• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eng.Home severler haydi evimizdeki eng.home cicilerini paylaşalım :)

IMG_20150616_000734.jpg

beyaz fener haric hepsi english home terasimin son hali buda :)

Eklentiler

• IMG_20150616_000734.jpg
    IMG_20150616_000734.jpg
    212,6 KB · Görüntüleme: 82
kızlar merhaba. bir şey sorucam. eng. homun halılarını kullanıyorum ama henuz makınede yıkamadım. kullanıp yıkayan var mı? arkası kaydırmaz lastıklı olduğu için korkuyorum sılerek temızlıyorum ama yorucu oluyo. makıneye atmaya da korkuyorum. yıkayıp sorun yasamayan varsa benı bılgılendırebılır mı?

kızlar merhaba. bir şey sorucam. eng. homun halılarını kullanıyorum ama henuz makınede yıkamadım. kullanıp yıkayan var mı? arkası kaydırmaz lastıklı olduğu için korkuyorum sılerek temızlıyorum ama yorucu oluyo. makıneye atmaya da korkuyorum. yıkayıp sorun yasamayan varsa benı bılgılendırebılır mı?
hangi halılar canım halısına göre değişir örn resim koy

canım bu ve bu tarzın farklı desenlerı. kullandınız mı hıc?

Eki Görüntüle 1558872
yok tatlım bundan kullanmadım, lastik altlı demiştin dimi yani şöyle söyleyeyim yıkadıkça altı dökülecek, en kaliteli markaların bile zamanla dökülüyo minik minik pıtır pıtır atar uzun ömürlü değiller yani tavsiyem yıkayacaksan da seyrek yıka eğer çok kirlenecek bi yerde değilse bi de 30 da yıka kısa program olsun

yok tatlım bundan kullanmadım, lastik altlı demiştin dimi yani şöyle söyleyeyim yıkadıkça altı dökülecek, en kaliteli markaların bile zamanla dökülüyo minik minik pıtır pıtır atar uzun ömürlü değiller yani tavsiyem yıkayacaksan da seyrek yıka eğer çok kirlenecek bi yerde değilse bi de 30 da yıka kısa program olsun
cok saol canımm. Evet canım ben de dökülmesinden korkuyorum. yıkarsamda dediğin gibi yapıcam sıkma yapmadan 30 derece kısa program.

Benim mutfak halım english home dan bu tip, defalarca yıkadım hiçbirşey olmadı gayet sağlam.. 30 derece 40 dk'lık programda yıkıyorum. Sıkmasını 800e ayarlıyorum

valla çok iyi oldu bunu söylemeniz çok teşekkür ederim :) halılarımı çok seviyorum korkudan yıkayamıyorum bişey olcak diye. yalnız bişey daha sorucam eşim englısh homedan aldığım halıya şekersiz çay damlatmış sildim ama tam çıkmadı neyle çıkarabilirim bir fikriniz var mı?

valla çok iyi oldu bunu söylemeniz çok teşekkür ederim :) halılarımı çok seviyorum korkudan yıkayamıyorum bişey olcak diye. yalnız bişey daha sorucam eşim englısh homedan aldığım halıya şekersiz çay damlatmış sildim ama tam çıkmadı neyle çıkarabilirim bir fikriniz var mı?
Makinaya atmadan önce lekeye biraz kosla leke çıkarıcı dökün hiçbişey kalmaz

yeni ciciler :KK49::KK73::KK68:
minik şeker mumluk ve içindeki mum
DSCF5849.JPG
DSCF5850.JPG DSCF5851.JPG
DSCF5847.JPG bu kutu çok işlevsel şekerliğe de benziyor şekerlik olarak da kullanılabilir
DSCF5846.JPG bakın ben bu ciciyi nasıl kullandım, içine bulaşık makine deterjan tableti koydum tezgahımın üzerinde
DSCF5844.JPG çok şeker dii miii :KK68: mutfak askımı süsledi :KK39:

Back
X