• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

Allah razı olsun canım. Sağolasın. Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısı ile inşallah ♥

Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallah canım. Çok zor valla. Hep beraber inşallah canım. ♥
Insallah canm amin saglikla insallah🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin insallah icim.gitti bugun bir kac bebek gordum yavrum hayatta olsaydi 7 aylikti karnimda 😭😭
Cok zor acinin her turlusu kotu ama bu bir baska mi bilmiyorum tek pismanligim.bakmadim.keske baksaydim kucagima alsaydim cok.zoruma gidiyo kucucuk kutuya koyup elime vermeleri tarifsiz anlayilmaz oy bebegim oy yakti beni

Cok zor acinin her turlusu kotu ama bu bir baska mi bilmiyorum tek pismanligim.bakmadim.keske baksaydim kucagima alsaydim cok.zoruma gidiyo kucucuk kutuya koyup elime vermeleri tarifsiz anlayilmaz oy bebegim oy yakti beni
Ben de bakmadigima cok pisman olmustum saatlerce agladim bakmadigim icin Allahtan ki esim cekmis fotografini benim haberim bile yoktu cektiginden bana gostermicekmis normalde dayanamadi halime gosterdi. Ama dunya gozuyle bakmak elime almak isterdim

Ben de bakmadigima cok pisman olmustum saatlerce agladim bakmadigim icin Allahtan ki esim cekmis fotografini benim haberim bile yoktu cektiginden bana gostermicekmis normalde dayanamadi halime gosterdi. Ama dunya gozuyle bakmak elime almak isterdim
Benimki cekmemis o an insan ne yapacagini bilmiyo saglikli dusunemiyo iste sonradn daha cok koyuyo

Bende yasadim bu duyguyu allah kimseye yasatmasin cok zor. Rabjim saglikli evlatlar versin isteyen herkese

Back