ile enteleyi kaynatınca daha bepanthen ile badem yağı koyamıyomuyuz ben şimdi yapıcam ama bildiğim tarif bu bunu yapayımı lütfen cevap yazsın biri

Yapıcaım Tarif :

2 bardak suyun içine 2 bardak elma sirkesini koyuyoruz içine 10 gr enteleyi koyup karışım yarıya inene kadar kaynatıyoruz kaynattıktan sonra karışımı soğuyunca karışımı tohumlardan süzüp bir şişeye koyuyoruz sonra şişenin içine küçük cam şişedeki badem yağını koyuyoruz sonrada 5 tane küçük tüplerdeki bepantheni koyup iyice karıştırıyoruz sonra o karışım 1 gün bekliyor ve uyguluyoruz? Lütfen kimsecikler yokmu birisi dorumu söylesin cevap gelir gelmez yapıcammmmmm yardımmm

merhabalar ya birşey sormak istiyorum şimdi sadece su yerine 2 bardak su 2bardak elma sirkesini karıştırıp enteleyi bunun içinde su yarıya inene kadar kaynatsak su soğuyuncada küçük cam şişedeki badem yağı ile 5 tane kücük tüplerdeki bepanthenleri buna karıştırsak ben yanlışmı biliyorum ? yani sirke ile su olunca yağ ve bepanthen koyulmuyormu acil yazarmısınızya lütfen cevap gelir gelmez yapıcamm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…