......Enerji İksiri......

topiğiniz hayırlı olsun takip edeceğim ama ben de pek etkisi oluyor mu böyle şeylerin olmuyor galiba acaba bu tür şeyler psikolojik mi diye düşünmeye başladım:44: doğal taşlardan kolyelerim vardı ne yorgunluğuma ne negatif enerjime falan iyi gelmiyordu ablam ve eniştem reiki ile uğraşıyor eniştem hatta hasta tedavi ediyor vücuttaki ağrıları ve hatta kanserin vücutta oluşturduğu etkileri azaltıp iyileşme sürecini hızlandırıyor benim diz ağrılarıma hiç iyi gelmedi yaptıkları ama çok hastası var memnun kalan:26:

ben sirkeyi ve adaçayını çok yaparım etkisi oluyor mu bilmem ama ilk başta dediğim gibi psikolojik olarak rahatlama sağlıyor bende:KK16: şapı da en kısa zamanda alıp üzerimde taşıyacağım...

teşekkür ederim canım

hem psikolojik hemde taşların hiç hafife alınamayacak bir gücü var. özel mesajlarda farklı büyük taşlarda kullanılıyor diye biliyorum ...

etkisi oluyor hemde çok şapıda dene bakalım bize etkileri yazarsın inş en kısa zamanda :KK34:

topiğiniz hayırlı olsun takip edeceğim ama ben de pek etkisi oluyor mu böyle şeylerin olmuyor galiba acaba bu tür şeyler psikolojik mi diye düşünmeye başladım:44: doğal taşlardan kolyelerim vardı ne yorgunluğuma ne negatif enerjime falan iyi gelmiyordu ablam ve eniştem reiki ile uğraşıyor eniştem hatta hasta tedavi ediyor vücuttaki ağrıları ve hatta kanserin vücutta oluşturduğu etkileri azaltıp iyileşme sürecini hızlandırıyor benim diz ağrılarıma hiç iyi gelmedi yaptıkları ama çok hastası var memnun kalan:26:

ben sirkeyi ve adaçayını çok yaparım etkisi oluyor mu bilmem ama ilk başta dediğim gibi psikolojik olarak rahatlama sağlıyor bende:KK16: şapı da en kısa zamanda alıp üzerimde taşıyacağım...

ben sirekyi duyduğumdan beri uygulamaya çalışıyorum...içime huzur doluyor ...bi ohhh çekiyorumki görme:KK1:

eski konunun gizli takipçilerindendim :)
konu kapanınca valla bugün ben açıcaktım, o derece ilgimi çeken şeyler bunlar :)
paylaşımlarınız çok güzel, takipteyim.. :21:

hem gizli hem aşıkar takipçimiz ol sorun değil aramızda görmekten çok mutluyuz seni, :KK34:

sizlerdende güzel paylaşımlar bekliyoruz eksiklerimiz bilmediklerimiz çok :nazar::KK34:

Kizlarr uzerinizde corekotu tasimakta nazara iyi geliyormus bilginize...
Hatta corekotuna ayeti el kursi okursaniz daha iyi olurmus..

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

evet canım çok çok iyi geliyormuş çörek otunun ölümden başka herşeye çaresi var denir hatta... izninle paylaşabilir miyim başlıkta

evde bikaç hurmam var bende koyayım eşimin cüzdanınada atayım

Benim cuzdanimdada hurma var bide teee hidirellezde topraga para gommustum oda bereket getiriyor.

Ha bide cantanizi yere koymayin sakin icindeki bereketi kacarmis mumkun oldugunca yukarida kalsin yada asin.

Bir de evde olan bir misafirin gitmesini istiyorsan ayakkabısına tuz koyarmışsın.
Bu kadarı da batıl bence.

ahahhaaaa ipekk ben bunu yapardım çocukken:KK60::KK60::KK60: sevmediğim yaşlı bi komşumuz vardı ..o gelince yapardım.....batıl bencede bu kısmı

bebek demişken hani yeni doğan bebeklere sarılık olmasın diye sarı giydirirler ya,aslında sarı rengi negatif enerjiyi geçirmiyormuş o yüzden yapılırmış.yani nazar değmesin diye..bir yerde okumuştum ben yatak odalarınızın camı bahçeye bakmasın,sonbaharda kuru ağaçların yaprakların negatif enerjisi geçer diye. ee evlerde yatak odasının pek değiştiremeyeceğimize göre mümkünse sarı perde kullanın yazıyordu..

evet sarı renk son yıllarda sınava girerken filanda tavsiye edilir oldu...

ama ben sarı renki sevmiyorum :KK14:

diğer arkadaşlara tavsiye edebilirz belki :KK3:

cüzdanda hurma çekirdeği taşımakta paramıza bereket getiriyormuş:44:

evettttttttttttttttt...

şimdi cüzdanımda 2 tane var hemde hac hurması okunmuş filandı... yıllardır taşırım ve bende şimdi fark ettim bozuk para hiç bitmez neden mi çünkü bozuk para bölümünde :KK34: bunuda ekleyelim mi :nazar:

teşekkür ederim canım

hem psikolojik hemde taşların hiç hafife alınamayacak bir gücü var. özel mesajlarda farklı büyük taşlarda kullanılıyor diye biliyorum ...

etkisi oluyor hemde çok şapıda dene bakalım bize etkileri yazarsın inş en kısa zamanda :KK34:

inş cnm en kısa zamanda şap alıp üzerimde takacağım...
ben sirekyi duyduğumdan beri uygulamaya çalışıyorum...içime huzur doluyor ...bi ohhh çekiyorumki görme:KK1:

ben sirkeyi ilk defa çeyiz zamanı evimi temizlerken kullanmıştım çeyizden bir hafta sonra tekrar ablamın ısrarı üzerine sirkeli suyla sildik evimi güzelce o günden sonra aklıma geldikçe yaparım:KK1:

bende yastığa lavanta koyduğumdan beri çok rahat uyanıyorum her sabah

Ama yastığın kılıfının hemen içine koyacaksın kokusunu hissedecek şekilde. Ne kadar çok koyarsan o kadar faydalı olur.
Hatta papatya, lavanta gibi otlardan yastıklar var. İstersen yünle karıştırabilirsin yani içine atma da küçük ince keseler halinde yastığına ekle sonra kılıfını geçir.

mavi renk nazarı kendi üstüne çeker o nedenle nazar boncuğu mavidir diye okumuştum bir yerde insana gelmeden mavi renk üstüne çekermiş nazarı:44:

mavinin özelliğine şöyle şahit olmuştum...hocanın biri nazar için bi dua yazmış tanıdığa ve mavi bişey sarıp muhafaza et demiş...demek bağlantılı bişi mavi renk nazarla dımı

Bide bazi insanlar disarida aralari cok iyidir eve gelince bi kasvet basar daralir oluyormu sizde?

Ama yastığın kılıfının hemen içine koyacaksın kokusunu hissedecek şekilde. Ne kadar çok koyarsan o kadar faydalı olur.
Hatta papatya, lavanta gibi otlardan yastıklar var. İstersen yünle karıştırabilirsin yani içine atma da küçük ince keseler halinde yastığına ekle sonra kılıfını geçir.

öyle yapıyorum zaten canım kılıfının içinde... yazın yün sıcak oluyor sımdılık hazır yastıkta yatıyoruz ama kılıfının içinde şu an .... çeyrek altın keseleri var bilir misin onların içine koydum :KK1::KK1:

tuzdan bahsedilmiş aklıma komşumuzun söylediği bir şey geldi:KK9::KK9:eve vakitsiz gelen ya da istenmeyen kişinin ayakkabısına tuz koyarsanız gider demişti ablamla yapmıştık tesadüf müdür bilmem çok konuşan bir komşumuz vardı ona yapmıştık gitmişti kadın:KK9::KK9:

ayakkabısın içine mi koydunuz:KK1: ay çok merak ettim bende deniycem:KK1:

X