- 30 Ağustos 2019
- 105
- 86
- 18
Merhaba herkese benim bir derdim var kızlar 1 yıllık bir ilişki içerisindeyim sevgilimle yakında nişan ve söz yapmayı düşünüyoruz lakin sevgilim doğuştan bir bacağı diğerinden kısa yani engelli . Bunu hiç problem etmedim çünkü onu çok seviyorum o da beni aynı şekilde beni koruyor kolluyor herşeyi düşünüyor eğer onunla evlilik yaparsam maddi ve manevi yönden gerçekten çok iyi bir evlilik yapmış olurum . Birbirimizi hem bu kadar seviyorken onun herşeyini düşünüyorum yorulmaması için kısaca ben bu durumu benimsedim lakin dışarıdan bakılınca ben herkesin çok güzel diye tanımladığı yanlış anlamayın bunu ama Peşinden koşulan biriyim. Bunu yanlış anlamayın lütfen kendimi övmek için kesinlikle demiyorum ama uzaktan bakan birisi hemen bu kız çocuğun parası için onunla birlikte gençliğine güzelliğine yazık etme deniliyor . Yolda yürürken bile o bakışları anlayabiliyorum yakıştırılmıyor ve denk görülmüyoruz . Lakin sevgilim o kadar iyi o kadar muhteşem bir insan ki beni el üzerinde taşıyor beni şu güne kadar bir defa üzmedi onun gibi birisi birdaha çıkmaz . Ve şimdi de aileler tanışma falan derken kendi ailemden çok çekiniyorum . Çünkü annem böyle bir duruma asla izin vermez ki normal olarak söylediğimde bile çok büyük tepkiler veriyor , ne yapacağımı şaşırdım kaldım onu seviyorum ama ailemi de karşıma nasıl alırım bilmiyorum nolur yardım edin