• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ensedeki tuylerrrrrrrr :(

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
slm guzeller.ya ben aslında tuylu biri degılım hatta seyrek tuylerım ama ensemdekı tuyler benı delı edıyoooo:oklava: belkıde fazla beyaz tenlı oldugum ıcın bu kadar batıyo bana ama gercekten cok kotu bence ya aranızda boyle bı sorunu olan var mı varsa kullandıgınız bısey var mı tuylerı azaltmak ıcın???varsa cooook mınnettar olrum sızeee:Saruboceq:

canım hiç bir bilgim yok inan yardımcı olmak isterdim , sarart desem bu seferde saç rengin koyuysa kel alaka olur.bi de sarartmak zararlıymış sanırım ..umarım tecrübeli biri yardımcı olur :1hug:

ince canım ya hiç almadım orayı su ana kadar ama cok sınırımı bozuo bana yardım edinsenağlama

bence sarart o sarartıcıda 2 tüp oluo aktive edenden dedğilde sarartandan az kat normalde 2 katı katılıo o zaman rengi biraz açılır çok renk farkı olmaz ama açmış olursun yeterli gelmezse tekrar yap bence ben yapmıştım saç diplerime çok kötü olmamıştı

Bence hiç dert etme. Bende aynı dertten muzdaribim. YÜzümdeki tüylerle ilgilenmekten oraya hiç birşey denemedim denemem de zaten. :3:

Back