• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

MESELA HANGI OT??
SEN NEYI TAVSIYE EDERSIN VE KULLANDINMI
bu enteleyi kullanmanızı pek tavsiye etmem hem kanserojen olduğunu söylüyorlar hem de kana karışıp zehirleyebilirmiş, saçlarımız ayda 3 santim fazla uzayacak diye sağlığımızı riske atmaya değmez değil mi :)
entele yerine otlardan kullanabilirsiniz, hem saçları güzel yapıyor hem de uzatıyor ben tavsiye ederim

O BAKIM YAGININ ADI NEDIR?
meraba arkadaşlar. entele ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak için bugün katıldım aranıza. ilk ay sadece enteleyi kullandım. ve yaklaşıl 3 cm uzadı. 2. ay ise haftada 2 kez entele haftada 1 gün de aktardan aldığım bir bakım yağıyla bakım yaptım saçlarıma . saçlarım şu an çok canlı,parlıyo ve de toplam 7 cm uzadı. benim için çok süper bi şey bu. çünküönceden 4-5 ayda anca bu kadar uzuyodu. ben herhangi bir yan etkisini görmedim. bu önerileri sunan, görüşlerini ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekür ederim:)

insanın kafası karışıyor yaa kansorejen etkisi varsa nie satıyolar ki hem bu devirde herşeye kanser virüsü taşıyo deniyo yaşamayalım o zaman:) o zaman kullan diceksiniz ama yinede cesaret edemiyorum:)

merhaba kızlar ben uzun zamandan beri bu entele muhabbetini takip ediyorum bence ne kansorejen etkisi var nede başka bişi ve eminim saçları uzatıyor sonuçta o kadar kullanan arkadaşlarda neden bişi olmadı hemen hemen entele hakkında tüm yazılanları okudum diyebilirim ve iş çıkışı ilk işim enteleyi almak oldu aktar zehirli değil dedi sadece gözüne falan kaçırma yakar dedi bide enteleyi kullanan arkadaşlara bişi sormak iatiyorum aktar bana ikibuçuk litre suya 1 bardak elma sirkesi ilave et dedi yaaa bana fazla geldi okuduklarımda 1 cezveyi doldurcak kaynatılcak deniyor ben 1 litre suya 2 bardak elma sirkesi yaptım acaba su çok olunca etkisini yitiriyormu ?

biliyorum çok fazla oluyorum ama son bişi daha sorcam benim saçlarım çok kırık geçen yazdan beri aynı boyunda ve uclarından koparak dökülüyor ve 4-5 ay sonra nişanım var ve nişanımda saçlarımın sağlıklı ve rapunzel gibi olmasını istiyorum :( şimdi benim saçlarım belime yakın ama çok kırırık ve seyrekleşti saçlarımı sırtımda kestirsem 4 ay sonra belime gelirmi lütfeeeeeeeeeeeeen yardııııııııııııım :(

biliyorum çok fazla oluyorum ama son bişi daha sorcam benim saçlarım çok kırık geçen yazdan beri aynı boyunda ve uclarından koparak dökülüyor ve 4-5 ay sonra nişanım var ve nişanımda saçlarımın sağlıklı ve rapunzel gibi olmasını istiyorum :( şimdi benim saçlarım belime yakın ama çok kırırık ve seyrekleşti saçlarımı sırtımda kestirsem 4 ay sonra belime gelirmi lütfeeeeeeeeeeeeen yardııııııııııııım :(

kesin birşey demek yanlış olur bence orsını allh bilir kişiden kişiye değişiyo bu şaç uzatma teknikleri biraz anatomiyle alakası var arkadaşlar kullananların bazılarının saçlarında etkisiz olduğu

merhaba kızlar ben uzun zamandan beri bu entele muhabbetini takip ediyorum bence ne kansorejen etkisi var nede başka bişi ve eminim saçları uzatıyor sonuçta o kadar kullanan arkadaşlarda neden bişi olmadı hemen hemen entele hakkında tüm yazılanları okudum diyebilirim ve iş çıkışı ilk işim enteleyi almak oldu aktar zehirli değil dedi sadece gözüne falan kaçırma yakar dedi bide enteleyi kullanan arkadaşlara bişi sormak iatiyorum aktar bana ikibuçuk litre suya 1 bardak elma sirkesi ilave et dedi yaaa bana fazla geldi okuduklarımda 1 cezveyi doldurcak kaynatılcak deniyor ben 1 litre suya 2 bardak elma sirkesi yaptım acaba su çok olunca etkisini yitiriyormu ?

ben ilk başta 1 bardak sirke yarım bardak su da 3 .5 gr entele kaynattım. 2 kez sürdüm. ama hiç bişey oladı gibi geldi bana. sonra geriye kalan 6.5 gramı 1 bardak sirkede kaynattım. 2sini birbirine karıştırdım. şuan kafamda. bana daha iyi gibi geldi bu.forumu okuduğum kadarıyla de su ve sirke azaltıyor etkisini. 2 bardak sirke ve yarım bardak su kafi bence...

bu entele otunu bende denemek istiyorum ama kızıma 9 yaşında saçları çok zor uzuyo ve seyrek yerleri var acaba bi zararı olurmu birde haftada bir günmü kullanılıcak sölerseniz memnn olurum. şimdiden teşekkürler

merhaba ;
bence kızına kullanmamalısın bunu ne olursa olsun erişkinlerin ve onun bünyesi çok farklı zararı olabilir.

tenceremi:1shok:birisi cezve yazmıştı 10 qram otu tencereye mi koycaz tencerenin büyüklüğü ne ya bide bişi sorucam ben cildimdeki sivilceler yüzünden roaccutane adında bi hap kullanıyorum bi yan etkisi olurmu acaba?? cevap yazarsanız gerçekten çok mutlu olurum..

canım bende aynı şekilde roaccutane hapını kullanıyorum ve enteleyide kullanıyorum hiçbir problem yamaşamadım

yaa arkadaşlar ben yenı uyeyım..yorumlarınızın cogunu okudum bu entele aklıma yattı fakat..benım ıhtıyacım yok..cunku saclarım ayda 8 cm-9cm kadar uzuyor zaten..nedenınıde sızlerle paylasayım hemen..eczaneye gıdıyorsunuz BERCO ZİNCO bitki özlu şampuanını alıyorsunuz.uzerınde çinko yazar..kapagı turuncudur....bırde avonun planet spa serısınden ÖLÜ DENIZ MINERALLERİ İÇEREN SAC BAKIM MASKESI ni alıyorsunuz..kullanımı::banyoya gırıyorum sacımı bıraz ıslattıktan sora eczaneden aldıgım sampuanı kullanıyorum..sadece 1 kere uyguluyorum sampuanın fazlası saca zarardır..soraa herhangı bır sac kıremını sacıma uyguluyorumsacımı tarıyorum sac kremlıyken.yıkıyorum..onemlı olan sac kıremını sac dıplerıne deydırmemek..ve cok bekletmeden yıkamak..sonra ıyıce duruladaktın sonra bu avonun sac maskesını once uclarına sonra dıplerıne olacak sekılde suruyorum..5-7 dk arası bekletıorum..fazlası zararlı..ve yıka...sactan tam olarak akmıyormus gıbı bı hıs verır probelem dııl o sacı cok yumusattıgından oluyor..ve cık..saclarını asla banyodan cıkınca kurutma.yarım saat kadar havludakalsın..ıslak saca tutulan fon makınası sacı cok kırar..daha sora sacınızı kurutun ıste bukadar...ben sacıma baska bısı kullanmıorum..saclarım okadar guzelki esımle hergun kavga ederız..kıskanclıgından saclarmı actırmaz..cunku acıp gezınce bır bakan bıdaha bakıyor..akadar parlak gur ve uzun..cok canlı..tavsıye ederım..sorusu olan varsa cvplaya bılırım..

hhı bıde arkadaslar bır tavsıye daha ..ben asla saclarımı cok sıkı baglamam.ve yatarkende sıkı baglamam ve asla acmam..sac en cok kuruturlen ve yatarken kırılıyor..yatarkenkı kırılmayı onlemek ıcın saclrınızı sıkı olmıycak sekılde orup yatın..sabahleyın kalkar kalkmaz acın ve bıraz hava alsın..ınanın..benım sacımda 1 tane bıle kırık yok..;)

hıc bır faydası yok hatta zararı bıle var aldıgıma bın pısman oldum o kadar para bosuna gitti ne uzatıyo ne bisi yapıyo kırdı saclarımı hep artık kullanmıyorum sıseyı de doktum en ıyısı yaglar entele dııl

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz;( ben bu zencefil nasıl kullancam ve kullanıpta işine yarayan var mı? boşuna uygulamak istemiyorum ve enteleye cesaretim yok :'(

zencefili ben kullanıyorum..çokta faydasını gördüm açıkçası...internette taze zencefil diyor ama bulamadım ben kuru zencefil ile yaptım...iki parça kuru zencefili ortadan kesitim ve 2 su bardağı kadar suda rengi çıkana kadar haşladım..banyodan sonra temiz saça friksiyon yaptım ve bıraktım duralamadan...internette 15 dakika masaj ve 15 dakika sonra yıkama diye yazıyor...ama ben bıraktım saçımda..sadece çok hafif bir sertlik yani tokluk yaratıyor onun dışında bişey yok...haftada 2 kez yaptım bayağı fark var saçımda açıkçası..hem gürleşme hemde uzama açısından...

hıc bır faydası yok hatta zararı bıle var aldıgıma bın pısman oldum o kadar para bosuna gitti ne uzatıyo ne bisi yapıyo kırdı saclarımı hep artık kullanmıyorum sıseyı de doktum en ıyısı yaglar entele dııl

ben de entele kullanıyorum, 4 oldu. bir sürü kişi haftada 1 cm filan uzadı demiş, ama ben de hiç etki etmedi.önceden nasılsa öle uzuyor.anlamadım gitti doğrusu. 1 hafta daha denicem, işe yaramazsa atıcam . boşu boşuna sirke kokuyorum.

yaa arkadaşlar ben yenı uyeyım..yorumlarınızın cogunu okudum bu entele aklıma yattı fakat..benım ıhtıyacım yok..cunku saclarım ayda 8 cm-9cm kadar uzuyor zaten..nedenınıde sızlerle paylasayım hemen..eczaneye gıdıyorsunuz BERCO ZİNCO bitki özlu şampuanını alıyorsunuz.uzerınde çinko yazar..kapagı turuncudur....bırde avonun planet spa serısınden ÖLÜ DENIZ MINERALLERİ İÇEREN SAC BAKIM MASKESI ni alıyorsunuz..kullanımı::banyoya gırıyorum sacımı bıraz ıslattıktan sora eczaneden aldıgım sampuanı kullanıyorum..sadece 1 kere uyguluyorum sampuanın fazlası saca zarardır..soraa herhangı bır sac kıremını sacıma uyguluyorumsacımı tarıyorum sac kremlıyken.yıkıyorum..onemlı olan sac kıremını sac dıplerıne deydırmemek..ve cok bekletmeden yıkamak..sonra ıyıce duruladaktın sonra bu avonun sac maskesını once uclarına sonra dıplerıne olacak sekılde suruyorum..5-7 dk arası bekletıorum..fazlası zararlı..ve yıka...sactan tam olarak akmıyormus gıbı bı hıs verır probelem dııl o sacı cok yumusattıgından oluyor..ve cık..saclarını asla banyodan cıkınca kurutma.yarım saat kadar havludakalsın..ıslak saca tutulan fon makınası sacı cok kırar..daha sora sacınızı kurutun ıste bukadar...ben sacıma baska bısı kullanmıorum..saclarım okadar guzelki esımle hergun kavga ederız..kıskanclıgından saclarmı actırmaz..cunku acıp gezınce bır bakan bıdaha bakıyor..akadar parlak gur ve uzun..cok canlı..tavsıye ederım..sorusu olan varsa cvplaya bılırım..

bişey sorucam Berko Zinco bitki özlü şampuanın fiyatını soyleyebilir misin acaba ? ve ciden 8-9 cm mi uzuyo yalan soylıyceğinden değil yanlıs anlama cok şaşırdım ondan soruyorum

bişey sorucam Berko Zinco bitki özlü şampuanın fiyatını soyleyebilir misin acaba ? ve ciden 8-9 cm mi uzuyo yalan soylıyceğinden değil yanlıs anlama cok şaşırdım ondan soruyorum

cnm soyle soylıyım..fıyatı16 ytl genelde tum ezcanelerde..fakat pazarlık yapınca 13e ınıorlar:)bıde efet gercekten aylık8 -9 arası uzuo..saclarımı boyıyamıorum..hemen dıplerı gelıyor..sen dusun artık..kendı sacıma dondum sıomdı...:))

Back