Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)
- Konu Sahibi bendimahi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
kızlar merhaba. bir şey sorucam. eng. homun halılarını kullanıyorum ama henuz makınede yıkamadım. kullanıp yıkayan var mı? arkası kaydırmaz lastıklı olduğu için korkuyorum sılerek temızlıyorum ama yorucu oluyo. makıneye atmaya da korkuyorum. yıkayıp sorun yasamayan varsa benı bılgılendırebılır mı?
- 8 Ağustos 2014
- 115
- 99
- 33
Cok guzel olmus masallahh gule gule kullan mutfaga bayildim
Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun inş:)
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
hangi halılar canım halısına göre değişir örn resim koykızlar merhaba. bir şey sorucam. eng. homun halılarını kullanıyorum ama henuz makınede yıkamadım. kullanıp yıkayan var mı? arkası kaydırmaz lastıklı olduğu için korkuyorum sılerek temızlıyorum ama yorucu oluyo. makıneye atmaya da korkuyorum. yıkayıp sorun yasamayan varsa benı bılgılendırebılır mı?
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
hangi halılar canım halısına göre değişir örn resim koy
canım bu ve bu tarzın farklı desenlerı. kullandınız mı hıc?
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
yok tatlım bundan kullanmadım, lastik altlı demiştin dimi yani şöyle söyleyeyim yıkadıkça altı dökülecek, en kaliteli markaların bile zamanla dökülüyo minik minik pıtır pıtır atar uzun ömürlü değiller yani tavsiyem yıkayacaksan da seyrek yıka eğer çok kirlenecek bi yerde değilse bi de 30 da yıka kısa program olsun
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
cok saol canımm. Evet canım ben de dökülmesinden korkuyorum. yıkarsamda dediğin gibi yapıcam sıkma yapmadan 30 derece kısa program.yok tatlım bundan kullanmadım, lastik altlı demiştin dimi yani şöyle söyleyeyim yıkadıkça altı dökülecek, en kaliteli markaların bile zamanla dökülüyo minik minik pıtır pıtır atar uzun ömürlü değiller yani tavsiyem yıkayacaksan da seyrek yıka eğer çok kirlenecek bi yerde değilse bi de 30 da yıka kısa program olsun
Valla ben 3 4 defa yikadim hatta yarin birdaha yikayacagim makinede 14 dk da yada en kisa programda yikiyorum masallah daha hicbisey olmadi
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Valla ben 3 4 defa yikadim hatta yarin birdaha yikayacagim makinede 14 dk da yada en kisa programda yikiyorum masallah daha hicbisey olmadi
cok saol canım yaa ben de oyle yapıyım ozaman.
Yikadinmi canim sikinti yokdur umarim bende sana mesaj yazdiktan sonra yikadim eski hali gibi oldu :)))cok saol canım yaa ben de oyle yapıyım ozaman.
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
:) :) cidden çok şekermiş yeni mi bu ürün?Eki Görüntüle 1562161
Dayanamadım yine çok şeker ya
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Yikadinmi canim sikinti yokdur umarim bende sana mesaj yazdiktan sonra yikadim eski hali gibi oldu :)))
yok canım hala cesaret edemedim :)) bu hafta sonu yıkıycam ama. sevindim eskisi gibi olmasına. deterjan olarak ne kullandın ?
- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
Benim mutfak halım english home dan bu tip, defalarca yıkadım hiçbirşey olmadı gayet sağlam.. 30 derece 40 dk'lık programda yıkıyorum. Sıkmasını 800e ayarlıyorum
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Benim mutfak halım english home dan bu tip, defalarca yıkadım hiçbirşey olmadı gayet sağlam.. 30 derece 40 dk'lık programda yıkıyorum. Sıkmasını 800e ayarlıyorum
valla çok iyi oldu bunu söylemeniz çok teşekkür ederim :) halılarımı çok seviyorum korkudan yıkayamıyorum bişey olcak diye. yalnız bişey daha sorucam eşim englısh homedan aldığım halıya şekersiz çay damlatmış sildim ama tam çıkmadı neyle çıkarabilirim bir fikriniz var mı?
- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
Makinaya atmadan önce lekeye biraz kosla leke çıkarıcı dökün hiçbişey kalmazvalla çok iyi oldu bunu söylemeniz çok teşekkür ederim :) halılarımı çok seviyorum korkudan yıkayamıyorum bişey olcak diye. yalnız bişey daha sorucam eşim englısh homedan aldığım halıya şekersiz çay damlatmış sildim ama tam çıkmadı neyle çıkarabilirim bir fikriniz var mı?
- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Makinaya atmadan önce lekeye biraz kosla leke çıkarıcı dökün hiçbişey kalmaz
tamam deniycem çok teşekkürler :)
Evet ilk siz gordunuz kizlar :)):) :) cidden çok şekermiş yeni mi bu ürün?
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
mutlulukla kullan inşallah canımEvet ilk siz gordunuz kizlar :))
- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198