- 8 Aralık 2011
- 44.038
- 153.706
Nevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmazBörek istiyoruz
Paçanga böreği isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmazBörek istiyoruz
Paçanga böreği isterim
Evet canım harika olurNevoş hani sana yakın gelir gömbe kıymalı olur çok güzel olur oda olsa hiç fena olmaz
Evet canım harika olur
Kol böreği,gül böreği
Yetim gariPaçanga böreğimiz geldi
Ayyy evetBu yarışmaya ıspanaklı saç böreğide yakışır
EvetAyyy evet
Sen diyette değil misin
Evet
Vala bilahi sadece bakıyorum
Diyemtisyene kk yi söylesem yasaklı listesine alır
Canım ama sahiden çok eğlenceli oluyorHadi kalk yap harika böreklerinden biriniSize gaz verip sonra sen niye katılmıyorsun demeyin diye en sevdiğim böreklerimden birini yaptım.Hadi sizde beni yalnız bırakmayınNevreste sen böyle gaz verdice katilasim geliyor.Sonra otur oturdugun yerde diyorum
Katıl katıl katıl.Nevreste sen böyle gaz verdice katilasim geliyor.Sonra otur oturdugun yerde diyorum
Katıl katıl katıl.
Cok israr etmeyin,israrlara dayanamamCanım ama sahiden çok eğlenceli oluyorHadi kalk yap harika böreklerinden biriniSize gaz verip sonra sen niye katılmıyorsun demeyin diye en sevdiğim böreklerimden birini yaptım.Hadi sizde beni yalnız bırakmayın
Ama biz senden börek istiyoruzCok israr etmeyin,israrlara dayanamam
Bakari,zaman bulursam bi ihtimal katilabilirim
Hani nerde Kimse gelmiyorO kadar gelin diyoruz11. Börekmi geliyor
Hoşgeldin canımYetisebildim yarismaya, kategori de guzelmis :)
Uzun zamandir tatilde oldugum icin takip edememistim katilan tum arkadaslarima basarilar dilerim..
Ellerine saglik herkesin..
Hani nerde Kimse gelmiyorO kadar gelin diyoruz
Ama hemşom sen söyle eğlenmiyor muyuzİkna cabalarını görüyorum belki olabilir